Thursday, May 14, 2015

ROMÎNA – Programul Spatial Secret: Contajul pentru Dezvaluire !Parte 1 +2 + 3

ROMÎNA – Programul Spatial Secret: Contajul pentru Dezvaluire !

DAVID WILCOCK - 1ª Parte

Programul Spatial Secret: Contajul pentru Dezvaluire !

De David Wilcock

6 Mai 2015, 12:00 h

 

Adevarul este mult, mult mai straniu decît fictiunea. Cu greu putem sa ne imaginam lumea pe care o vom avea, imediat ce programul special secret va fi expus si schimbarea va fi totala. În prezent sunt dati pasi forte concreti în aceasta directie!

[Actualizarea diminetii urmatoare: Obtineti citatiile anexate si noile sectiuni incluse pentru lamurirea unor comentarii. Noile sectiuni au titluri de culoare rosie.]

ÎNTR-ADEVAR ESTE GREU DE IMAGINAT CUM VA FI DEZVALUIREA

Suntem oare înconjurati de anumite grupuri diferite de ET’s umanoizi inteligenti ?

Au interactionat cu planeta noastra dealungul întregii noastre istorii înregistrate ?

Pentru unii, raspunsul va fi : ‘’Da, desigur.’’

Dezvaluirea va avea un mare efect în mod obviu, revolutionar si imparabil.

Imediat ce va fi de cunostinta generala, efectul asupra civilizatiei noastre va mare de necontestat, revolutionar si imparabil.Asteptarea dezvaluirii oficiale – pentru orice tip de recunoastere formala a adevarului – a fost dureros de lenta si moroasa.

Cu toate acestea, faptul ca ‘’dezvaluirea completa’’ înca nu sa petrecut, nu înseamna ca nu exista.

Fortele care împiedica dezvaluirea par a fi atotputernice pentru multi acei care le-au cercetat – însa ‘’pestele-mare’’ a intrat deja în joc.


ALIANTA ESTE  ABSOLUT ADEVARATA

Am avut norocul de a avea contact direct cu *insiders care fac eforturi pentru a obtine o alianta secreta, care sa deruteze activ Puterile Care Erau Stabilite.

Cum sa întîmplat ?   Parte din asta a fost mostenirea: am mentinut o plataforma online din 1996, si publicam aceasta pagina web din Februarie 1999.

Internetul era asa de nou cînd începusem; erau sute de subiecte paranormale, si eram unicul site care a aparut în cercetari prin intermediul cuvintelor-cheie (password).

Ma simt foarte binecuvîntat de a ma gasi, unde ma gasesc. A fost o munca de iubire si serviciu, faptul de a lucra mai mult de 14 ore pe zi, 7 zile pe saptamîna, în acest material, din Iulie 1998.

Pîna în luna Mai 2001, scrisesem trei carti despre stiinta alternativa de vîrf, intitulate seriile ‘Convergentei’, si le-am publicat aici in acest site, gratuit.

Partea curioasa de cum sa cîstigi interesul ‘insiderilor’, este ca, cu cît ramîi mai mult vizibil pe net, cu atît mai mare este probabilitatea de avea noi persoane care apar.

Unul dintre acesti ‘insideri’ a aparut acum într-o marturie în vídeo pe care a gravat-o aici la sediul lui Divine Cosmos, si va fi lansat pe You Tube, imediat ce domeniul de aplicare masiv va fi finalizat.

Pentru acei care deja îl solicita, sa mentineti ca: în ceva asa de semnificativ, calitatea este mult mai importanta decît viteza.

Clarificînd acet punct, Alianta ne cere sa-l terminam cît mai repede possíbil. :)


‘’VA ADUCETI AMINTE DE ALTA DATA?’’

Cabala responsabila de tainuire, nu va ramîne în secret prea mult timp. În curînd vom avea o surpriza care depaseste orice alt eveniment al Istoriei.

Viata tuturor va fi schimbata ireversibil, imediat ce acest eveniment va avea loc.

Toate filmele anterioare, toate programele de TV si dezbaterile comunicarii mediatice/midia vor deveni imediat depasite în mod iremediabil – asa precum programele în alb si negru a ‘’vechilor timpuri’’.

 

Multe aspecte ale societatii noastre, inclusiv filmele populare si muzica, vor fi modificate pentru întotdeauna,  în fata publicului.

Vom afla ca acelasi grup a manipulat în secret societatea noastra si a creat razboaie, cel putin, începînd din timpurile Imperiului Roman.

Va fi un soc imens si multe surprize – însa deasemenea multa usurare, caci în sfîrsit, tortura a ajuns la sfîrsitul ei.

Persoanele care si-au riscat vietile lor, pentru a povesti celorlalti adevarul, dintr-odata vor trece de la zero-uri, la eroi.

