Thursday, December 29, 2011

Croatian - Ponedjeljak 12. prosinca 2011. - POTVRĐENO: Parnica od trilijun dolara koja bi mogla kraj financijske tiranije

POTVRĐENO: Parnica od trilijun dolara koja bi mogla kraj financijske tiranije

Ponedjeljak 12. prosinca 2011



To bi mogla biti najveća, najeksplozivnija priča u modernoj povijesti. Mi smo tek počeli stavljati komadiće zajedno i shvaćati što se događa u okultnim financijama geopolitičke scene, te kako savez 117-nacija radi na tome da oslobodi Zemlju od financijskih tiranije.

[vijesti od sljedećeg jutra: Na isti dan kad je ovaj članak izašao, Benjamin Fulford navodno je zadržan u hotelu protiv svoje volje "CIA-tipa grupe" ... i njegov život može biti u opasnosti.

Zbog toga je propustio najavljeni nastup na TV-u. Video na kraju. Ovo bi moglo biti ozbiljno. Molimo za Benovu dobrobit i da bi ga ohrabrili da širi informacije. Prisustvo u javnosti je zaštita!

Vijesti, 12:44 ISTE NOĆI: Upravo smo otkrili da je Fulford živ i u redu. Možda ga zadržavaju u hotelu zbog njegove vlastite zaštite, ali to još ne znamo. Više informacija će uslijediti čim smo ga kontaktiramo, a bit će navedeno u nastavku.]


OVO BI MOGLA BITI NAJBOLJA STVAR KOJA NAM SE DOGODILA

Pišući ove riječi, svjestan sam da prosječna osoba dolazi licem u lice s uznemirujućim, ako ne i strašnim vijestima.

Ne samo da bi se katastrofalan financijski debakl iz 2008. godine mogao ponoviti, ovi bi čak mogli biti puno gore.

Kao što je objavljenp 28. studenog 2011. iz medijskih servisa, mogli bismo biti tek deset dana daleko od potpune propasti eura - i s njime, većina ostatka svijetske ekonomije mogla bi biti srušena.

Još jedno veličanstveno "spašavanja" je upotrebljeno za dobivanje na vremenu - no to je učinio malo da bi se umirio rastući nemir u javnosti, osobito zveketanje oružja na Bliskom istoku koje ponovno dosiže vrhunac groznice.

To je, barem, stav srednjestrujaških medija o tome što se događa - i hvala bogu, to je potpuno neutemeljeno.

U klasičnom Orwellovskom smislu - poput "rat je mir, sloboda je ropstvo, neznanje je snaga" - vapaj srednjestrujaških medija "Globalni financijski kolaps" mogao bi biti najbolja stvar koja nam se ikad dogodila.

Barem u bilo kojoj poznatoj, zabilježenoj povijesti.

VEOMA TAJANSTVEN, VEOMA TIH I VEOMA VELIK FINANCIJSKI SKANDAL

Vi ćete zaroniti u priču koja, već neko vrijeme, nije ništa drugo nego divno zamišljena ideja - prekrasan "što ako". Gotovo ništa od ove priče ne može se naći u srednjestrujaškim medijima.

Međutim, bizarna podrijetlo priče nakratko je našlo svoj put u emisiji Glenn Beck tijekom 2009. u skopu medijske kuće FOX.

Iznimno preporučam da prvo pogledate jer će vas odvući izravno u misterij - koji je tek zakratko titrao u srednjestrujaškim medijima, tek da bi nestao u drhtavoj tišini:

****Video


Uočite da Beck kaže da je FOX kontaktirao Ministarstvo financija o ovom slučaju i dobio službeni pismo koje je kao odgovor bilo u osnovi "nema komentara" na 134 milijarde dolara američkih obveznica zaplijenjenih na talijanskoj granici te da je riječ o "dokazima istrage u tijeku."

Beck zatim prelazi na prikazivanje liste država koje imaju najveći broj američkih obveznica. Redom, oni su Kina sa 763,5 milijarde, Japan sa 685,9 milijarde, Velika Britanija sa 152,8 milijarde, Rusija sa 137,0 milijardi kuna i Brazil sa 126,0 milijardi dolara.

Na temelju javnim, neklasificiranim iznosima, 134,5 milijarde dolara u američkim obveznicama moglo je biti proizvedeno od strane Rusije, Velike Britanije, Japana ili Kine ... nitko drugi. Iznos novca je toliko ogroman da, ako ih je proizvela Rusija, ostaje im samo 2,5 milijarde dolara u američkim obveznicama!

Joe Wiesenthal, urednik BusinessInsider.com, izjavio je da koja god je to vlada odlagala svoje obveznice ili ih krivotvorila, to je bio "gigantskih" razmjera i, "za razliku od svega što smo ikada vidjeli - ne samo u razmjerima, nego i u sofisticiranosti. "

Prema Wiesenthalu, da bi se krivotvorile te obveznice "Bila bi to vrsta tehnologije koju biste očekivali da imaju samo vlade." Wiesenthal također vjeruje datiranje obveznica na 1934. godinu govori u prilog tome da je riječ o razrađenim krivotvorinama.


OSTALI LINKOVI KOJI GOVORE O PRVOTNOM SKANDALU

Kad znate što tražite, možete napraviti neka istraživanja i pronaći sve najznačajnije radove objavljene na internetu o ovom čudnoj priči kada je prvi puta izašla u javnosti u lipnju 2009.

