Monday, January 23, 2012

Romanian - p25-32 The Trillion Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny Part II History Lesson

The Trillion Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny Part II History Lesson

David Wilcock 5


PASTRATI-L ASCUNS


Evident ca Batranii au considerat ca este vital pentru securitatea nationala a Chinei, sa nu dezvaluie unde aceasta sursa vasta de aur a fost... sau cat de mult ei au avut intr-adevar.

Conform celor spuse de JL, China mai are inca rezerve vaste de aur decat au fost in masura sa extraga in ultimele cateva mii de ani.


Daca Batranii dezvaluiau acest secret, ei nu mai puteau sa mentina iluzia ca aurul este o marfa foarte valoroasa, extrem de rara.


Batranii au avut un avantaj strategic cheie avand o sursa aproape fara limita de ceea ce toata lumea ar fi de acord ca fiind “bani reali”.


Este de asemenea posibil ca Batranii sa fii adus cu ei o tehnologie de creare de aur , si pe care inca o utilizeaza pana in ziua de azi.


Acest lucru ar putea explica de ce alte surse din interior au spus ca daca asemenea mine secrete intr-adevar au existat, ei cu siguranta ar trebui sa stie despre acestea.STATELE UNITE: CEA MAI MARE INVESTITIE DIN ASIA DIN ISTORIA PAMANTULUI


Cum a reusit Statele Unite de la a fi doar cateva colonii plebeice, cu oameni incercand disperati sa o duca de azi pe maine, la a deveni cea mai mare superputere a lumii?


Este chiar asa de simplu ca si ideea ca ei au avut o multime de teren pentru a-l converti in resurse - , si prin urmare, in putere economica?


Se pare ca nu. Fara aur pentru a asigura in secret emiterea monedei americane, ei niciodata nu si-ar fi permis sa creasca atat de repede. Ar fi fost un balon masiv care ar fi fost amenintat constant cu distrugerea.


Potrivit lui JL, cel mai mare secret al Statelor Unite este ca totul a fost construit cu bani din Asia – direct de la Batrani.


America a fost o rebeliune impotriva conducerii coloniale, imperiale, monarhice in Europa – si asiaticii au vazut asta ca pe o investitie foarte necesara pentru propria lor securitate.


DE CE S-A CONSTRUIT STATELE UNITE?


Olandezii, potughezii si britanicii s-au intrecut pentru suprematie asupra comertului extrem de profitabil cu mirodenii din Asia in ultimii ani ai 1500. Lucrurile au inceput sa fie serioase in anii 1600, odata cu formarea Compania Britanica a Indiilor de Est.


Olandezii au format Compania Olandeza a Indiilor de Est in 1602 ca o miscare defensiva impotriva masivului joc de putere.


Lucrurile s-au precipitat repede. Englezii au bifat o victorie militara decisiva impotriva portughezilor in Batalia de la Swally in 1612, si puterea lor a crescut mai repede dupa aceea. Asa cum scrie in Wikipedia.


Printr-o serie de cinci acte in jurul anului 1670, Regele Carol al-II-lea al Angliei a dispus [pentru Compania Indiilor de Est] drepturi de achizitii teritoriale autonome, de a bate bani, de a comanda fortarete si trupe si de a forma aliante, de face razboi si pace, si sa exercite jurisdictie civila si penala asupra zonelor dobandite. 


In esenta, englezii invadau Asia, putin cate putin – din moment ce acolo erau toti banii.


Ei au creat o corporatie care a devenit o natiune completa in sine – o prefigurare timpurie a lumii in care traim astazi. Compania Indiilor de Est putea imprima proprii lor bani, declara razboi, putea prelua orice pamant vroiau, si puteau face toate regulile – fara nici o supraveghere.


Toate acestea se intamplau chiar in curtea Chinei – si totul a fost “legal” din 1670. Batranii erau in mod evident ingrijorati in legatura cu asta – si trebuiau sa faca ceva pentru a crea o rezistenta eficienta impotriva acestei amenintari abuzatoare.INVESTIND IN “LUMEA NOUA” PENTRU A ECHILIBRA ECUATIA PUTERII


JL mi-a spus ca asiaticii au fi
nantat in secret construirea si dezvoltarea Statelor Unite – cu mult inaintea Revolutiei Americane din 1776.