Paparazii vor avea o noua serie de figuri publice carora sa le dirijeze camerele si microfoanele.

Chiar mai mult, imediat ce se va initia acest proces, nu va trece mult timp, si vom asculta proba absoluta ca ‘’nu suntem singuri’’.


ET’s TREBUIE SA URMEZE  O ORIENTARE PRIMORDIALA


Exista nenumarate motive si foarte puternice, pentru a crede ca Et’s exista, si ca urmeaza o ‘’Orientare Primordiala’’.

Ei nu sunt autorizati sa intervinha în Istoria noastra, si sa se arate în mod deschis, pîna cînd nu vom fi pregatiti pentru ca ei sa apara.

Acest moment poate sa se apropie mult mai devreme decît credem. O piesa vitala în acest proces, este expunerea si împiedicarea controlului mintii noastre de catre ‘’Bad Guys’’.

În a doua parte, vom examina piese multiple si inter-legate de evidente în favoarea Dezvaluirii în scurt timp – mult mai dramática decît se asteapta majoritatea persoanelor.

Recompensele acestui eveniment sunt asa de mari, ca merita efortul pentru a controla evidenta surprinzatoare de a vedea cum ne gasim de fiecare data mai aproape.

Deasemenea veti gasi un link pentru o munca epica, o conferinta de trei ore pe care am terminat de a o face acum mai putin de o saptamîna, pe 26 Aprilie, unde au fost acoperite aceste subiecte si multe altele, dînd o importanta mare vederii generale.

Aceasta conferinta a explodat practic cu informatii noi, slide-uri si animatii  detaliate, asupra acestui eveniment care soseste – si care a fost complect diferit de palestra din Februarie ! Zumzaitul a fost enorm.

Am înfruntat riscuri mari facînd-o. Ca de obicei, am urmarit protocolul de a lasa sa scape informatiii noi si extrem de sensibile, pe viu si pe scena, pentru própria noastra protectie.

Este secventa perfecta de ‘’ A Brief, Five Million – Year History of the Colonization of our Solar System,’’ – ‘’O scurta Istorie a Colonizarii Sistemului nostru Solar, acum cinci milioane de ani,’’ si este ‘’ recomandata tuturor acelora care au vazut originalul.

Video-ul este deja disponibil pentru vizualizarea imediata pe : streamingforthesoul.tv, sub ghidul  VODS. Instructii specifice despre cum sa se navegheze pe site, vor fi prezentate la sfîrsit.

 


Continua în Partea 2ª

Partea 2 + 3


DEZVALUIREA VA PRODUCE O ERA DE AUR

Dezvaluirea va aduce multe fructe minunate – ca energia libera, anti-gravitatea, calatorii, portaluri de stele, tehnologii de vindecare si de materializare.

De asemenea va pava drumul spre o interactiune deschisa cu Ets umani binevoitori – un vis pe care multi nici nu s-il pot imagina cu adevarat sa se întîmple.

Aceasta relatare nu este pentru a emotiona/provoca lacrimi în ochi, sau pentru a crea un efect de fictiune stiintifica pe care o vom dezvalui timp de cîteva minute pretioase, doar pentru ‘’a trezi’’ si apoi sa ne întoarcem la vietile noastre normale si banale

În curînd se vor îndeplini vechile profetii din întreaga lume, descriind o ‘’Era de Aur’’ – remarcabil diferita de ceea ce avem acum.

Planeta noastra va deveni o oaza de pace asa cum am dorit mereu sa fie – fara a fi nevoie sa mergem cu subterfugii de evacuare, într-o ‘’lume fantastica’’ din ce în ce legata si mai mult de imaginatie.

Universul nu a fost construit pentru ca civilizatiile inteligente sa traiasca cu atîta teama si durere, asa cum am facuto pîna acum.

Si în marea schema a lucrurilor, aceata faza este foarte tranzitorie si de obicei, trece repede.
Acum este aproape timpul de a parasi cuibul, si sa participam într-o mare comunitate de exploratori interstelari pasnici, pentru a ajuta pe altii.


FACETI PARTE DIN SOLUTIE

Si daca aceste profetii epice, nu vor deveni doar ‘’realitate’’ cu ajutorul vreunei ‘’legi universale ?’’

Si daca vom avea ‘’ de creat’’ viitorul în care dorim sa traim ?

Daca este asa, însemna ca sunteti parte din solutie. Asa cum simtiti si cum actionati, are mult mai multa importanta decît va puteti da seama.

Voi nu traiti doar într-un balon, vazînd vre-un mare spectacol de magie, din care nu faceti parte.

Suntem participanti activi, într-o realitate co-creativa si comuna.

Exista dovezi stiintifice abundente ca asa este cum functioneaza Universul de fapt.

