Friday, December 16, 2011

AR PUTEA FI CEL MAI BUN LUCRU CARE NI S-A PETRECUT VREODATA by David Wilcock



AR PUTEA FI CEL MAI BUN LUCRU CARE NI S-A PETRECUT VREODATA - Part I





Pe masura ce scriu aceste cuvinte, un om de rand vine fata in fata cu o stire tulburatoare, daca nu groaznica.

Nu numai ca dezastrul financiar din 2008 este pe cale sa se repete, dar el poate fi chiar si mai rau de aceasta data.

Pe 28 noiembrie, 2011, sursele media au anuntat ca ne putem afla la mai putin de zece zile departare de totalul colaps al monedei Euro -- si odata cu ea, o mare parte a restului economiilor lumii ar putea fi trase de asemenea in jos.


Totusi o alta mareata manevra de “salvare financiara” a fost folosita pentru a mai castiga timp -- dar aceasta a reusit intr-o mica masura sa linisteasca grijile, care consuma publicul, mai ales pe masura ce sabia- care face galagie in Orientul Mijlociu atinge din nou o inalta fervoare.

Aceasta, cel putin, este perspectiva mass-media-ei de consum asupra ce se petrece -- si din fericire, ea este complet lipsita de orice baze.

In termeni clasici Orwellieni -- asa cum sunt “Razboiul este Pace, Libertatea este Sclavagism, Ignoranta este Putere” -- strigatul de dezastru al “Colapsului Financiar Global” al mass-media-ei de consum poate sa fie foarte bine cel mai bun lucru, care ni s-a petrecut vreodata.

Cel putin in orice istorie cunoscuta si inregistrata.


 UN FOARTE MISTERIOS, FOARTE TACUT SI PE O SCARA LARGA SCANDAL FINANCIAR 

Sunteti pe cale sa intrati intr-o poveste care, deja de o lunga perioada de timp, a fost decat o idee care suna foarte bine -- un minunat “dar daca”. Aproape nimic in aceasta istorisire nu poate fi gasit in mass-media de consum.

Totusi, originea bizara a povestii s-a regasit pentru scurt timp in show-ul lui Glenn Beck, de pe canalul Fox, in 2009.
Va recomand cu prioritate sa urmariti aceasta pentru inceput, si va va aduce direct la mister -- care a licarit pentru un scurt timp in mass-media de consum, doar pentru a disparea intr-o liniste de mormant:
 .........
  
Observati ca Beck spune ca Fox a contactat Departamentul Trezoreriei, in legatura cu acest caz si a primit o scrisoare de respingere oficiala -- in esenta spunand ca ei aveau “nici un comentariu” asupra acestor 134 de miliarde de dolari in obligatiuni ale Statelor Unite ale Americii (eng. US bonds, n.t.), confiscate la granita Italiana, dupa cum s-a “dovedit in cadrul investigatiei in curs”.

Beck apoi continua sa puna pe tapet numele tarilor, care au cele mai multe obligatiuni Americane. In ordine acestea sunt China cu 763,5 miliarde, Japonia cu 685,9 miliarde, Marea Britanie cu 152,8 miliarde, Rusia cu 137 miliarde si Brazilia cu 126 de miliarde.

Bazandu-ne pe datele publice, 134,5 miliarde de dolari in obligatiuni Americane, ar fi putut sa fie produse doar de catre Rusia, Marea Britanie, Japonia sau China... de nimeni altcineva. Suma de bani este atat de imensa, incat daca Rusia i-a produs, ei ar mai avea doar 2,5 miliarde de dolari in obligatiuni Americane ramasi !

Joe Wiesenthal, editorul de la BusinessInsider.com, spunea ca indiferent daca aceasta a fost guvernul care arunca obligatiuniile lui intr-o operatiune masluita, ea era “gigantica” in domeniul de aplicare si “ca nimic altceva ce am vazut vreodata -- nu doar in dimensiuni, dar de asemenea in gradul de complexitate”. 