Ovdje je izvorni Bloomberg članak o skandalu:
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=ayy1QKcwcGN0

Ovdje Daily Kos daje sažetak opisuje što se moglo dogoditi:
http://www.dailykos.com/story/2009/06/13/742096/-Japan,Italy,and-US,-134-Billion-in-US-Bonds-Smuggling-Case

Ovdje je članak Azija Timesa o tom pitanju, s puno više detalja:
http://www.asianews.it/index.php?l=en&art=15456&size=A

U ova dva članka, "Tajni investitor" analizira dokaze i jasno utvrđuje kako je zapravo čudna cijela ova priča:
http://www.theundergroundinvestor.com/2009/06/the-strange-inconsistencies-behind-the-134-5-billion-bearer-bond-mystery/http://www.theundergroundinvestor.com/2009/07/possible-links-to-a-coming-bank-holiday-in-the-ongoing-134-5-billion-bearer-bond-mystery/


TUŽBA JE SADA STVARNA TAKO DA JE SVI MOGU VIDJETI

Otkako se ovaj bizarni događaj dogodio, sam nastavak priče je u obliku razrade na osnovu informacija od "insidera" koje su procurile u javnost od Benjamina Fulforda - bivšeg šefa ureda za časopis Forbes azijsko-pacifičke regije - na osnovu tjednih izmjena.

Konačno, tužba u epicentru ovog istraživanja je sada postala materijalna stvarnost - vrednujući sve što je Fulford govorio o ovom tajanstvenom slučaju, budući da je on to i izvorno započeo.

Olujni oblaci koji su prijetili da će srušiti Fulfordov kredibilitet jednim udarcem munje - najvažniji datum 15. studenog 2011. došao je i prošao -bez ikakvih dokaza - nakon godina fanfara i najavljivanja na njegovoj internet stranici.

Međutim, 23. studenog 2011, oblaci se razišli. Opširna, 111 stranica duga pravna tužba, podnesena je okružnom sudu za južni distrikt New Yorka u Sjedinjenim Državama . Ova tužba je sada dokaziva stvar i javno je zabilježena... kao što ćete vidjeti.

Od tada sam otkrio stotine stranica zamršenog, složenog materijala za čitanje, svjedočenja očevidaca iz prve ruke i službene dokumente koji su na razmatranju. Nema nedostatka materijala za "domaću zadaću" za one koji su zainteresirani.


ISTRAŽITE SAMI

Ovdje je prozor za pretraživanje koji se otvara kada odete na pacer.gov i registrirate se kao korisnik za osam centi po stranici. Ova internet stranica je javna usluga koja vam omogućuje pretraživanje bilo kojeg i svih pravnih slučajeva koji su podnijeti u Americi:



Nakon što ste kreirali svoj korisnički račun, upišite "Keenan, Neil" pod "Party Name", i tada ćete vidjeti ovo:




Primjetite petu stavku dolje na popisu ... 2011-CV-8500, podneseno 23. studenoga 2011. To je ta. Nakon toga možete kliknuti na nju, a jedan od ekrana koji će se pojaviti je sljedeći:




Jeste li primjetili da popis optuženih?

Ako iznos utuženog novca nije dovoljno zapanjujuć, popis optuženih trebao bi privući veliku pozornost - jer uključuje talijansku Republiku, talijansku Financijsku policiju, talijanskog premijera Silvia Berlusconia, Svjetski gospodarski forum, Ban Ki-Moona (voditelja UN-a) pa čak i Ujedinjene narode.

Što se to, dovraga, ovdje događa?

Ako ne želite grozne uhode vlasti da vas gledaju, a ne želite ni platiti osam centi po stranici, ovdje je cijeli PDF kakav se pojavljuje nakon preuzimamja s internet stranice PACER - parkiranih lokalno ovdje na našoj internet stranici, Divine Cosmos:

http://divinecosmos.com/media/Keenan_complaint_11-23-2011_SDNY.pdf


SREDNJESTRUJAŠKI MEDIJI SU PRATILI PRIČU OD 05. prosinca 2011.

Dan McCue je počeo sa istim pitanjima koja su vam mogla pasti na pamet.... kao rezultat toga, on je bio prvi srednjestrujaški novinar koji je pratio tu priču preko servisa za praćenje slučajeva u pravosuđu, a taj servis objedinjava sve novosti relevantne za odvjetnike i servise vijesti diljem cijele zemlje.

McCue nije nužno uvjeren -- članak je naslovljen “Bizaran zahtjev za 1 trilijun dolara” -- ali već to je pridonjelo stvarnosti slučaja, to da je on bio ponukan pisati o njemu.

PRVI SREDNJESTRUJAŠKI ČLANAK KOJI ISTRAŽUJE OVAJ ZAPANJUJUĆI SLUČAJ

Evo pregled o tome što je McCue napisao:

http://www.courthousenews.com/2011/12/05/41930.htm

Manhattan (CN) - Pripadnik američke dijaspore u Bugarskoj tvrdi da su se Ujedinjeni narodi, Svjetski gospodarski forum, Ured za nadzor međunarodne riznice i talijanska vlada urotili s mnoštvom drugih ukrasti više od 1,1 trilijuna dolara financijskih instrumenata namijenjenih za humanitarne svrhe .

111 stranica federalne tužbe uključuje niz subjekata uobičajenih kod teoreticara zavjere uključujući i vatikanske Illuminate, masone, "Trilateralnu komisiju Trilenium Tripartitno zlato" te američke federalne rezerve.

Tužitelj Neil Keenan tvrdi da su mu povjereni financijski instrumenti 2009. godine koji su uključivali obveznice američkih federalnih rezervi vrijednosti 124,5 milijarde dolara, dvije japanske državne obveznice s kombiniranom nominalnom vrijednosti od 19 milijardi dolara, jedan američku "Kennedy" obveznicu nominalne vrijednost 1 milijarde dolara - za subjekt pod nazivom Obitelj Zmaja, skupinu nekoliko bogatih i tajnovitih azijskih obitelji.