Oamenii din spatele Revolutiei Americane au avut, in mod evident, propriul lor plan, asa cum stim acum – dar in scopul de a crea un proiect de dezvoltare masiva la o asemenea scara vasta, ei aveau nevoie de un investitor...cu buzunare adanci.

Parintii fondatori au semnat separat, contracte secrete pentru fiecare transport de aur pe care l-au primit. Batranii s-au asteptat sa fie platiti integral de-a lungul timpului pentru aurul pe care l-au expediat.


Ei stiau ca va lua multi ani sa se construiasca Statele Unite pana in punctul in care ar fi autonoma si profitabila pe cont propriu – dar a fost necesar sa se echilibreze ecuatia puterii din lume.


Incarcari de vase cu aur, cu o medie de 2000 de tone metrice pe calatorie, au fost trimise in mod constant catre Statele Unite. Acest aur a fost folosit in secret ca garantii de catre Trezoreria Statelor Unite pentru a emite moneda – finantand o expansiune industriala fara precedent.


Statele Unite ale Americii au avut grija sa nu ramana fara acest aur. A fost ascuns in Mexic si in alte parti pe masura ce trecea timpul – incluzand locuri in Asia, care au fost convenite de comun acord pentru pastrarea in siguranta.


Aceasta acumulare secreta a atins apogeul in anii 1800. Mi s-a spus ca timp de un secol intreg Statele Unite a primit doua mii de tone metrice de aur pe luna. Fiecare incarcatura a generat un contract separat si datorie ce urmeaza sa fie rambursata.CALEA FERATA TRANSCONTINENTALA – O INVESTITIE ASIATICA CHEIE


Daca nu esti atent la orele de istorie americana, ai putea pierde cu usurinta faptul ca intr-o zi profesorul tau vorbeste despre cum “sclavi” chinezi au construit prima cale ferata transcontinentala intre anii 1863 si 1869.


Numele argou pentru acesti muncitori a fost “Coolies”. Se pare ca erau cel mai buni la coborarea pe franghii, la plasarea dinamitei in gauri facute in roca, la aprinderea dinamitei si la urcarea inapoi pe franghii suficient de repede pentru a nu fi aruncati in aer.


Realitatea este foarte diferita. “Coolies” nu erau sclavi deloc. Ei erau constructori cu inalta calificare profesionala trimisi din Asia. Chinezii nu aveau incredere in americani pentru a face acest tip de munca. Asa ca au trimis proprii lor oameni pentru a fii siguri ca totul merge fara probleme.“CELESTII”


Profesorul vostru de istorie probabil ca nu v-a spus niciodata cum se numeau de fapt acesti muncitori chinezi. Ei nu se numeau “Coolies”.

http://en.wikipedia.org/wiki/First_Transcontinental_Railroad_%28North_America%29

Magistrala ferata Central Pacific a fost construita in primul rand de multe mii de muncitori emigranti din China care au fost cunoscuti la momentul respectiv ca “Celestii” si in China ca “Regatul Celest.”


Chiar daca la inceput ei pareau a fi prea slabi sau fragili pentru a face acest gen de munca, dupa primele zile in care chinezii au muncit pe rupte, s-a luat decizia de a angaja cat de multi puteau fi gasiti in California (unde majoritatea erau mineri de aur independenti sau in industrii cum ar fi spalatorii si bucatarii). Mult mai multi au fost importati din China.


http://en.wikipedia.org/wiki/Celestial_%28Chinese%29


Celest era un termen prin care erau numiti emigrantii chinezi in Statele Unite, Canada si Australia in timpul secolului al 19-lea. Termenul a fost utilizat pe scara larga in mass-media populara a zilei. Termenul este de la Imperiul Celest (Tianchao Daguo [天朝大國] ), un nume traditional pentru China.


Celestii. Regatul Celest. Imperiul Celest. Foarte interesant.


BINE. STAI UN MINUT ... CE INSEAMNA DE FAPT “CELEST”?