Dupa Wiesenthal, pentru a maslui aceste obligatiuni, “ar implica genul de tehnologie de care doar un guvern ar dispune”. Wiesenthal crede de asemenea ca data de eliberare a vizelor, 1934, de pe obligatiuni, sugereaza ca acestea ar fi falsuri elaborate.


ALTE CONEXIUNI PENTRU A ACOPERI SCANDALUL ORIGINAL

Odata ce stii ce cauti, poti cauta si gasi toate articolele, cele mai semnificative publicate online, despre aceasta poveste stranie, atunci cand ea a izbugnit in iunie 2009.

Aici aveti articoul original al Bloomberg despre acest scandal:

Aici aveti un conspect al Daily Kos, descriind care era posibil sa fie situatia :

Aici aveti un articol din Asia Times asupra subiectului, care are mult mai multe detalii :

In aceste doua articole, “The Underground Investor” a analizat dovezile si a stabilit cu claritate cat de stranie este aceasta poveste cu adevarat :


PROCESUL ESTE ACUM IN VAZUL TUTURORA

Inca de cand s-a petrecut acest bizar eveniment, singura urmare a povestii a fost sub forma unei cantitati elaborate de informatii “din interior” adusa de Benjamin Fulford -- fostul sef  al filialei Asia-Pacific a Forbes Magazine -- in fiecare saptamana.

In cele din urma, procesul de la epicentrul acestei investigatii a devenit acum o realitate tangibila -- validand tot ceea ce Fulford a spus despre acest caz misterios, inca de cand el incepuse.

Nori amenintatori de furtuna amenintau sa demoleze credibilitatea lui Fulford, printr-un singur fulger, la importanta data de 15 noiembrie 2011, care a venit si a trecut -- fara ca nimic sa se petreaca -- dupa ani de fanfara si amplificare a momentului pe paginile sale de pe Internet.

Totusi, pe 23 Noiembrie 2011, norii au plecat. O ampla plangere de 111 pagini a fost inaintata catre Judecatoria Statelor Unite din partea Districtului Sudic al New York. Aceasta plangere este acum un aspect verificabil al inregistrarilor publice... dupa cum sunteti pe cale sa vedeti.

De atunci am descoperit sute de pagini de materiale intrigante si complexe, interviuri cu martori oculari si documente oficiale de examinat. Nu este nici o lipsa de “teme” de facut, pentru cei care sunt interesati.


MERGETI SI CAUTATI SINGURI

Aici aveti o fereastra de cautare, care se deschide atunci cand mergeti pe pacer.gov si va inregistrati ca utilizator, pentru 8 centi pe pagina. Acest website este un serviciu public, care va permite sa cautati orice cazuri juridice, ce au fost inaintate in America :



Odata ce v-ati inregistrat, tastati numele “Keenan, Neil” in campul corespunzator pentru “Party Name”, iar apoi voi veti vedea acestea:




Observati cel de-al cincilea titlu din lista... 2011-cv-8500, inaintat pe 23 noiembrie 2011. Acela este. Apoi puteti da click pe el si unul dintre ecranele pe care le veti deschide este urmatorul:




Ati vazut aceasta lista de inculpati?

Daca suma de bani, pentru care sunt dati in judecata, nu este suficient de uluitoare, acea lista de inculpati ar trebui sa atraga o mare atentie -- deoarece ea include republica Italiana, Politia Financiara Italiana, Prim Ministrul Italiei Silvio Berlusconi, Forumul Economic Mondial, Ban Ki-Moon (presedintele Natiunilor Unite) si insasi Natiunile Unite.

Ce Dumnezeu se petrece aici?

Daca nu vreti ca spioni guvernamentali infricosatori sa va urmareasca, si daca nu vreti sa platiti  opt centi pe pagina, iata aici un intreg dosar PDF, dupa cum se prezinta el, dupa ce il descarcati de pe website-ul PACER -- tinut local aici pe pagina noastra, Divine Cosmos :


MASS-MEDIA DE CONSUM A PRELUAT ACEASTA POVESTE, DIN DATA DE 5 DECEMBRIE 2011
Dan McCue a inceput sa puna intrebari la care si voi poate ca acum va ganditi... si ca si rezultat, el a fost primul jurnalist al mass-media-ei de consum, care s-a ocupat de aceasta poveste Courthouse News Service, un serviciu de stiri national pentru avocati si stiri media.