"Pripadnici Obitelji Zmaja se sklanjaju od pogleda javnosti, ali, prema informacijama i uvjerenju, djeluju za dobro i bolju korist svijeta u stalnoj koordinaciji s višim razinama globalne financijske organizacije, posebice, Sustava federalnih rezervi," tvrdi Keenan.

"Tijekom svog postojanja tijekom prošlog stoljeća, Obitelj Zmaja stekla je veliko bogatstvo tako da pruža Federalnoj bankovnoj rezervi i Vladi SAD-a imovinu u zlatu i srebru preko određenih računa u Švicarskoj, za koji je primila potvrdu u obliku raznih zapisa, obveznica i certifikata, kao što su one opisane ... koje obvezuju sustav federalnih rezervi. "

Keenan kaže da uz obračunate kamate ti instrumenti sada vrijede više od trilijun dolara. On kaže da ga je obitelj odredila kao svoj predstavnika u nastojanju da odabere određene registrirane i ovlaštene Privatne programe investiranja (PPI) u korist neodređenih globalne humanitarnih napora.

U njegovoj izvanrednoj tužbi, Keenan tvrdi da je američka vlada [dobila] ogromne količine novca - isporučeno u zlatu i drugim plemenitim metalima - prije mnogo godina od Obitelji Zmaja, i da je novac bio smješten u Sustav federalnih rezervi za korist i podršku dolaru ", koji je postao i trenutno je i dalje globalna rezervna valuta "....

Tužba navodi komplicirane povijesti s mnogim pokretnih dijelova i rezultata međunarodno poznatih i nepoznatih likova, tragom čega Keenan tvrdi da su mu povjerene milijarde dolara u obveznicama od strane Obitelji Zmaja....

[Ovi instrumenti su zatim ukradeni od strane dva japanska agenta pri pokušaju prelaska granice iz Italije u Švicarskum dok su se obvezice nalazile u kovčeg možete vidjeti na slici na vrhu ovog članka.]

[Keenan] tvrdi da kako se zavjera i dalje razvijala, razni visoki dužnosnici su mu u više navrata ponudili mito od 100 milijuna dolara za "puštanje" instrumenata, bez otkrivanja svoje krađe Obitelji Zmaj, te kako bi se omogućilo pretvorba instrumenta utakozvani "suvereni program" UN-a koji je u cijelosti pod pokroviteljstvom, zaštitom i protektoratom suverenog imuniteta koji uživaju optuženici.

Ostali optuženici su glavni tajnik UN-a Ban Ki-Moon, bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi, Giancarlo Bruno, koji je identificiran kao glava bankarske industrije za Svjetski gospodarski forum, talijanski veleposlanik pri UN-u Cesare Maria Ragaflini, Ray C. Dam, predsjednik ureda za međunarodnu riznice kontrole i David A. Sale, zamjenik načelnika vijeća za kabinet OITC.

Keenan traži povratak ukradenih instrumenata, kaznenu odštetu i nadoknadu sudskih troškova po više zahtjeva za prijevaru, kršenje ugovora i kršenje međunarodnog prava.

Predstavljaju ga William H. Mulligan Jr., sa Bleakley, Platt & Schmidt White Plains iz New Yorka.

Zainteresirani? Ohrabrujem vas da posjetite usluge Novosti iz sudnice (Courthouse News Service), budući da je McCue odradio veliki posao sumiranja ostatka slučaja. Ovo je samo pregled.

MORA DA SE ŠALITE ...

Servis “Novosti iz sudnice” nije imao snage da citiraju jedan od najzanimljivijih stavka u cijeloj tužbi ... ali ja imam. Ovo je mjesto gdje cijela priča zapravo počela uzimati oblik, barem meni:
Po podacima i uvjerenjima, te Obveznice [u vlasništvu Obitelji Zmaja] u vrijednosti su u rasponu tisuće trilijuna američkih dolara te su relativno mali dio onoga što je uključeno u zahtjeve uključene u ovom procesu.

Svaka od tih valuta, kao što su FIOZ [Financijski instrumenti Obitelji Zmaja] uključenih u ovu akciju, bila je i ostaje uredno registrirana u sustavu federalnih rezervi - i izravno su provjerene od strane federalnih rezervi kroz učinkovit sustav provjere i procesa “screeninga”.

Tisuće milijardi dolara? MOra da se šalite! Čim sam to pročitao, morao sam znati više ... jer sam imao dovoljno informacija da se uvjerenim da to nije lažna tužba. Odmah sam dogovorio intervju s Fulfordom da razjasnim gore.

Najvažnije je to da je da Obitelj Zmaja namjeravala da ove obveznice budu ukradene. Oni predstavljaju tek mali postotak ukupne imovine baze ... sve što je tajno registrirano u federalnim rezerama i Banci za međunarodne nagodbe!

Fulford je dao uvod u priču u ovom intervjuu - i onda sam saznao još mnogo, mnogo više kako je vrijeme odmicalo.

Ovo je bila razrađena ubodna operacija koja nas je dovela do pozicije na kojoj smo danas - gdje veliki međunarodni savez od 117 zemalja sada ima pravni lijek da se okonča financijska tiranija Starog Svjetskog Poretka.

ZAPANJUJUĆA KOLIČINA INFORMACIJA

Dosljedno sam radio na ovom slučaju, svaki dan, više od tri tjedna - što u mom trenutnom životu čini kao vječnost, imajući u vidu ostale kugle kojima sam žonglirao u to vrijeme.

