Wednesday, March 4, 2015

Nederlands -- David Wilcock zegt eind februari 2015:
David Wilcock zegt eind februari 2015:

De ET kant van de dingen is heel interessant geworden, zoals ik onthulde in de radio show die ik deed met George Noory, vorige woensdag.


100 bollen met de grootte van Neptunus of Jupiter zijn ons zonnestelsel binnengegaan in de laatste 2-3 jaren. Er waren veel andere in de maat van onze Maan die tussen 1999 en 2001 binnenkwamen.

Het Pentagon en de Cabal mensen werden er eerst echt opgewonden van omdat ze dachten dat die bollen de terugkeer waren van hun Anunnaki goden. Maar, de bollen werden verhuld door een ontwikkeld systeem dat hen niet naar binnen liet kijken en ze antwoordden ook niet op communicaties.


De Cabal gebruikte een geavanceerd wapen om op een van de Maansgrote stukken te schieten ongeveer midden in december. Het object lichtte op, werd een helderrode stip aan de hemel wat mensen zagen (betekenisvoller dan de Maan, daar die verder weg lag) en stuurde die straal terug naar de basis waar die vandaan kwam. Dit veroorzaakte ernstige schade en verlies van levens.

Sedert die tijd hebben we een no-fly zone gehad rond de Aarde en een isolatie rond ons zonnestelsel. Niemand die hier al was mocht vertrekken – van de Aarde of uit de “kolonies” zoals ze genoemd worden. Ze kunnen geen eens communicaties naar buiten brengen. Niemand anders schijnt in staat te zijn om er nog in te komen.

De groep die verscheen uit de bollen wordt genoemd de (“Blue Avians”)“Blauwe Vogels”. Zo sullig als dit misschien klinkt, zijn het acht-voet hoge (2.40 m) mensachtigen die afstammen van het vogel(avian) leven, met vogelachtige hoofden en heldere indigo-blauwe veren. Ze hebben meer of minder normaal lijkende handen en voeten. Het hoofd is een synergie tussen vogel- en menselijke trekken. Er zijn ook andere vogel soorten daar buiten. Dat is niet gemeenschappelijk maar het gebeurt.

Een van mijn ingewijde leden werd in een vergadering getrokken en dat was heel ernstig. We wisten niet of hij er levend uit zou komen of minstens niet zonder hevig gemarteld te zijn en toegeschreeuwd werd over wat hij mij had verteld en wat er was uitgelekt. Slechts later realiseerden we dat de Blauwe Vogels hen persoonlijk hadden ondervraagd.

Hij kreeg een garantie van hen dat hem geen kwaad zou worden gedaan. Ze vertelden hem veel dingen. Een ding dat zij voelden wat heel belangrijk was, was dat zij GEEN ENKEL contact of communicaties hebben gehad met de Cabal. Een van de vijf voornaamste facties in het Space Program, dat heet Solar Warden, is nu met hen verbonden en die werken met de Alliantie op Aarde, maar nooit met de Cabal. 

Ik had ten onrechte gezegd op said on Coast dat zij contact hadden met de Cabal en zij corrigeerden dit.

Ze gaven me feitelijk wat intrigerende persoonlijke informatie. Het andere belangrijke dat ze zeiden was dat de Cabal-mensen aan het overlopen waren naar de Alliantie en de plannen veranderden. De Cabal mensen duwen naar "onmiddellijk geweld” om hun probleem op te lossen. (winny: zie Netanyahu heden)

Dit wordt niet toegestaan.

Kennelijk “staan de Avians nu op de remmen” en “laten de dingen een beetje verlangzamen” omdat het echt woest, echt snel zou gaan, met wat zij zeiden.

De sleutel is dat de Avians willen dat wij in een liefdevolle en vredige wereld gaan. Ze willen deze overgang eveneens, om zo vredig als mogelijk is te zijn.

Dat is zoveel ik nu weet. Ik geloof geen moment dat de insider/de ingewijde van mij tegen me loog. Hij was intens geschokt en diep bewogen door deze belevenis.


Veel van deze info was al gelekt bij de Coast (uitzending) de vorige week maar ook in mijn conferentie bij Conscious Life Expo vroeg in februari.


Dit is een update voor degenen die het verhaal volgden.
David.

Commentaar door dwilcock op 3 maart 2015 @ 12:30 am

Ik moet ook zeggen dat hij oorspronkelijk verondersteld was om eerst naar de Space Programma mensen te gaan voordat hij naar een gebied werd gebracht waar de Blauwe Avians hem zouden ontmoeten.

Die hadden het duidelijk gemaakt dat hij “enorme gaten” had in zijn “veiligheid” papieren, en dat dit “protocol” was en dat er “disciplinaire maatregelen” zouden komen voor wat hij had gedaan (bijv. met mij praten en om online gegevens te lekken.)

Hij was daar erg bezorgd over en ik wist niet of hij levend terug zou komen. Hij was al eens gegrepen, gedisciplineerd en gemarteld in december, dus dit leek een volgende ronde die nog erger zou kunnen zijn.

In ieder geval veronderstelde hij om opgepikt te worden om 3 uur in de morgen, drie nachten geleden nu. Dat gebeurde niet.

Voordat dat ‘oppikken’ zou gebeuren, vertelde hij me dat de Blue Avians naar hem gevraagd hadden met zijn naam. Dit was kennelijk de eerste keer dat ze direct met de Cabal hadden gesproken.

Toen hij me dat vertelde, zei hij dat hij die hele zaak moest her-ordenen en er niet negatief naar moest kijken. In feite, als deze mensen zijn wie zij schijnen te zijn, was het een ZEER positief gebeuren – en dat hem in een opmerkelijke positie zet.

Zonder de hulp van de “Bol-Wezens” zoals ze worden genoemd, zou de Alliantie niet in staat zijn om dit te doen. Er zijn kennelijk vier rassen van Bol-Wezens maar de Blue Avians zijn de enigen die in deze tijd zichtbaar zijn.

Die 3 uur in de ochtend vergadering werd zonder blijkbare reden geschrapt en opnieuw in het schema gezet op dezelfde tijd de volgende nacht. In de tussentijd ging hij van vreselijke angst naar inspiratie en vertrouwen.

Wat uiteindelijk eindigde te gebeuren was een viervliegje-achtig paars licht dat in zijn kamer kwam. Dat trok hem uit zijn stoffelijke lichaam en de hele vergadering gebeurde in het astrale. Zijn vrouw wist dat er iets zou gaan gebeuren en wanneer en zei dat hij in een “griezelige trans-staat” zat terwijl dit gebeurde. Zij was er heel opgewonden over en het was duidelijk niet iets dat kon worden vervalst.

Ik voel dat ik niks te verliezen heb door dit te delen. De Avians vertelden hem (en mij bij volmacht) om veder te gaan en om dit mee te delen, en dat alles wat belachelijk leek dat we zagen “absoluut zonder betekenis” was.

Nou, hier staat het dan.

David
Commentaar door dwilcock op 3 maart 2015  @ 12:41 am

We staan eigenlijk op het punt om de volgende indeling te beëindigen van de Convergentie  of Samenkomst. Jim is ver voorbij zijn wettelijke verplichting om herschrijvingen te doen maar we duwen nog steeds. De markt is open en we kunnen toch de film verkocht krijgen. We zullen het zien! Als het op deze wijze wordt gemaakt staat die nu te komen en dat zal verbijsterend zijn.


- David

No comments:

Post a Comment