McCue nu este neaparat convins -- articolul numit "Pretentie bizara pentru 1Miliard de dolari / Bizarre Claim for $1 Trillion" -- dar dat fiind faptul ca acesta este un caz adevarat, el este cu siguranta suficient de interesant pentru a scrie despre el.



MANHATTAN (CN) - Un expatriat american in Bulgaria sustine ca Natiunile Unite, Forumul Economic Mondial, Biroul de Control International al Trezoreriei si Guvernul Italian au conspirat, impreuna cu o multime de alti indivizi, sa fure mai mult de 1,1 trilioane de dolari,  aflati in instrumente financiare, care aveau ca scop sustinerea de activitati umanitare. 

PRIMUL ARTICOL, DIN MASS-MEDIA DE CONSUM, CARE EXPLOREAZA ACEST CAZ NAUCITOR

Aici este o privire de ansamblu asupra ceea ce McCue a scris:


MANHATTAN (CN) - Un expatriat american in Bulgaria sustine ca Natiunile Unite, Forumul Economic Mondial, Biroul de Control International al Trezoreriei si Guvernul Italian, au conspirat cu multime de alti indivizi sa fure mai mult de 1,1 trilion de dolari aflati in instrumente financiare, care aveau ca scop sustinerea de activitati umanitare. 

Plangerea federala, care contine 111 pagini, include un numar de entitati adesea intalnite in cadrul teoriilor conspiratiei, incluzand aici Illuminati de la Vatican, Masonii, “Trilateral Trillenium Tripartite Gold Commission / Comisia Aurului Tripartita Trilaterala Trillenium” si Rezerva Federala a S.U.A.

Reclamantul Neil Keenan a sustinut ca i s-au incredintat in 2009 instrumente financiare -- care includeau bancnote ale Rezervei Federale ale S.U.A. in valoare de 124,5 miliarde de dolari, doua obligatiuni guvernamentale japoneze, cu o valoare combinata de 19 miliarde de dolari si o obligatiune S.U.A. “Kennedy” cu o valoare la vedere de 1 miliard -- de catre o entitate numita Familia Dragon, care este un grup de cateva familii bogate si oculte asiatice.

“Familia Dragon se abtine de la a avea o imagine publica sau sa fie cunoscuta, dar, dupa informatii si credinta, actioneaza pentru binele mondial in coordonare constanta cu nivelele mai inalte ale organizatiilor financiare globale, in speta, Sistemul Rezervelor Federale”, sustine Keenan.

“Pe durata existentei ei, de-a lungul ultimului secol, familia Dragon a acumulat o mare bogatie prin oferirea Bancii Rezervei Federale si Guvernului Statelor Unite bunuri de aur si argint, prin intermediul anumitor conturi avute in Elvetia, pentru care a obtinut recompense sub forma unei varietati de Note, Obligatiuni si Certificate, precum erau cele descrise... care sunt sarcini ale Sistemului Rezervei Federale.”

Keenan spune ca, cu dobanda acumulata, instrumentele au acum o valoare de 1 trilion de dolari. El spune ca familia l-a numit ca director al ei, intr-un efort de a selecta anumite Programe de Plasare a Investitiilor Private (PPP-uri), inregistrate si autorizate pentru beneficiul unor eforturi umanitare mondiale nespecificate.

In plangerea lui neobisnuita, Keenan sustine ca guvernul S.U.A. [a primit] sume enorme de bani -- livrate in aur si alte metale pretioase -- de la Familia Dragon cu multi ani in urma si ca banii au fost plasati in Sistemul Rezervei Federale, spre beneficiul si subscrierea la asigurarea de sprijin a dolarului, “care urma sa fie si ramane in prezent valuta rezervei globale”...