Količina informacija za asimiliranje i povezivanje te složenost pripadajućih dijelova komada, jednostavno su zapanjujući.

Sada sam u opšornom kontaktu s Neilom Keenanom, glavnim tužiteljem u ovom slučaju, kao i Keithom Scottom, koji se također spominje u tužbi. Scott je stručnjak u ovom potpuno tajnovitom svijetu trgovine između središnjih banaka - i dobro je svjestan ogromne bogatstva u to uključenog, sve je držano u najstrožoj tajnosti.

Keenan nikada nije radio za bilo koje vlade ili tajne agencije. On je poslovni čovjek koji je u konačnici postao upoznat s Obitelji Zmaja - bivše vladajuće stranke u Kini, prije dolaska komunizma - i stekao njihovo povjerenje.

Sada imam osobno pregledanih više od 300 različitih fotografija i desetke zasebnih dokumenata koje mi je Keenan poslao, a koji se odnose na ovaj slučaj - uključujući sada sramotnu Knjigu Maklumat. Vrlo su složeni - i vrlo uvjerljivi. To se sve pojavilo nakon što sam proveo intervju s Fulford koji ćete čuti ... i čitati.

Ova cijela priča je istinita. Razorno istinita.

To je najveći pojedinačni pravi problem onih na pozicijama Moći koji su ikada imali. To također znači da je to izuzetno dobra vijest za sve ostale.


MNOGO PROVJERA VJERODOSTOJNOSTI

U jednom posebno izuzetnom slučaju osobne provjere, pisao sam Keenanu s opisom od jednog od mojih najviše plasiranih doušnika o tome što su kutije koje su sadržavale ove obveznice zapravo izgledale. Ništa od ovih informacija nikada nisam stavio online.

Manje od 15 minuta kasnije, Keenan poslao mi je nekoliko desetaka slika koje su točno odgovarale opisu sam mu dao. Bio sam zapanjen. Ne postoji način na koji bi mogao takvo lažirati u roku od petnaest minuta.

Još uvijek nije jasno da li ću objaviti bilo koju od tih slika. Posljednja stvar koju želite učiniti jest da ovom slučaju naštite na bilo koji način, a također to može bito kršenje međunarodnih zakona - dajući lojalnoj opoziciji jednostavan način da me napadne.

Međutim, mi imamo barem jednu sliku koja je sigurna za dijeljenje. Evo, opet, fotografija koja je objavljena u talijanskim medijima nakon što su ove obveznice prvotno zaplijenjene:




Nemojmo gubiti više vremena. Evo linki za skidanje 98-Meg, visoke kvalitete MP3 datoteke ove fantastičnog, 98-minutnog intervjua ... slijedi transkript, koji sam upotpunio s linkovima tako da možete provjeriti sami:
http://divinecosmos.com/podcasts/Wilcock_Fulford_2011-12-02.mp3


UVOD

DW: Dobar dan. Ja sam David Wilcock i ovdje sam s Benjaminom Fulfordom. Ovo je još jedan Divine Cosmos audio blog.

Danas razgovaram s Benjamin Fulfordom koji se odvija prema mom vremenu ovdje u Los Angelesu, u Kaliforniji 28. studenog 2011, u ponedjeljak - Benu je već u utorak.

Razlog zašto vodimo ovaj razgovor je što Ben već jako dugo vremena govori o pokret otpora protiv onoga što ljubazno nazivam Stari Svijet Poredak, koji je mješavina međunarodnih likova.

[Ovaj pokret otpora] je počeo kao azijsko tajno društvo.


VJERODOSTOJNOST BENJAMINA FULFORDA

DW: Za one među vama koji ne znate, želio bih razložiti neke od [Fulfordovih] vjerodostojnosti tako da ne zvuči kao da si drži stranu.

Ben je bio voditelj azijsko-pacifičkoj ureda za magazin Forbes. On ima dugu povijest profesionalnog, akademski priznatog novinarstva.

Kao što možete saznati iz brojnih drugih intervjua on je učinio, nešto možete pronaći i na mojoj stranici, on je bio uključeni u svijet intriga kada je počeo pratiti kamo je novac odlazi iz japanskog gospodarstva.

Shvatio je da gospodarski poticaj koji bi mogao biti generiran za svijet, nije bio korišten za sve što je pozitivno - i činilo se kao puno novca nestaje.

Taj trag ga je doveo do prijetnji smrću i uvukao ga u azijska tajna društva koja su protuteža Starom Svjetskom Poretku.


PRODAJA DUŠE

DW: I [Stari Svjetski Poreda] ga je pokušao ušutkati nuđenjem mita - zaboravio sam Ben, je li bilo u pitanju ambasadorstvo ili nešto poput toga?

BF: Oni su me nudili posao ministra financija Japana.

DW: Ministar financija Japana. Dobro.

BF: Oni su također, vjerovali ili ne, nudili General Electric i General Motors.

DW: Stvarno!

BF: Da.

DW: Mjesto izvršni direktor, ili nešto?

BF: Da, i ja pretpostavljam glavnog dioničara.

Problem je, naravno, da sam morao složiti sa planom da se ubije četiri milijarde ljudi. To je klasična "prodati svoju dušu đavlu" situacija.

DW: Točno. Oni samo trebaju olakšati teret i riješti se dijela viška. Tako su željeli razgovarati o tome.

BF: Pa, oni žele spasiti okoliš i rješiti se "beskorisnih žderača".

DW: Točno.


