Thursday, December 29, 2011

Romanian - 12:12:2011 - CONFIRMED The Trillion Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny‏


CONFIRMED The Trillion Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny‏
VA MULTUMESC TUTURORA PENTRU AJUTORUL VOSTRU

I
nainte de toate, doresc sa va multumesc pentru aceasta considerabila atentie. Nimic din ce am scris pana aici nu mi-a adus amenintari cu moartea -- si desi ma consider o persoana puternica, am fost destul de afectat de ea.

Am intrat imediat in actiune pentru a asigura ca aceasta poveste electrizanta merge cat mai departe cu putiinta -- in caz ca mie mi s-ar intampla ceva.

Acum avem grupuri multiple, puternice, care pledeaza pentru protectia mea -- iar povestea s-a raspandit repede pe Internet, care cred ca este publicitate in cel mai inalt grad de protectie.

In timp ce ma pregatesc sa postez aceasta sectiune, am avut peste 400,000 de cititori, 1000 de comentarii scrise si 21,000 de Facebook Likes pentru Partea Intai, in mai putin de sase zile.

Zeci de mii de persoane scriu despre aceasta pe paginile lor de Internet si rata de crestere este cel putin geometrica, daca nu logaritmica in acest moment.IATA CE S-A PETRECUT

Era 3:30 PM miercuri, 14 decembrie 2011, cand am aflat ca as putea fi adus mortii, pentru ca am scris "Procesul de Miliarde de dolari, care ar putea incheia Era de Tiranie Financiara."

Mi s-a spus ca ar trebui sa scot Partea a Doua in acea seara, pentru propria mea protectie, deoarece acest aspect era cel mai sensibil secret, pazit cu gelozie de toata lumea -- iar maine ar putea sa fie prea tarziu.

Am trecut foarte repede la a ma proteja odata ce acest apel mi-a venit, publicand imediat update-ul “amenintarea la moarte”, care a fost extrem de populara.

Kerry Cassidy m-a sunat brusc si mi-a spus ca ea iese pe postul de radio in 20 de minute si mi-a recomandat sa ma alatur ei. Am fugit la dus si am inceput emisiunea imediat ce m-am uscat in graba.

Pompa noastra de caldura din exterior a murit dupa 23 de ani de serviciu, deci camera era suparator de rece. Toate luminile urmau sa se diminueze pentru trei secunde la fiecare unul sau doua minute, atunci cand auzeam compresorul chinuindu-se in zadar sa reporneasca.

Nu aveam nici o idee despre cat de mult timp curentul electric va mai fi sau cat voi mai putea sa scot din aer / sa raman in emisie (?).

Abia am avut timp sa ma gandesc cat de oribil ar fi sa mor in urma torturii. Toate acestea mi-au venit in timp ce eram in emisiunea radio. Din ceea ce mi-ati spus in scrisori, cu greu oricine a putut sa asculte aceasta emisiune fara a plange.

Pompa noastra de caldura nu a fost singurul echipament care aproape a murit in timpul emisiunii. Noi aproape am adus in prag de colaps serverul de transmisie audio a Radioului Libertatii Americane / American Freedom Radio, pentru prima data in intreaga sa istorie -- datorita cererii fara precedent.ESTE POSIBIL CA VOI MI-ATI SALVAT VIATA

Actiunea rapida a lui Kerry, precum si aducerea mea in emisie de catre Coasta / eng. Coast, pentru un update seara urmatoare, este foarte probabil sa imi fi salvat viata.

Totusi, nici una dintre acestea nu mi-ar fi adus suficienta protectie, daca voi nu ati fi sarit in actiune atat de repede -- prin educarea voastra intre voi si prin raspandirea stirii in toate directiile.

Pentru aceasta, voi aveti eterna mea recunostinta.

Toata lumea este cu nervii la maxim in legatura cu economia mondiala la acest moment, iar aceasta este adevarata istorie despre cum noi cu totii am sfarsit in aceasta postura.

Nu este vorba despre o poveste stiintifico-fantastica despre extraterestrii si OZN-uri. (Ei bine, hmm... dupa recitirea intreaga, nu pot sa mai sustin aceasta!) Per total, ea este foarte tangibila, foarte terestra si directa.

Aceasta informatie este atat de uluitoare si a fost pastrata atat de secreta, incat ma astept ca multe filme extraordinare sa fie scrise despre ea in anii ce vor urma. Voi sunteti pe cale sa fiti unii dintre primii care sa aflati ceva, care va ajunge sa fie cunoastere elementara.