Pentru a fi absolut lamuriti ce inseamna acest cuvant, sa ne uitam dupa cuvantul “Celest” pe dictionary.com:


http://dictionary.reference.com/browse/celestial

ce•lest 


adjectiv
1. apartinand cerului sau paradisului vizibil.
2. apartinand la cerul spiritual sau invizibil; ceresc, divin: beatitudine celesta.
3. sau apartinand de navigare cereasca; un remediu celest.
4. (cu prima litera majuscula) sau referitoare la Imperiul Chinez sau la poporul chinez.

Nu este greu sa iti dai seama ca numele de “Celest” si “Regatul Celest” a fost ales pentru un scop simplu.


Ei erau mandrii de faptul ca au venit din cer – din “spatiul cosmic”. Din ceruri. De pe alta planeta care suporta viata umana. Poate ca s-au pierdut toate inregistrarile scrise si vorbite ale “familiei extinse”, dar nu inseamna ca suntem singuri.


Imaginati-va aceasta scena inapoi in anii 1800. De ce oare ar alege un nume de genul asta?


AMERICAN: “De ce va numiti Celesti?”


CELEST: (Zambete)AMERICAN: “Ce?”

CELEST: (Arata spre cer si apoi zambeste din nou.)


AMERICAN: (Rade cu neincredere) “Daa, siiguur.”


CONSTRUIND AMERICA CA O INVESTITIE – CARE EI ASTEPTAU SA GENEREZE UN PROFIT


Celestii au construit in secret America pentru a fi o putere industrial uriasa. Ei nu aveau nici o intentie de a-si arunca banii. Ideea era sa dezvolte America pana cand devine suficient de profitabila pentru a rambursa toate investitiile initiale.


Calea ferata transcontinentala a luat fata, deschizand dezvoltarea acestor vaste teritorii la o viteza fara precedent.


Fara aceste transporturi masive de aur sosite in fiecare luna, America nu ar fi putut experimenta un asemenea boom economic uimitor. Moneda lor ar fi fost construita din nimic, inflatia ar fi fost galopanta si pana ar pocni – cauzand Visul American sa revina cu picioarele pe pamant.


Asiaticii au scris contracte pentru fiecare transport de aur care a venit. Exista un numar urias de contracte pentru constructia sistemului de cale ferata. Lor inca trebuie sa le fie rambursate datoriile.


Aceasta este esenta procesului de 286 de mii de miliarde de dolari intentat Rezervei Federale in decembrie 2010, potrivit lui JL. Odata ce America a devenit o putere industriala, putea sa vanda produse si sa le exporte catre restul lumii. Atunci, cu banii produsi din acest comert isi puteau rambursa imprumuturile catre Asia.


INSINUARI DE TRADARE ALE STATELOR UNITE


Celestii probabil au realizat ca au fost tradati la scurt timp dupa finalizarea caii ferate transcontinentale. De indata ce Statele Unite a avut aceasta bucata de infrastructura de o mare importanta, ei au incercat sa ii dea afara pe Celesti.


Au facut asta prin adoptarea termenului peiorativ “Coolies” , incadrandu-I ca “sclavi”, si adoptand legi care faceau sa fie ilegal ca ei sa traiasca in Statele Unite:


http://en.wikipedia.org/wiki/Coolies


Desi forta de munca a Chinei a contribuit la construirea primei cai ferate transcontinentale in Statele Unite si a caii ferate din Pacific Canadiene din vestul Canadei, emigrarea chineza a fost descurajata dupa finalizarea constructiei.


Legea din California Anti-Coolies din 1862 si Legea Federala de excludere din China din 1882 a contribuit la restrictionarea emigrarii chinezilor catre SUA.


Cu toate acestea asemenea tentative pentru a limita fluxul de forta de munca ieftina din China, incepand cu anii 1870 lucratorii chinezi au ajutat la constructia unei retele vaste de diguri in delta raului Sacramento-San Joaquin. Aceste diguri au facut mii de hectare de mlastini fertile disponibile pentru agricultura.