FULFORD SE NIJE POJAVIO DOK NIJE IMAO ZAŠTITU

DW: Pa, vidi,čovječe, ja sam bio na internetu od 1996. Ja sam imao svoju prisutnost u javnosti od 1998. Ja vas gledao otkad si se pojavio.

Odmah sam primjetio - vjerujem da si se pojavio 2007 - je li to točno, tako nešto?

BF: Da, negdje oko tog vremena. Istraživao sam puno stvari prije toga, ali se nisam osjećao sigurnim da izađem u javnost, jer sam znao da će me ubiti.

Tek nakon što sam dobio zaštitu, bio sam u mogućnosti izaći i početi govoriti stvari.

DW: Točno.


VIŠE OD TRIDESET KNJIGA I VIŠE OD MILIJUN PRODANIH PRIMJERAKA


DW: I to je istina da u Japanu, ti si autor bestselera. Koliko knjiga imaš u tiskanom obliku i koliko komada si prodao?

BF: Ne znam. Više od 30 knjiga, i ne znam, možda milijuna u totalu. Nisam pratitio.

DW: 30 naslova vrlo mnogo.

Ti si u potpunosti dvojezičan. Nitko to ne može osporiti. Ima dosta videa koji se mogu pogledati u kojima govoriš tečno japanski

ZAŠTO BI TI BIO IZABRAN ZA NEŠTO POPUT OVOGA?

DW: Vidio sam bezbroj oblika svake vrste komentara mržnje koje bi netko uputuio tebi.

Najčešći je da oni ne mogu utuviti u glavu cijelu priču. Misle da je nevjerovatno da bi baš tebe kontaktiralo to azijsko tajno društvo.

Primjećujem da govoriš dva jezika, da si ugledan financijski novinar koji je postao autor uspješnica. Sada si prilično cijenjen zbog tih, kako navodiš, 30 knjiga objavljenih u Japanu.

Ne postoji drugi gaijin - japanski termin za stranca- ne postoji drugi gaijin u Japanu, drugi bijelac za kojeg znam da je učinio ono što si ti uspio u činiti.

Stoga, tko drugi bi bio izabran za ovako nešto - pokušati stvoriti most prema svijetu Zapada?


FULFORD JE MOGAO POMICATI GRANICE NOVINARSTVA

BF: Doista, gledaj. Ono što trebate uvijdeti da postoji nekoliko razloga zašto sam dospiu upravo u ovu nišu.

Jedan među njima je da sam mnogo pisao, a da sam japanski novinar, bio bih ubijen.

DW: Stvarno?

BF: Ali zbog toga što sama radio za Forbes, bio sam izvan domašaja.

DW: To su stvari koje mogu uzdrmati poredak vlasti ili stvari koje su mogle uvrijediti Cara? O čemu ovdje govorimo?


TAJNA KOLONIJALNA VLADA KOJA VLADA JAPANOM

BF: Ovdje govorimo o tome da sam u biti progovorio o tajnoj kolonijalnoj vladi.

DW: Dobro. (DW: kasnije u ragovoru, Fulford navodi da Japanom tajno vladaju Rothschilds - još od obnove dinastije Meiji 1868. godine)

BF: Oni koriste mrežu Sjevernokoreanaca i gangstera i podmitljivih Japanaca. Oni su koristili mito i ubojstva da bi uveli ovu zemlju u stanje kolonije dok se istovremeno činila nezavisnom.

DW: Sada bih malo o tome, ali kratko...

BF: Dobro, ali dopusti da dam kratki osvrt kako sam se u to sve upustio, zaista kratko.

DW: Dobro.


PISAO KNJIGE I POČETKOM 2006. RAZOTKRIO DOGAĐAJE IZA 9/11

BF: U osnovi, počeo sam pišući knjige na japanskom.....

DW: Koje je to godine, otprilike, bilo?

BF: Pretpostavljam da su one koje su izazvale nevolje bile izdane oko 2006. godine. U osnovi sam iznio svoje mišljenje o događajima iza 9/11 koji nisu bili prodiskutirani od strane mnogih istraživača na zapadu.

DW: To je, dakle, bilo prije nego što si se pojavio na Rense-u ili bilo što na zapadu?

BF: Da.

DW: Dobro.


RAZOTKRIVANJE 'SARSA' KAO BIO-ORUŽJA PROTIV AZIJATA

BF: I tada sam izdao knjigu na japanskom koja je ukazivala na činjenicu da je SARS bio bio-oružej osmišljeno na način da ubija nebjelačko stanovništvo.

DW: Za one koji se ne sjećaju, SARS je ptičja gripa.

BF: Navodio sam dokumente napisane od Neoconsa, poput Projekta za novo američko stoljeće.

Ti dokumenti su veoma jasno ukazivali da postoji grupa zapadnjačkih elitista koji su planirali započeti III. svjetski rat i smanjiti svjetsku populaciju.

SAVJETOVAO JE DA SE OBUSTAVE NOVČANA SREDSTVA

BF: Razlagao sam i da bi Azijati mogli obustaviti svoja novčana sredstva - jer su oni trebali japanski i kineski novac da bi financirali taj luđački projekt.

Stigla je naredba iz japanskog podzemlja da me se mora smaknuti.

DW: To je razumljivo, ukoliko si počeo gurati nos (na mjesta kamo ne pripada)


PONUĐENA JE ZAŠTITA - SPOZNAO JE POSTOJANJE SLOBODNIH ZIDARA

BF: Tajna policija Južne Koreje je tada rekla Kinezima, a Kinezi su poslali svoje tajno društvo da mi ponudi zaštitu.