Aceste date au fost suprimate pe scara larga si brutala.

LUPTÎND PENTRU ADEVAR PRIN INTERMEDIUL TELEVIZIUNII

Am luptat puternic pentru a dezvalui adevarul în cartile noastre premiate – Învataturi ale Întelepciunii – si în programele de TV – Dezvaluirea.

Învataturile Întelepciunii sunt ‘’Universitatea Paralela’’, unde mai mult de 100 de episoade de jumatate de ora se concentreaza pentru a oferi dovada stiintifica a Ascensiunii (Înaltarii) – si a Cosmosului nostru, plin de viata.

‘’Dezvaluirea’’, este noul nostru program, unde ma aflu intervievînd multe dintre cele mai mari nume si a celor mai mari gînditori în acest domeniu, si avînd conversatii pline de viata.

Cînd deveniti abonati, platind 99 de centi în prima luna, puteti vedea totul, inclusiv noile episoade, în fiecare luni si joi – si sa fiti de un ajutor incomensurabil, pentru a mentine aceasta misiune vie si înfloritoare.

Acum puteti obtine o comanda Roku Streaming pentru 39.99 dolari, sau o cutie Roku pentru modesta suma de 49.99 dolari si sa urmariti programele noastre, cu o calitate HD excelenta pe TV a voastra cu ecran lat.

Este uimitor ce am fost în masura sa spun si sa fac în aceste programe, fara restrictii, cu exceptia de a mentiona sexul, sau violenta nejustificata.

Ma gasesc într-adevar gol în fiecare program (sensul figurat), însa asta nu este considerat ofensator – deoarece pîna acum, am fost întotdeauna sub hainele mele.

Datorita tehnologiei de streaming, toata ‘’experienta utilizatorului’’ este exact la fel ca si vizionarea oricarui alt program pe care ati dori sa-l vedeti la TV prin cablu.

Roku are de asemenea Amazon Instant Video pentru închirierea de filme pentru 48 de ore, si o mare varietate de canale care va permit sa taiati frînghiile TV pe cablu, si sa asistati la ceea ce doriti.

Deci, da. Acum puteti vedea Învataturi ale Întelepciunii si Dezvaluirea pe canapea, timp de o luna întreaga pentru 41 dolari, si aveti acces la Roku pentru întotdeauna, chiar daca îl anulati.

Nu vom plezni floricele de porumb, însa clar ca vom mentine celulele voastre cerebrale tragînd de uimire.

Daca aveti un Playstation sau Xbox, nici nu trebuie macar sa cumparati echipament suplimentar. Sau puteti sa-l vedeti pe portabilul vostru (laptop), tableta sau smartfone.

Si daca aveti nevoie de sex si violenta, amestecat cu o doza sanatoasa de propaganda Luciferica secreta, (LOL), pe la jumatate, vedeti un film sau un episod de Game of Thrones.
DOAR UN MIC GRUP CONTINUA PE CALE

Un grup mic, pierzînd puterea pe zi ce trece, este singurul lucru care ne împiedica de a fi o societate de tipul Star Trek, care ar putea literalmente sa fie a noastra, într-o chestiune de luni.

Acest grup are problema serioase. Pierd razboiul pe toate fronturile. Au început deja dezertarile în masa, si au crescut în ultímele saptamîni.

Au început sa formeze ‘’factiuni din cadrul altor factiuni’’, ca si cum fiecare dintre ele graviteaza în jurul propriu – inclusiv nivelele cele mai înalte, tradînd pe toti cei de sub ei.

Multi martori la nível înalt au fost luati deja în prealabil catre locuri sigure, anticipînd o serie de evenimente epice, care în curînd vor aparea pe Pamînt.

Aceste evenimente epice, care definesc civilizatia, pot veni a fi numite Tribunalele Illuminati.

Tribunalele Illuminati, vor fi evenimentul televiziv, cel mai mare si mai vazut, în istoria comunicatiilor media.

Vor fi extrem de neasteptate, revelatoare si pline de informatii noi.

Unele dintre cele mai faimoase fete ale Pamîntului, vor fi implicate direct – si vom vedea un aspect al lor, pe care nimeni nu s-ar fi asteptat vreodata.

Tot ceea ce ne-am gîndit ca stiam despre lumea noastra – asa ca si toata Istoria registrata – se va schimba imediat. De la noate la zi.
Informatiiile vor începe sa ajunga la noi atît de repede, încît ‘’curba de învatare’’ va fi surprinzatoare – chiar pentru acei care au crezut ca stiau totul.

Dovada absoluta în vídeo, ca 11 Septembrie a fost o înscenare, o rana autoprovocata, organizata de structura de conducere americana, va fi doar începutul a ceea ce vom vedea.