Aceasta este Partea a Doua dintr-o serie de articole. Informatia este chiar intriganta si nu totul va fi reiterat. Din acest motiv, este posibil sa va doriti sa cititi Prima Parte si sa va familiarizati, daca nu sunteti pregatiti:

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyrannyO SCURTA PRIVIRE DE ANSAMBLU

In Prima Parte am oferit dovezi de netagaduit ca un proces a fost inregistrat la Curtea de Apel a Districtului Sudic al New York, numind Organizatia Natiunilor Unite, Forumul Economic Mondial, Republica Italiana si Politia Financiara Italiana ca si inculpati -- printre altii.

Acest proces este o manifestare a unei campanii internationale a 122 de natiuni, care aduce in mod activ la pamant “Vechea Ordine Mondiala”. Aceasta cabala secreta a distrus planeta noastra cu bani falsi -- care nu au nici o alta acoperire, decat aer cald.

Aceasta, cel putin, am fost cu totii condusi sa credem. Se dovedeste ca natiunile lumii sunt cu adevarat la un standard al aurului... el doar a fost pastrat ascuns de public, fara a-i putea fi tras la raspundere.

Poate ca nu pare mare lucru, insa acesta este cel mai mare secret dintre toate. Vorbind despre aceasta este atat de periculos, incat a ramas aproape invizibil -- chiar si pentru numarul masiv de persoane, care scruteaza Internet-ul, cautand ultimele noutati ale conspiratiilor.

Eu am cercetat in mod activ lumea ocultismului, politica de interior din 1993 -- dar mi-a luat tot acest timp, pentru a pune aceste piese laolalta.

Fara a gasi oamenii din interior potriviti, care sa fie dispusi sa isi riste vietile pentru a ma ajuta sa vad Marea Imagine de ansamblu, aceasta intreaga poveste nu ar fi putut fi niciodata posibila.

Acum, in Partea a Doua, doresc sa ma focalizez pe Marea Imagine de ansamblu, care acum se asambleaza, pe masura ce diferiti oameni din interior au iesit in fata -- cu informatii noi, care iti taie rasuflarea.ESTE DE O IMPORTANTA VITALA SA STII CU CE TE CONFRUNTI

Inainte de a ne lansa in aceasta poveste, trebuie sa numim personajele. Altfel, ar putea sa va fie greu sa intelegeti cum aceasta mentalitate de tip nazist ar putea sa existe. Negarea este arma principala, care a tinut aceasta poveste secreta pentru atat de mult timp.

Este posibil sa cadeti intr-un chiar si mai periculos tipar: mentalitatea de ardere a vrajitoarelor de tip Salem a “Noi” contra “Ei”, “Negru” contra “Alb”, “Cei alesi de Dumnezeu” contra “Demonilor lui Satana”.

Acestia sunt oameni adevarati, nu monstrii din desenele animate. Aceasta este ceea ce in final garanteaza ca planurile acestor oameni nu pot sa aiba succes.

Totusi, daca voi nu stiti cu ce va confruntati, voi nu veti fi niciodata capabili sa ii intelegeti suficient, pentru a rezolva problema.

Majoritatea membriilor acestor grupari se afla intr-o stare mizerabila, si nu isi doresc nimic mai mult decat sa scape -- si sa fie tratati cu iubire si respect.

Grupurile in sine sunt mult prea mari, interconectate, raspandite pe tot globul si prea puternice spre a putea fi transformate din exterior.

Singura sansa reala, pe care o aveti sa schimbati lumea, este prin a schimba/transforma oamenii care o compun -- inclusiv pe cei din aceste grupuri.

Nu puteti face aceasta prin a pasi inauntru, actionand ca un increzut si spunandu-le ce sa faca. Trebuie sa ii ascultati, sa ii intelegeti, sa afli ce vor, ce au nevoie si sa afli de ce au suferit pentru atat de mult timp.

Iar aceasta se numeste iubire.O VIATA IN MIZERIE

Deci iata cheia: Ei au crescut intr-o viata care este cu atat mai rea decat orice ati experimentat, incat abia daca ati putea cu greu sa incepeti sa ii intelegeti -- cum gandesc si cum simt ei cu adevarat, moment cu moment, zi de zi.

Cu toate acestea, este posibil sa faceti aceasta -- daca nu vital.

Cred ca aproape oricine poate sa fie “distrus” (eng. broken, n.t.) si sa devina sociopatic, daca ei sunt pana la atat de intorsi pe dos, indiferent de varsta. Priviti la orice criminal inrait si veti afla astfel ca a ajuns acolo in urma unui abuz... de obicei de catre un parinte alcoolic.