Tako sam postao uključen u svijet za koji do tada nisam znao da postoji.

Da ste mi prije govorili o slobodnim zidarima, odgovorio bih vam nervoznim smijuckanjem i slijeganjem ramenima, samo toliko.

DW: Čudesna družba, oni daju novac u dobrotvorne svrhe i slično. Da.

“KINEZI” SU PRISLUŠKOVALI BOEMSKI LUG

BF: Druga stvar je da su sami Kinezi prisluškivali jednu od konferencija Boemskog luga. (op. prev. Bohemian Grove. Vidi http://www.infowars.com/bg1.html)

Potpuno su bili svjesni tog plana o započinjanju III. svjetskog rata i pokušavali su to spriječiti.

Kada su shvatili da se nalazim na listi za odstrel jer sam ih pokušao upozoriti na nešto što im je već bilo poznato, odlučili su me uključiti.


NA KOGA MISLIŠ KAD GOVORIŠ O “KINEZIMA”?

DW: Dobra, pitanje. Dok razgovaram s tobom, imam u vidu činjenicu da kada smo već objavljivali članke, dobivali smo dvjesto do tristo komentara po članku.

Imam mogućnost vidjeti što svi pišu i kakvu povratnu informaciju imaju. Pokušavam govoriti ne samo u svoje ime, već kao kolektiv.

Jedan od kamena spoticanja koji mislim da smo imali u drugim razgovorima je da ljudima nije jasno na šo misliš kad spominješ “Kineze”, ljudi odmah, prirodno, pomisle na njihovu represivnu vladu.

Onu istu koja pali kuće ljudima na Tibetu, koja ograničava YouTube, ograničava slobodu, ne dozvoljava ljudima da protestiraju na trgu Tianmen.

Onu koja je samo čudovište koje gazi ljudska prava.


TO JE TAJNO AZIJSKO DRUŠTVO

BF: Dobro. Pretpostavljam da sam pogrešio kad sam rekao Kinezi.

DW: Dobro.

BF: Trebao sam reći Azija. To je obuhvaća Kinu. Uključuje i Indoneziju, Filipine, Tajland, Japan, Taiwan i Koreu.

U biti, to je povezano s grupom nesvrstanih - grupom 77 nacija koje ukljlučuju mjesta poput Jugoslavije.

Bilo je krivo što sam rekao Kinezi. To je tajno azijsko društvo, a ne kinesko tajno društvo.


KOJA JE RELACIJA IZMEĐU KINE I TOG DRUŠTVA?

DW: Dobro. Koja bi mogla biti realcija između tog azijskog tajnog društva i trenutačne komunističke vlade Kine?

BF: Vjerovali ili ne, stare kraljevske obitelji Azije odlučile su da je komunizam najbolji način za moderniziranje Kine.

Iza i iznad komunističke vlade Kine i vlade Tajvana, naći ćete grupu obitelji čije veze sežu daleko dalje od privremenih političkih struktura.


OBITELJ ZMAJA

DW: Dakle, ispravi me ako griješim, ali Kina je nazvana po caru Qinu koji je bio pripadnik obitelji Zmaja. To je prva dinastija u Kini, zar ne?

BF: Da.

DW: Dakle, ti ljudi... on je jedan od onih koji su načinili vojnike od terakote, projekt u kojem su na sliku i priliku svakog vojnika i svakog konja u svojoj vojsci napravili skulpturu.

Postoji niz zanimljivih činjenica o obitelji Zmaja koje se pojavljuju. U osnovi, izbrisani su iz povijesti Kine prije toga, što sada otkrivaju određeni znanstvenici.

To tajno azijsko društvo je po svome uređenju naizgled dinastija. Uglavnom su djelovali iza scene. Posjeduju ogromna bogatstva.

To je dio u kojem se nalazimo. O tome pričamo. Zar ne?


KONKURENTSKA TAJNA DRUŠTVA ISTOKA I ZAPADA

BF: Moraš imati na umu da postoji nekoliko konkurentskih skupina.

U Aziji je u osnovi ista situacija kao i na zapadu. Imate tana društva koja su povezana sa drevnim krvnim linijama dinastija.

Na zapadu bi to bili Rothschilds, britanska kraljevska obitelj, Slobodni masoni i Loža P2.

U Aziji to bi bila obitelj Zmaja, pretpostavljam. To bi sve bile razne dinastije i klanovi s osnove krvne linije.

Ali, na zapadu je nekoliko grupa. To je zbunjujuće jer postoji nekoliko grupa koje se nazivaju Iluminatima.


NEKE SKUPINE SE PROTIVE PRAVILU KRVNIH VEZA

Postoji grupa koja me kontaktirala i dokazali su mi da su povezani s raznim agencijama kao i sa internacionalnim krugovima krijumčara narkotika.

Tvrdili su da su započeli francuskku, američku i rusku revoluciju te da se oni protive pravilu krvnih veza.

(DW: Već sam napomenuo Benu da ovo zvuči kao izmišljotine protivnika istih ljudi koji se pokušavaju prikazati u novom svjetlu. On je rekao da im se ne pridružuje niti ih podržava - samo sluša ono što imaju reći.)

Na isti način, Azijci imaju tajno društvo koje je osnovano na meritokraciji. Oni se suprotstavljaju pravilu krvnih veza.

Kineske trijade, japanski jakuze i razne druge tajne grupe u Aziji imaju stroga pravila protiv nepotizma.

Sin vođe bande nikako ne može naslijediti očevu bandu.

Povezani su sa vojnim društvima te trgovačkim društvima.