INTR-ADEVAR NIMENI NU ASTEAPTA ASTA, PÎNA CÎND SE VA ÎNTÎMPLA

Foarte asemenator oricarei alte tulburari politice din Istorie, cea mai mare parte din planificare se face în cel mai strict secret, pîna cînd, într-adevar, va aparea schimbarea.

Acest lucru este si necesar, mai ales, atunci cînd este vorba de un grup care are acces la o monitorizare aproape universala a tuturor formelor de comunicare.


Dovezi ale unei schimbari epice sunt acolo, si au devenit tot  mai evidente – dar, pentru multi, nici o dovada nu îi va convinge.

Va fi numai cînd mega-evenimentul va începe sa se întîmple – probabil la fel de socant si neasteptat ca atacurile din 11 Septembrie, în fazele initiale – care cei mai multi oameni vor fi nevoiti sa-l recunoasca

Aparent capacul acestor modificari epice va fi o mare rasturnare económica, inclusiv Unchiul Sam cere sa fure portofelele voastre, astfel încît el sa-si poata plati Rolls-Royce-ul lui.

Acei ‘’Bail-ins’’, prin intermediul carora guvernul fura cu forta conturile voastre bancare, pentru ca sa-si plateasca propriile datorii, va fi probabil scînteia finala care îi vor conduce la Tribunale.

Exista planuri stabilite pentru a restabili si îmbunatati semnificativ sistemul financiar, astfel încît, în acest moment în care ‘’totul este pierdut’’,va fi extrem de frustrant, dar de asemenea temporar.
Nimeni în cadrul Aliantei va ‘’apasa pe comutator’’ în faza finala a acestui plan, pîna cînd publicul va fi suficient de furios pentru a vrea sa vada acest lucru.

NE OBLIGA SA AVEM O IMAGINE NEDORITA PE FETELE NOASTRE

Daca ati citit ‘’Financial Tyranny’’ = Tirania Financiara, sau ati elaborat ceva asemanator, stiti deja ca exista o ‘’elita a Cabalei’’, care guverneaza si în mod activ practica spiritualitatea oculta.

Acet lucru înseamna ca spectacole de muzica pop multe, programe de televiziune, jocuri vídeo, evenimente publice si filme sunt, într-un sens foarte real, cerimonii spirituale.

Asa cum a spus Hitler, daca spuneti o minciuna destul de mare, nimeni nu va crede, doarece ei nu puteau sa tina un secret atît de imens, pe tot parcurul vietii.

Faptul lamentabil si hilar, este ca acest grup arunca în mod constant imagini luciferice în fata noastra – în special prin intermediul industriei muzicii si a Hollywood-ului.

Am acoperit acest subiect pe larg în Financial Tyranny, în special în capitolul despre intervalul ritualului, elaborat de catre a Super Bowl Madonna, vazut de 111.300 mii de persoane.  

În aceasta imagine, vedeti coarnele, aripile de liliac, Ochiul Care Vede Toate pe centura, iconografía sumeriana pe casca si hieroglifele egiptene pe tron.
Da. Daca nu l-ati vazut chiar înainte, primul vostru impuls este probabil la fel cum l-am avut. Ce naiba ….. ?

Si asteptati pîna cînd veti vedea poze cu Nicki Minaj, Katy Perry în ritualuri luciferice, complecte, cu flacari si dansatori cu coarne Baphomet.

Fotografie a lui Daily Mail descriind Ritualul Grammys cu înfatisare de copil.

Nicki Minaj levitînd-plutind în mijlocul flacarilor, si Dansatorii cu glugi în Grammy, vazut de aproape 40 de milioane de persoane

Katy Perry reprezentînd ‘’Dark Horse’’ în Grammy-ul un an mai tîrziu. Vi se pare familiar ?

Kesha în video-ul ‘’Die Young’’ – Care, spuse ea, a fost ‘’fortata’’sa îl faca


PLANUL BATALIEI FINALE STE DE A IMPLANTA ‘’INFORMATII DE SATURATIE’’

Multe informatii inunda Internetul despre acest subiect,  acum ca toata lumea, în particular generatia mileniului vorbeste despre asta.

De fapt, acum ca Cabala nu poate opri scurgerile de informatii, planul sau de ‘’control al daunelor’’ a fazei finale, este de a fi o saturatie de informatii.

Ceea ce înseamna, ca ei inunda Internetul cu atît de mult continut, inclusiv desinformari extrem de complexe, în asa fel ca toata lumea se vede încurcata în detalii.

Speranta lor este sa existe atîtea istorii emotionante de explorat, cu detalii de necrezut de încurcate, ce nimeni nu poate întrezari Cadrul mai larg  =  ‘’ The Big Picture’’.