Cu toate acestea, el intotdeauna a avut alegerea sa se intoarca la propria sa viata si sa priveasca la ea ca un observator exterior.

El se poate observa pe el insusi, sa vada ce s-a petrecut si sa urmareasca sa ierte si sa accepte acele experiente. El poate sa se ierte pe el insusi, pentru lucrurile pe care le-a facut altora de asemenea -- vazand cat de greu i-a fost lui, sa nu repete de aceleasi tipare.

El poate de asemenea sa realizeze in ciuda exemplului oribil al vietii sale de familie, ca majoritatea oamenilor nu sunt asa. Exista iubire adevarata in jurul nostru. Exista oameni carora le pasa cu adevarat si care isi daruiesc viata pentru a ajuta pe altii.NU EXISTA UN SISTEM DE AJUTOR... IAR ABUZURILE CONTINUA

Totusi, pentru majoritatea oamenilor care au trecut prin abuzuri severe, acest proces de iertare este cu mult, mult mai dificil.

El necesita un nivel de putere personala si vointa, pe care ei pur si simplu nu le pot manifesta, deoarece societatea duce lipsa unui suport efectiv, care sa ii ajute sa se vindece.

Daca nu poti sa iti privesti durerea in fata, de obicei sfarsesti fungind de ea. Aici este unde alcoolul si drogurile devin unelte foarte eficiente, care sa iti faca viata mai suportabila. Vorbesc din experienta (personala, n.t.), cu peste 19 ani de cumpatare, in care am ramas treaz, la acest moment.

(Astfel, n.t.) Copilul nostru abuzat creste, devenind un barbat. El ridica sticla, la fel cum a facut si Tati, afland ca ea ajuta la mascarea durerii de ororile prin care a trecut -- pentru cateva ore o data, pana isi pierde constiinta -- doar pentru a se trezi cu o mahmureala teribila.

El isi abuzeaza propria nevasta si copii, intr-o tentativa disperata de a se elibera de agonia emotionala, pe care o simte in interior si incearca sa se simta mai bine in pielea sa.

Din pacate, abuzul doar creaza si mai mult abuz. Nimeni nu se simte “iubit” in timp ce este abuzat. Aceasta il face pe Tati doar si mai furios, ceea ce duce la si mai mult abuz.

Ciclul vicios continua.TRAUMA IA MULTE FORME

Exista o alta forma de tortura, care poate crea o si mai mare vatamare psihologica, decat prin a se urla la tine si a fi batut. A face sex cu forta, impotriva vointei tale, mai ales daca esti un copil, creaza un foarte importanta vatamare.

Continui sa fiu socat de lipsa de trezire sociala fata de acest aspect. Oricine ar trebui sa stie ca a face presiuni sexuale asupra unei alte persoane, chiar si o singura data, poate sa creeze un urlet interior, care sa o bantuie in fiecare zi a vietii ei, pentru ani si ani la rand.

Am trait cu oameni, care au trecut prin aceasta. Nu este dragut.

Daca esti ranit in acest mod de catre unul dintre parintii tai, aceasta creaza un si mai extrem tip de vatamare -- violarea unei legaturi sacre de familie si cred ca, din nou, este aproape imposibil pentru omul de rand sa inteleaga.

Se stie acum ca aceasta trauma restructureaza modul in care creierul functioneaza, devenind hipervigilent... gata sa sara in modul de lupta sau cel de fuga, mult mai repede decat o alta persoana, care nu a trecut prin asa ceva.

Ei vor dezvolta aproape intotdeauna un temperament super irascibil, gata sa explodeze la cea mai mica provocare. Va fi dificil sau imposibil pentru ei sa se increada in oricine. Toata lumea este un suspect. Toata lumea este un hot. Toata lumea se incadreaza in categoria “nenorociti”.

Ei vor avea in permanenta o rata extrema de fierbere chiar sub suprafata mintii lor constiente. Sub aceasta este o intristare atat de profunda, incat se tem ca daca isi vor permite sa planga, vor fi incapabili sa se opreasca -- si isi vor dori sa se sinucida.

Multi dintre ei vor fi atat de acriti, incat abia daca pot sa functioneze in societate -- cu exceptia unor vieti cat se poate de previzibile, lipsite de incercari, cu o mica expunere la risc, schimbare sau munca cu adevarat grea. Altii vor deveni vanatori de senzatii tari si vor cauta in continuu urmatoarea sursa de adrenalina.POTI SA TE VINDECI?