Ne postoji jasna granica između trgovačkih društava i vanzakkonskih gangstera koje proganja pollicija. To je siva zona. Svijetlo siva i tamno siva, razumijete?

I na zapadu i na istoku postoje meritokratska tajna društva i tajna društa zasnovna na krvnim vezama. Dobro?


DA LI TAJNA AZIJSKA DRUŠTVA ČINE ZLO?

DW: Da bi nam mogao ukratko približiti..... Mnogo ljudi ima PTSP kada čuju termine poput Iluminati.

Čim spomeneš takve stvari, paranoja dolazi na scenu i javlja se strah i tjeskoba.

Dakle, kada govoriš o tim krvnim dinastijama Azije - da su to tajna društva - da li oni žrtvuju djecu? Da li piju ljudsku krv? Da li obavljaju sotonističke rituale?

(DW: Na ovo pitanje sam već znao odgovor, samo sam htio da on da objašnjenje. Često je ponavljao da se tajna azijska društva žestoko protive tim okultnim praksama te da žele ostvariti bolji svijet.)

O čemu ovdje govorimo: tko su ti ljudi, kako razmišljaju, kakva im je filozofija, što žele?

Da li žele prevlast na planeti? Da li se bore protiv toga da Iluminati dobiju prevlast na planeti?

Kakav je njihov cilj?

ONI ŽELE POŠTENIJI SUSTAV, U KOJEM NE DOMINIRA ZAPAD

BF: Oni misle da kontrola budućnosti planete ne bi trebala biti više kontrolirana od strane male elitističke skupine na zapadu.

Radije bi da kontrolu nad planetom preuzmu sami ljudi.

Postoji skupina, naravno, šovinista koji tvrde da Kina treba vladati svijetom - u Kini.

Ali, generalni koncenzus u Aziji kao cjelini jest da bi trebala postojati jednakost među svim ljudim svijeta - ne samo Kinezima ili obiteljskim poslovima kontroliranim od strane Kazarijanaca koji pokreću svijet.

Ono što javno govore, mislim, jest ono što stvarno očekuju u ovom trenutku - a to je multipolarni svijet, a ne onaj koji kontrolira jedna skupina.

KAKO SI DOŠAO DO SVIH OVIH INFORMACIJA I - OD KOGA?

DW: Dobro. Slijedeće piranje, a koje mislim da će biti od pomoći u smanjenju skepse. Mnogo ih je, oni su veoma gadni. Da li postoji mogućnost točka sloma u ovome o čemu nam govoriš?

Da li je moguće da su stvari koje si mi upravo rekao o tim tajnim kineskim društvima rezultat tvog razgovora sa jednom ili dvojicom momaka koji su ti ispričali te opsežne priče?

Ti možeš nazvati čovjeka kad god zaželiš i on ti onda daje te informacije, i to je to.

FULFORD JE SREO MNOGE NAJMOĆNIJE LJUDE U AZIJI

BF: Slušaj. Bio sam novinar. Bio sam novinar više od 25 godina. Susreo sam se sa prvim posljeratnim premijerom Japana.

DW: Ideš!

BF: Susreo sam se s ministrima financija, šefovima najvećih korporacija Azije. Zapamti, bio sa upravitelj azijsko-pacifičkog ureda za najveći svjetski financijski časopis.

DW: No, što to zapravo znači? Kako možeš susresti premijera? Zašto bi on s tobom pričao?

BF: Otišao bih u Tajvan, otišao bih u Kinu, otišao bih u Rusiju, otišao bih u Vijetnam, otišao bih u Australiju i susreo šefove velikih korporacija koji su htjeli predstavti svoje komapanije.

DW: Da li si im želio prodati oglasni prostor u novinama?

NJEGOVI IZVOR SE BROJE U STOTINAMA

BF: Ono što želim reći je da otkako sam napustio taj posao, doslovno.....moji izvori se broje u stotinama.

Znam šefove Triada, jakuza bandi. Znam šefove japanskog vojnog ureda i policije.

Znam šefove militarnih društava. Razgovarao sam sa pripadnicima politbiroa u Kini.

Dakle ne, nije da sma razgovarao sa jednom ili dvojicom koji bi me nahranili dezinformacijama.

Ipak, istina je da su mi davali dezinformacija svake vrste u pokušaju da naruše moju vjerodostojnost.

(DW: Fulford govori da su NEKI od njegovih brojnih izvora ovako postupali, ne svi. Morao je pročešljati mnogo kontakata tijekom vremena. Javno je rekao da, ukoliko otkrije da mu je neki od njegovih izvora lagao, odmah nakon spoznaje s njim prekida kontakt.)


POKUŠAJ UVJERAVANJA VOJNO-INDUSTRIJSKOG KOMPLEKSA

BF: Naposlijetku, ono što ljudi moraju shvatiti nije da ovo moram dokazati širokoj publici. Upravo sada radim na tome da uvjerim šefove Pentagona, CIA, NSA, KGB-a i slobodne masone.

Drugim riječima, mi pokušavamo uvjeriti one ljude koji kontroliraju vojno-industrijski kompleks, političare, da je ovo bolji plan nego ovaj koji je trenutačno na snazi.

Žao mi je, ali mnogo ljudi ima isprani mozak televizijom u tolikoj mjeri da samo trebate promijeniti sadržaj programa da bi promijenili njihov način razmišljanja.

DW: Doista.

BF: Priskrbio sam audio snimke i fotografije te video snimke kao i druge vrste dokaza policiji i istraživačkim agencijama.

Stoga ne osjećam potrebu da išta moram dokazivati. Iako, ukoliko postoji legitimna kritika, rado ću na nju odgovoriti.