Un exemplu este crearea a unei serii de evenimente violente, si de a acoperi ceea ce intr-adevar  sa petrecut, pentru ca toti sa se grabeasca pentru a le investiga.

Deci, suntem într-un ciclu constant de analizari de noi atrocitati, si ramînînd îngropati în detalii, în loc sa reusim sa ne imaginam o viziune globala complecta.


NEGAREA INTENTIONATA ESTE FOLOSITA PENTRU A NEGLIJA FAPTE NELINISTITOARE

O cantitate tot mai mare de refuz deliberat este necesara pentru ca oamenii sa nu vada ceea ce Cabala este în curs de a face – în special în aceste ceremonii publice gigantice.

Un alt joc clasic pe care cu totii l-am jucat, cu scopul de  evita sa înfruntam informatiile revoltante si deprimente este ‘’Attack the Messenger = A ataca Mesagerul.’’

Cu toate acestea, eu cred ca adevarul ne va elibera – si noi toti trebuie sa trecem prin aceasta experienta de a accepta ceea ce se întîmpla cu adevarat, cu scopul de a vindeca lumea noastra.

Acest grup a format o identitate coeza, în jurul unui sistem de credinta luciferiana, foarte asemanator cu fanii sportului, care sunt loiali echipei lor. Ei nu cred ca este ceva negativ.

Acest grup crede ca Lucifer este tipul bun – purtatorul luminii si al cunoasterii – si Dumnezeul crestin este raul, suprimînd libertatea, sexualitatea, stiinta si puterea spirituala.

Ca orice credinciosi religiosi arzatori, cred ca sînt Alesii lui Dumnezeu, si cine un crede în felul în care ei procedeaza, este inamicul.

Precum orice alti extremisti religiosi, cred ca, aproape toata lumea va adera la sistemul lor de credinta, o data ce va exista o expunere suficienta.

Ei nu au nici o problema cu mortile ‘’necredinciosilor’’ de-alungul drumului. Aceasta este o pierdere perfect acceptabila, deoarece lucreaza pentru a crea o Noua Ordine Mondiala.

Mergeti si rîdeti, daca doriti– însa eu, nu v-as spune sa intrati în pânica si plini de frica despre asta. Ei sunt pe cale sa fie expusi si învinsi.

AM LUPTAT O LUPTA DREAPTA

Va recomendam cu insistentie sa cititi ultimul articol din Octombrie ‘’Cosmic Perspective on the Defeat of the Cabal = Perspectiva Cosmica despre Derutarea Cabalei’’, pentru ca este informatia noastra cea mai importanta si recenta, despre acest caz.

Cu toate ca subiectul este literalmente mortal, ca sa nu mai mentionez despre extremul drenaj al corpului, mintii si spiritului, am continuat sa luptam.

Fara protectia spirituala foarte reala, concedata acelora care într-adevar umeaza calea positiva, evitînd inclusiv, nenumarate tentatii, aceasta munca nu ar fi fost posibila.

În Defeat of the Cabal, (Deruta Cabalei), am dezvaluit ca imaginea iconica a virusului ebola folosita de catre toate mijloacele de comunicatie a mass-media era, în adevar un simbol luciferian cunoscut ca TUBAL CAIN.

Desigur,  asemanarea nu este 100% exacta, însa este cea mai apropiata pe care o puteau obtine cu o imagine a unui vírus real.

Lirteralmete, în ziua urmatoare dupa ce divulgasem aceasta stire, toata campania Ebola, a luat sfîrsit brusc si mistérios.

In afara ariilor originare si în mod deliberat infectate, nimeni nu a murit. Sa terminat … asa, nici mai mult nici mai putin. Este ca si cum ‘’vraja’’ ar fi fost rupta.

Este dovada ca acest grup, poate fi contrariat într-un mod bine succedat. Vocea noastra, este doar una din multele care au expus adevarul acestei arme fabricate.

Ceea ce v-ar putea surprinde este ca ‘’Illuminati’’ nu se mai ascund. Anul trecut, Madona într-adevar a pasit înainte si a scris un cîntec despre ei.

O piraterie neasteptata si de nivel înalt, a facut ca, cîntecul sa apara mai devreme decît se astepta – si a cauzat un autentic tumult.

Am mentinut acesta istorie în suspans pîna la momentul exact. Recent a devenit evident, ca acest moment este acum.


MADONNA SCRIE UN CÎNTEC SURPRINZATOR DIRECT APARÎND ILLUMINATI

Anul trecut, cîntareata Madonna a avut o scurgere prematura a cîntecelor albumului sau de aparut ‘’Rebel Heart’’, care a facut ca ea sa publice sase dintre ele.

Unul dintre acele care a fost dezvaluit se numea … ghiciti … Illuminati.