Este posibil sa te vindeci de pe urma acestor evenimente (?), da... dar aceasta cere multa munca.

Daca ati trecut printr-o copilarie, care a implicat umilire constanta, zbierete, batai si alte forme de asalt, poate sa fie foarte dificil pentru voi sa dezvoltati cu adevarat empatie pentru sentimentele si emotiile altora.

Totul se refera la tine, la durerea ta, la povestea ta, la misiunea ta.

Iti vei cladi identitatea in mod tipic, in jurul ideii de a fi “puternic”.

Ii vei respinge in mod automat pe cei care sunt “slabi”.

Ii veti privi la fel de bine ca tinte usoare, pentru a fi exploatate si manipulate, pentru castigul vostru -- papusi, care pot sa iti aduca bogatii, fara ca tu sa trebuiasca sa muncesti prea mult.

Poti sa simti ca tu ii inveti o lectie personala, prin a-i controla si prin a-i manipula. Cu cat mai mult ei asculta la ce le spui sa faca, cu atat mai buni si puternici oameni vor deveni.

In final, ei vor deveni suficient de puternici, pentru a se ridica impotriva voastra. Ei s-au trezit in sfarsitla propria lor putere si tarie. Acum tu le arati cat de speciali sunt -- iar tu poate chiar ii inviti sa ti se alature.

Apoi, impreuna, voi veti continua sa ii treziti pe altii, care sunt “slabi”. Voi stiti ca doar cei mai inzestrati vor invata cum sa devina “puternici” -- si vor intelege motivele mai profunde din spatele lucrurilor aparent fara sens, pe care le-ai realizat.A TE IMPRIETENII CU GRUPUL

Ideea este ca daca abuzezi si torturezi o persoana suficient de constant, ea aproape inevitabil nu va avea nici un fel de compasiune sau consideratie pentru altii -- decat daca ea poate sa scape de influenta ta si sa parcurga un proces profund de vindecare. Este atat de simplu.

Totusi, tu iti poti dirija abuzul pentru a crea in persoana respectiva o extrema loialitate si iubire. Aceasta se realizeaza prin alternarea “pedepsei” severe si bombardarea cu iubire -- a o face sa se simta speciala.

O analogie tipica este cazul unui sot abuziv, care isi bate nevasta, doar pentru a-i arata “gesturi grandioase de afectiune” dupa aceea -- cum ar fi un mare buchet de trandafiri.

In cursul de specializare pentru linia fierbinte in crize, am urmarit inregistrari video a unor femei batute intr-un mod oribil, cu ochii umflati pana la punctul de maxim, avand efuziuni despre cat de mult inca isi iubesc sotii -- si despre cum ele i-au inteles de ce le-au batut.

Ca in Sindromul Stockholm, puteti sa sfarsiti prin a va indragosti de chiar aceiasi oameni, care v-au torturat cel mai mult. Este cu mult mai usor sa le adopti credintele si sa accepti “pedepsele” lor, decat sa mergi impotriva lor, actiune pentru care seditiunea este moartea.

Scopul ultim al oricarui grup de acest fel este acapararea puterii si controlului mondial. Acesta este Sfantul Graal -- cel putin pana in punctul in care ei ating un nivel al tehnologiei, care sa le permita sa migreze de pe aceasta planeta.

Daca puteti sa cuprindeti ideea ca acest fel de oameni exista cu adevarat si ca au planuit cu meticulozitate dominarea mondiala, pentru sute de ani, puteti incepe sa intelegeti cum au ajuns unde se afla acum -- si cat de simplu motivele lor sunt cu adevarat.
NIMENI NU A AJUNS LA UN CONSENS ASUPRA CE SA FACA SAU CAND SA O FACABF: Ei nu sunt siguri ce sa faca in continuare. Aceasta este problema. Exista multa confuzie. Este una sa spui “Bine, hai sa-i punem pe tipii astia in puscarie” - dar apoi ei spun, “Ei bine, si acum ce?”

Nu exista nici un plan coerent despre ce va urma. Keenan si oamenii lui au ideile lor. Eu le am pe ale mele. Alti oameni au propriile lor planuri si cu totii fac presiuni.

Ceea ce eu cred, consider, este ca da - trebuie sa inlaturi criminalii si sa ii scoti de la putere. Pune-i sub arest la domiciliu. Nu trebuie sa ii bagi in puscarie.


SCHIMBA VARFUL PIRAMIDEIBF: Majoritatea dintre ei... este unul dintre acele sisteme. Nu stiu daca ai vazut filmul Regele Scorpion.