TKO JE LIK NAPUKLOG GLASA S ŠTAPOM ZA HODANJE?

DW: Da, razmijem. Postoji pitanje koje bih htio ovdje rasčistiti.

Kada gledamo tvoje video zapise iz Japana, na posljenja tri videa shvatio sam da se pojavljuješ sa čovjekom koji ima - nosi štap za hodanje i čini se da ima napuknut glas.

Dakle, tko je on i kakve on veze ima? Većina ljudi ne govori japanski stoga niti nemaju pojma što se događa.

BF: Njegovo ime je Chodoin Daikaku. On kontrolira borilačka društva. On je šef karate udruženja kao i aikido udruženja.

Postoji i judo i kineske borilačke vještine kojim anije šef, ali zna osobu koja jest.

On je faca. Nije neki lažnjak.

DW: Dobro. Kad kažeš da on kontrolira karate asocijaciju....

BF: Dakle, on je šeg organizacije.

OTPRILIKE 50 MILIJONA LJUDI BAVI SE JAPANSKIM BORILAČKIM VJEŠTINAMA

DW: Dobro. Koliko škola i koliko ljudi je u pitanju kojim raspolaže?

BF: Mislim da otprilike 50 milijuna ljudi diljem svijeta pručava japanske borilačke vještine. Postoje karate škole u Meksiku, Iranu, svugdje.

DW: Dakako.

BF: Mi ovdje govorimo o ogromnoj organizaciji.

DW: Zar ne bi mogao bilo tko otvoriti karate školu bez akreditacije?
Ili želiš reći da postoji akreditacija te da je on glava te organizacije za akreditacije?

BF: Ukoliko bi netko otvarao karate školu, on bi zacijelo imao crni pojas. To je ostvario učeći kod nekog učitelja koji je povezan s ovom organizacijom.

DW: Shvaćam. Dakle, postoji neka vrsta centraliziranog autoriteta kojem se trebaš obratiti ukoliko želiš otvoriti karate školu.

BF: Ukoliko želiš imati pojas, moraš pohađati jednu od akreditiranih škola. Da.

MOŽE TE SE PREPOZNATI UKOLIKO SI PROTIVNIK

DW: Shvaćam. Dakle, nitko ne može samo objesiti znak i reći “Tu je karate škola i tu ti je crni pojas”, a da bude ozbiljno shvaćen ukoliko želi ići na turnir borilačkih vještina i uistinu se natjecati.

BF: To je meritokracija. Ukoliko na nekoga samo stavite crni pojas i on ode na turnir te tamo rasturi, oni (društvo borilačkih vještina) će ga priznati!

DW: Ok.

(DW: Ono što Ben govori jest da mnoge između tih škola borilačkih vještina i turnira diljem svijeta imaju centralnu skušinu koja ih organizira i koja sve prati. Daikaku je glava naveće među takvim organizacijama.)

POVEZAN I SA UPUĆENIM OSOBAMA U JAPANSKIM SNAGAMA SAMOOBRANE

DW: No, osobito u Japanu, recimo, taj čovjek o kojem govorimo, Chodoin Daikaku....

BF: Daikaku. Da.

DW: Da li je on čovjek na vrhu u borilačkim vještinama u Japanu?

BF: Da, recimo to tako. No, on je povezan i sa japanskim snagama samoobrane.

VEĆINA UPUĆENIH ŽELI OSTATI U ORGANIZACIJI

BF: Ono što trebate shvatiti je da većina ljudi s kojim razgovaram ne žele da se objavi njihovo ime ili slika.

DW: Sigurno! Apsolutno.

BF: Oni odbijaju da im navedem imena ili obajvim fotografiju. Ali, predstavio sam ih tipu ljudi poput MI6, CIA - i na toj razini oni žele komunicirati.

KAKO IZGLEDA TVOJ TIPIČAN DAN?

DW: Znam da je teško staviti te u vremenske okvire. Da li bi mogao prepričati prosječnom slušatelju kako izgleda tvoj dan?

Koliko mnogo upućenih.....s koliko različitih ljudi komuniciraš upravo ovog tjedna?

BF: To ovisi od različitih faktora. Ono što se sada događa jest da razgovaram s ljudima koji su povezani s velikim organizacijama.

Imam čovjeka s koijim razgovaram, a koji ima jake veze u Pentagonu i CIA.

Postoji drugi čovjek koji je definitivno Rothschild, povezan sa organizacijama poput MI& i kraljevskom britanskom obitelji.

Potvrdio sam neovisno, kroz mnoge izvore, da su ti ljudi pravi.


S KIM JOŠ RAZGOVARAŠ?

BF: Postoji čovjek s kojim razgovaram, a koji bi bio povezan sa desničarima u Japanu kao i tajnim azijskim društvima.

Zatim je tu i Chodoin s kojim razgovaram.

Rijetko, na primjer, govorim i sa starješinama japanskih bandi - poput Yamaguchia ili Inagawim ili Semiyoshi.

Razgovaram i sa čovjekom koji je više KGB/ pripadnik srpske obavještajne službe tip s kojim prilično redovito komuniciram.

DW: Iz Rusije ili iz Srbije?

BF: Zapravo iz Srbije. Više od toga ne bih smio reći.

DW: Dobro. Ne želim izdati tvoje izvore:

BF: Na primjer, mnogo puta sam bio na piću sa ženom premijera Kan Naotoa. Ona živi u mom susjedstvu.

DW: Ideš!

BF: Postoji mnogo ljudi koje poznajem.



(nastavit će se...)

No comments:

Post a Comment