Dupa cum veti vedea, versurile cintecului recunosc în mod clar existenta Illuminati – si o apara !

De ce Madonna si-a luat osteneala scriind un cîntec ca acesta, daca nu ar apara un grup care exista ce adevarat ?

Si de ce ar merge atît de departe pentru a denunta ‘’teoriile conspiratiei’’ despre Illuminati – în timp ce spune foarte putin despre exact ce este cu devarat acest grup?

Ca un bonus, pe coperta albumului ea are o suvita de par cazuta pe fata cu forma unei piramide, cu Ochiul care vede Totul, si dupa aceea a puso pe fetele eroilor clasici

Campania pentru publicarea acestui álbum a pus acest simbol Illuminati, tip cusca pe fetele marilor lideri pentru drepturile civile, ca Mandela si Martin Luther King.

Si observati cum raspunde ea sutelor de mii de vídeo-uri, multe dentre care au milioane de vizite.


VERSURILE CÎNTECUUI ‘’ILLUMINATI’’ ALE  LUI  MADONNA

Versurile lui Madonna din Albumul ‘’Rebel Heart’’ : ‘’Illuminati’’


It's not Jay-Z and Beyoncé – Nu este Jay-Z si Beyoncé
It's not Nicki or Lil Wayne… Nu esteNickl sau Lil Wayne
It's not Oprah and Obama … Nu este Oprah si Obama
The Pope and Rihanna … Papa si Rihanna
Queen Elizabeth or Kanye … Regina Isabel sau Kanye

It's not pentagrams or witchcraft … Nu sunt pentagrame  sau vrajitorii
It's not triangles or stacks of cash … Nu sunt triunghiuri sau saci de bani
Black magic or Gaga … Magia Negra sau Gaga
Gucci or Prada … Gucci sau Prada
Riding on the Golden Calf … calarind Vitelul de Aur 

The All-Seeing Eye is watching tonight …
Aceasta noapte Ochiul que Totul Vede observa
That's what it is … Este ce este
Truth and the Light … Adevarul si Lumina
The All-Seeing Eye is watching tonight … Aceasta noapte Ochiul que Totul Vede observa
Nothing to hide … Nu exista nimic de ascuns
The secret's inside … Secretul se gaseste în interior

It's like everybody in this party's shining like Illuminati … Este ca si cum toti în sarbatoarea asta ar straluci ca Illuminati
It's like everybody in this party's shining like Illuminati… Este ca si cum toti în sarbatoarea asta ar straluci ca Illuminati

It's the Enlightenment that started it all … A fost Iluminarea care a început toate astea
The Founding Fathers wrote it down on the wall … Parintii  Fondatori au scris-o pe perete
And now the media's misleading us all … si acum mass-midia ne înseala pe toti
Turned right into wrong … Zicînd a fi adevarat ceea ce este gresit

It's time to dance and turn this dark into somethin' … Este momentul de a dansa si de a transforma acest întuneric în ceva
So let the fire burn, this music is bumpin' … Deci lasati focul sa arda, aceasta muzica este impactanta
We're gonna live forever, love never dies … Vom trai pentru întotdeauna, iubirea nu moare niciodata
It starts tonight … Asta începe în noaptea asta 

Behind the curtain of the New World Order … În spatele cortinei  a New World Order/Noii Ordini Mondiale
It's not platinum encrypted corners … Nu sunt coarne criptate de platina
It's not Isis or the Phoenix … Nu este Isis sau a Fénix
Pyramids of Egypt … Pirâmidele din Egipt
Don't make it into something sordid … Nu transformati asta în ceva sordid

It's not Steve Jobs or Bill Gates … Nu este Steve Jobs sau Bill Gates
It's not the Google of United States … Nu este a Google a Statelor Unite
It's not Bieber or LeBron … Nu esteBieber sau LeBron
Clinton or Obama…  Clinton sau Obama
Or anyone you'd love to hate … Sau cineva pe care ati vrea sa-l urîti

The All-Seeing Eye is watching tonight … Ochiul que Totul Vede observa aceasta noapte
That's what it is … Este ce este
Truth and the Light … Adevarul si Lumina
The All-Seeing Eye is watching tonight … Ochiul que Totul Vede observa aceasta noapte
Nothing to hide … Nu este nimic de ascuns
The secret's inside … Secretul este în interior

It's like everybody in this party's shining like Illuminati … Este ca si cum toti în sarbatoarea asta ar straluci ca Illuminati
It's like everybody in this party's shining like Illuminati… Este ca si cum toti în sarbatoarea asta ar straluci ca Illuminati

You know that everything that glitters ain't gold .. Stiti ca nu tot ce straluceste este aur
So let the music take you out of control … Deci lasati muzica sa va scoata din serios
It's time to feel it in your body and soul …  Este timpul sa o simtiti în corp si în suflet
Come on, let's go … Intra, hai în asta