Plangerea invoca o istorie complicata, cu multe parti in miscare, si puncteaza personaje internationale cunoscute si necunoscute, finalul careia este ca Keenan sustine ca a fost incredintat cu miliarde de dolari in obligatiuni ale Familiei Dragon...

[Aceste instrumente au fost furate, in timp ce doi agenti japonezi au incercat sa treaca granita din Italia in Elvetia cu ele, tinute in servieta pe care o vedeti in imaginea de la inceputul articolului.]

[Keenan] sustine ca pe masura ce conspiratia a continuat sa se desfasoare, diferiti oficiali de nivel inalt i-au oferit constant o mita de 100 de milioane de dolari, pentru a “elibera” instrumentele, fara a dezvalui furtul spre Familia Dragon, si sa permita instrumentelor sa fie convertite in asa numitul “Program Suveran” al Natiunilor Unite, integral sub auspiciile, protecţia şi umbrela imunităţii suverane de care se bucură inculpaţii.

Alti inculpati sunt Secretarul General al Natiunilor Unite Ban Ki-Moon, fostul prim Ministru Italian Silvio Berlusconi, Giancarlo Bruno, care a fost identificat ca si conducatorul industriei bancare pentru Forumul Economic Mondial, ambasadorul Italiei la Natiunile Unite, Cesare Maria Ragaflini, Ray C. Dam, presedintele Biroului de Control International al Trezoreriei si David A. Sale, seful adjunct al consiliului pentru guvern al OITC (Office of International Treasury Control / Biroul de Control International al Trezoreriei).

Keenan cauta returnarea instrumentelor furate, daune punitive si cheltuieli de judecata, privind acuzatiile multiple de frauda, incalcare a contractului si incalcare a dreptului international.

El este reprezentat de William H. Mulligan Jr., cu Bleakley, Platt & Schmidt of White Plains, N.Y.

Interesat? Va incurajez sa vizitati Courthouse News Service, acolo unde McCue face o treaba minunata in a rezuma restul cazului. Aceasta este doar o vedere de ansamblu.
  

TREBUIE SA GLUMESTI...

Serviciul de Stiri al Tribunalului nu a avut curajul de a cita unele dintre cele mai importante parti din intreaga plangere... dar eu am. Acesta este punctul din care intreaga poveste a inceput sa prinda forma pentru mine:
Considerand informatiile si ceea ce cred, aceste Obligatiuni [tinute de Familia Dragon] au o valoare care incepe de la Mii de Trilioane de Dolari ai Statelor Unite, dintre care o parte relativ mica din ele, sunt implicate in reclamatiile care au pornit aceasta actiune.

Fiecare dintre aceste valute, asa cum sunt IFFD [Instrumentele Financiare ale Familiei Dragonului] implicate in aceasta actiune, au fost si au ramas in mod corespunzator inregistrate in Sistemul Rezervei Federale -- si sunt direct verificabile de catre Rezerva Federala, prin intermediul sistemul sau de verificare al eficientei si procesul de protectie.

Mii de trilioane de dolari? TREBUIE sa glumesti ! Imediat ce am citit aceasta, a trebui sa aflu mai multe... deoarece am avut suficienta informatie, pentru a fi convins ca acesta nu era un proces falsificat. Imediat am pregatit un interviu cu Fulford, pentru a clarifica aceasta harababura.

Concluzia este ca Familia Dragon a intentionat ca aceste obligatiuni sa fie furate. Ele reprezinta doar un mic procent din totalul bazei de bunuri... toate fiind clandestin inregistrate in Rezerva Federala si in Banca Internationala de Plasamente (the Bank of International Settlements).

Fulford a oferit o introducere la aceasta poveste in acest interviu -- iar eu am aflat cu mult, mult mai multe, pe masura ce timpul a trecut.

Aceasta a fost o operatiune elaborata pentru a intepa, care ne-a adus unde suntem astazi -- unde o alianta vasta de 117 tari, acum are o modalitate legala de a termina tirania financiara a Vechii Ordini Mondiale.

End of Part I
Translator: Sorin


Webpage: Divine Cosmos




1 comment:

  1. please write romanian and not the google translate dialect!

    ReplyDelete