Conform Constitutiei din statul California (1879):


Prezenta strainilor neeligibili pentru a deveni cetateni ai Statelor Unite este declarata a fi periculoasa pentru bunastarea statului, si Legislativul va descuraja emigratia prin toate mijloacele care stau in puterea sa.


Cooleismul asiatici este o forma de sclavie umana, si este pentru totdeauna interizisa in acest stat, si toate contractele de munca a muncitorilor Coolie sunt nule.


Toate societatile sau corporatiile, indiferent daca este constituita in aceasta tara sau intr-o tara straina, care importa asemenea forta de munca, vor fi obiectul unor sanctiuni penale asa cum Legislatura poate prescrie.
CELESTII AU OPRIT TOATE TRANSPORTURILE DE AUR INAINTE DE MOMENTUL IN CARE REZERVA FEDERALA A FOST FORMATA


Potrivit lui JL, celestii au realizat inca din 1911 ca sunt pacaliti, cand Statele Unite facea miscari indraznete pentru a crea Rezerva Federala. Toate transporturile de aur au fost oprite din acel moment. Creditul a fost extins, pe o baza provizorie, dar nu in forma unor active dure cum ar fi aurul.


Celestii nu au fost in mod evident constienti de faptul ca Sistemul Rezervei Federale a fost o manifestare vizibila a unui plan care a fost pus in practica inca dinainte de anii 1700 -- asa cum voi demonstra in mod concludent in Partea a Treia.


Scopul final al bancherilor Rezervei Federale, si a societatii secrete din care faceau parte, a fost doar asa cum am mai spus: sa elimine standardul financiar bazat pe aur si sa creeze sume nelimitate de “bani invizibili”.


Acum ar putea fi mai clar faptul ca a merge dupa aur inseamna a merge dupa Celesti.


INCA UN ASPECT IMPORTANT


In prima parte, am descris cum Dinastia Kuomintang din China a mutat aur in Taiwan pentru a-l proteja de la a fi furat de catre Japonezi in programul “Crinul de Aur”.


JL nu are cunostinta de orice expediere de aur in Statele Unite pentru pastrarea in siguranta in 1938.


Aceste transporturi probabil au fost facute dintr-o fractiune separata a Familiei Dragon, sau poate ca JL nu este constient de acest aspect al planurilor Batranilor.


JL mi-a spus ca Batranii au avut ajutorul si sprijinul armatei chineze – si aceste restante de aur masive neachitate ale Statelor Unite a produs o “teroare absoluta” in salile de guvern.


Ei stiu ca toate astea se vor publica – si asta in curand—si odata ce se face acest lucru, oamenii vor fi atat de suparati incat cei din guvern se vor teme pentru vietile lor.


Sa ne oprim aici – doar sa aveti ceva de citit in timp ce continui sa lucrez.


In partea a treia, pe care o voi lansa cat de curand posibil, voi reveni la tema noastra centrala, care este foarte bine documentata – cum “Iluminati” au incercat sa ii insele pe Celesti, creand o masinarie de imprimat magica la nivel mondial si aproape au reusit.


VA URMA – IN PARTEA A TREIA


[ATENTIE: Tineti cont ca Keenan si Scott, cei numiti in procesul de miliarde de dolari, nu stiu de informatiile furnizate de catre JL. Nu doresc sa afectez credibilitatea lor in nici un fel. Ei nu au cunostinta de toate informatiile pe care eu le stiu.


Eu nu incerc sa spun ca un grup este corect si alt grup greseste. Doar va prezint informatiile pe care le primesc, si le ambalez in cel mai bun mod posibil, ca sa va puteti face propria voastra parere.


Stiu ca foarte putin din marturia surselor pe care am impartasit-o aici poate fi dovedita cu date documentate in acest moment. Am facut tot ce am putut mai bine pentru a conecta punctele surselor din afara ori de cate ori este posibil.


Cu toate acestea, credibilitatea lui Jade Lion a fost ferm stabilita pentru mine -- si acest lucru leaga impreuna multe piese diferite de puzzle de care am fost constient de cativa ani.Gasesc chiar fascinant – si impartasesc procesul descoperirii cu voi pe masura ce continui.]

Traductor: Sorin

 Posting: fernando
No comments:

Post a Comment