We're gonna o dance and turn this dark into somethin' … Sa dansam si sa transforma acest întuneric în ceva
So let the fire burn, this music is bumpin' … Deci lasati focul sa arda, aceasta muzica este impactanta
We're gonna live forever, love never dies … Vom trai pentru întotdeauna, iubirea nu moare niciodata
It starts tonight … Asta începe în noaptea asta 

It's like … Este ca si cum
It's like … Este ca si cum
It's like everybody in this party's shining like Illuminati … Este ca si cum toti în sarbatoarea asta ar straluci ca Illuminati
It's like everybody in this party's shining like Illuminati (6x) Este ca si cum toti în sarbatoarea asta ar straluci ca Illuminati (6 ori)
        

FOARTE SURPRINZATOR

A vedea acest poem scris, face ca, cuvintele sa para mult mai categorice decît atunci cînd sunt cîntate.

Acest cîntec face um efort clar pentru a mentiona în cea mai mare masura posibila, obiectivele de top Illuminati, expuse pe video si în articole.

Majoritatea artistilor pe care ea îi mentioneaza, au facut spectacole si video-uri de propaganda Illuminati, si persoanele au dreptate sa suspecteze de ceva.

Aici termenul  ’’Illuminati’’, este folosit în mod clar într-un context favorabil, pentru a indica un grup de persoane pe care ea simte ca au atins iluminarea spirituala.

Daca, pur si smplu, am re-aranja cîteva ditre strofe, putem deduce mesajul pe care ea exact îl zice:

În spatele cortinei Noii Ordini Mondiale, în aceasta noapte, Ochiul care Vede Totul, observa. Asta este ce este. Adevarul si Lumina. Lasati focul sa arda. Nu este nimic de ascuns.

A fost Illuminati cine a început toate astea . Parintii Fondatori au scris-o pe perete. Si acum mass-midia ne înseala pe noi toti, transformînd ce este adevarat, în gresit.

Este momentul sa dansam si sa transformam acest întuneric în ceva. Deci lasati focul sa arda, acesta muzica este impactanta ....Vom trai pentru întotdeauna.

Este momentul sa-l simtiti în corp si în suflet. Secretul este în interior. Straluciti toti ca Illuminati.


Nu a exista niciodata în fata voastra, o admitere directa a existentei  Illuminati, de catre un talent principal, care a facut public existenta lor, prin intermediul simbolismelor, de ani de zile.

Însa comunicarea mass-media nu a dezvaluit aceasta istorie ca o sabie cu doua taisuri. Totul a mers perfect.

Majoritatea persoanelor acestui grup, l-ar abandona, daca ar putea.

Exista referiri la a  ’’transforma întunericul în ceva’’, si ’’a lasa focul sa arda’’, în timp ce danseaza, care pot fi parti ale ceremoniei rituale.

De asemenea afirmatia  ’’ Vom trai pentru întotdeuna’’ sugeraza ca Madonna simte ca ochiul atotvazator  în Noua Ordine Mondiala, va continua sa domineze planeta la nesfîrsit.

Vreau sa frizez ca sprijin în întregime, libertatea personala si religioasa. Daca un grup nu încearca sa prejudice pe altii, nu am probleme daca ei ar avea credinte putin obisnuite.

De asemenea, exista evidenta palpabila ca, milioane de persoane amestecate cu acest grup, multe, daca nu majoritatea, ar dori sa-l abandoneze, daca ar putea.

Vom revedea acesta dovada ceva mai tîrziu. Punctul meu de vedere este ca nu trebuie sa cadem în mentalitatea de genocidiu, ’’Omorîti-i pe toti’’, si sa repetm atrocitatile Istoriei.


CUM EXPLICA EA ASTA ?

Madonna a fost întrebata despre acet poem, într-un interviu dat lui Guardian.

Membrii Illuminati, sunt bine antrenati sa foloseasca minciunile si momeala, pentru a maslui ceea ce fac, deci este foarte interesant sa o cititi.

Din momentul în care ’’adevarul este prins între doua minciuni’’, simt ca actioneaza de acord cu  ’’regulile’’ si prin legea Universala, le este permis sa faca ceea ce vor.

Din cauza asta Madonna a putut sa zica ce a vrut la interviu, plecînd de la faptul ca, cîntecul contine cheile mesajului profund – asa cum am vazut.

Cînd consideram, în contextul ritualului Super Cupa, mult mai  multa informatie a fost data, decît aceea pe care a dat-o la interviu, care a fost publicat în cerimonialul Calendarului Maia, datat din 21 Decembrie/Solstitiul de Iarna:

12/21/14: Madonna da o scurta explicatie a Poemului cîntecului  ’’Illuminati’’.


Cele sase cîntece ale lui Rebel Heart, lansate în acelsi timp nu scapa controversiei : una, Illuminati, ridicularizeaza diferitele teorii a conspiratiei la Internet, care implica o serie de cîntareti – inclusiv Jay-Z si Lady Gaga – ca fiind membrii ai elitei de top  a întunericului.

’’Exista o mare vorbaraie în muzica pop acum, despre persoane zicînd:  ’’vai, persoana asta este membru/a a lui Illuminati’’, sau ei sunt Illuminati, sau tu esti Illuminati, este ideia oamenilor ca, exista un grup de animatori, sau multe persoane bogate, referite ca fiind Illuminati.

’’ Lucreaza în culise, controleaza lucrurile si sunt foarte puternice, si exista posibil o referinta la ceva întunecat, sau la magia neagra, sau la ceva asemanator.

’’Trebuie sa spun ca rîd de aceste lucruri.

’’ Ma gîndesc ca exista unele persoane care nu se sinchisesc de a fi referite  ca atare, însa stiu cine sunt adevaratii Illuminati, si de unde vine acest cuvînt.

’’ Radacina cuvîntului este  ’’a ilumina’’, si asta înseamna ’’Iluminatii’’.

’’Provine de la Era Luminilor, cînd multe arte si creativitati au înflorit, de la Shakespeare la Isaac  Newton, de la Leonardo Da Vinci la Michelangelo: filozofii, artistii si savantii erau cu totii amestecati într-un fel de constiinta de nivel înalt, prin intermediul lucrului lor.

’’Clarificau si inspirau oamenii din lumea întrega. Si acestia erau adevaratii Illuminati.

’’Astfel, motivul pentru a scrie acest cîntec, a fost într-adevar de un singur fel: ’’Dar, daca credeti ca sunt Illuminati, atunci multumesc mult.

’’[Asta este] o lauda, pentru ca mi-ar place mult sa fac parte din acest grup, adevaratii Illuminati, si este asta, ca ei nu sunt’’’.


ALIANTA POATE CA A PIRATAT COMPUTERUL LUI MADONNA, PENTRU A GRABI PROCESUL EXPUNERII

Alianta pe care am referit-o, include multi dezertori de nivel înalt din cadrul complexului militar-industrial, si în guvernele din întreaga lume.

Fiecare persoanna, este un individ cu emotii complexe. Multi membrii Illuminati au plecat, si acum lucreaza pentru a ne proteja.

Pentru a începe, exista altii care nu au fost niciodata Illuminati, însa lucrau pentru serviciile secrete militare, si acum lupta pentru libertate.

Scurgerile lui Snowden faceau parte dintr-un grup foarte mare, din care Snowden si-a asumat vina. El însusi nu avea cunostinta de cît de abrangent asta într-adevar era.

Astfel, este interesant ca atacul la computerul lui Madonna a fost facut la un nivel atît de sofisticat, ca ea, era cu adevarat speriata, pentru ca aceasta parte a interviului revela:

Madonna  ’’Traieste în stare de Teroare’’, dupa asaltul la Computerul sau.  http://www.theguardian.com/music/2014/dec/21/madonna-album-hack-living-state-terror

Însa Madonna a sugerat ca scurgerea cîntecelor sale diferea de violarile de siguranta anterioare – frecvent urmarita pîna la functionarii gravatoarelor sau studiurile de gravari – pentru ca alt material ne-muzical a aparut on-line în acelasi timp.

’’Nu era doar  muzica’’, spuse ea. ’’Imaginile au iesit asa cum eu nu le-am vazut niciodata mai înainte. Atunci m-am gîndit, ok, ce se petrece ? Care este izvorul de scurgere ?

’’Nu este doar o persoana, sau cineva asezat lînga mine într-un birou, sau cineva într-un studiu de gravare. Am avut scurgeri mai înainte, cîteva saptamîni  înainte de a lansa un album, alti artisti de asemenea au, toti trebuie sa avem de a face cu asta.

’’Însa pentru a avea cîntece sub forma de demonstratie mai devreme, începînd din Martie trecut, pentru mine este extrem de tulburator.’’

Cîntareata spuse ca scurgerea a fortat-o sa reconsidereze procesul sau de lucru, si în urma scandalului pirateriei a Sony Pictures, a pus întrebari mai ample pentru industria de distractii ca un tot.

’’Dta. trebuie sa re-gîndesti asupra abordajului pentru a face muzica, cum sa obtii informatii pentru persoane, si dela ele, cum sa lucrezi într-un mediu mai sigur. Este alarmant’’.


Translator:
The Light JournalistNo comments:

Post a Comment