Este unul dintre acele filme in care vi la varful piramidei, bati pe tip intr-o lupta cu sabii, te arati in varful scarilor cu capul sau in mana si toata lumea se pleaca in fata ta. [exclamand] “OHHHHH!”

DW: [Rasete]

BF: Majoritatea acestor tipi sunt obisnuiti cu acea piramida. Daca ii schimbi varful, ei automat merg inainte cu noul program.

Ei spun “Hei, eu doar urmez faraonul”, stii?

DW: Asa este.

BF: Deci ar putea fi un sistem in care nici macar nu pui pe nimeni in inchisoare. Doar spui “OK, noi am schimbat planul acum. Este un nou plan al jocului. Acum in loc sa claditi piramide, veti cladi universitati.”

Si ei spun, “OK, hai sa le facem!”


OBAMA NU A FOST CAPABIL SA REZISTE PRESIUNII GRUPURILOR


BF: Dar spunand aceasta, sunt o multime de gangsteri incompetenti la cele mai inalte nivele de putere, care nu ar trebui sa se afle acolo. Ei nu stiu cum sa conduca o tara si nu stiu cum sa conduca o planeta.

Si ei nu isi au locul in acea pozitie. Si ma refer la Obama, printre altii. Istoria lui o dovedeste !

DW: Eu cred ca a pacalit de mult prea multe ori grupurile de presiune din jurul sau.

BF: Ei bine, el este doar o papusa. Aceasta este esenta lucrurilor.TREBUIE SA AVEM O DISCUTIE DESCHISA DESPRE CE VOM FACE IN CONTINUARE


BF: Ce avem nevoie sa avem, cat mai repede cu putinta, este o dezbatere publica. Vrem sa avem pe toata lumea implicata in aceasta, pentru ca atunci sa putem spune : “Ce vom face in continuare?”

Este una sa scapi de vechiul sistem, dar daca nu ai nimic altceva prevazut in a-i lua locul, sfarsesti in haos.

Sfarsesti prin pierderea starii de civilizatie. Sfarsesti printr-un colaps al ordinii.

Acesta este un lucru asupra caruia cu totii suntem de acord.

Trebuie sa existe o tranzitie spre o cale mai buna de a conduce planeta, cale care sa nu treaca prin a distruge, ci prin a construi.NU AVEM TOCMAI MULT TIMP SA GASIM O SOLUTIE LA TOATA ACEASTA SITUATIE...DW: Nu vreau sa joc rolul avocatului diavolului, dar [tu ai spus] Societatile Secrete Asiatice si natiunile non aliate au pus acest joc de stoarcere [asupra economiei Vestice.]

[Acum,] de la interviul nostru, 28 noiembrie, au aparut in stiri unele declaratii, care spun ca Euro nu va mai rezista nici macar zece zile.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2068138/Britain-joins-multi-billion-pound-global-bailout-key-banks-face-new-credit-crunch.html


DW: [Aceasta inseamna ca] noi nu avem o gramada de timp, pentru a lua aceste decizii.

Oamenii vor incepe sa sufere, atunci cand aceste colapsuri, pe care voi aparent ati ajutat sa fie proiectate, in cele din urma, se petrec.EI SE COMPORTA PRECUM HITHER LA SFARSITUL CELUI DE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL


BF: Din pacate, deoarece oamenii de la putere din Statele Unite, in Washington, in Wall Street si in Europa sunt foarte incapatanati, ei se comporta precum Hitler, la sfarsitul celui de Al Doilea Razboi Mondial :

“Voi lasa Germania sa intre in colaps inainte sa ies de la putere.”

Va urma sa fie o iarna cu adevarat dura in Statele Unite si in Europa, dupa cum se arata lucrurile acum.

Acesti tipi nu vor pleca linistiti si in liniste in noapte. Ei nu accepta ca avem nevoie de o schimbare fundamentala, in modul in care aceasta planeta este condusa.

Acesta este motivul pentru care va fi o iarna grea, daca voi nu va grabiti sa scoateti acesti tipi de la putere.VOR FI CAMPANII FOARTE PUTERNICE DE DEZINFORMARE


DW: Ei bine, ei vor avea campanii incredibil de puternice de dezinformare, care vor face tot ceea ce le sta in putinta, pentru a te face sa pari un prost si ca tot ceea ce spui este o minciuna.

BF: Cu siguranta!

[DW: Aceste grupuri stiu ca razboiul se duce pentru opinia publica - eforturi atat de puternice se fac pentru a poza ca oameni obisnuiti, scriind comentarii pe bloguri si in discutiile de pe forum-uri.

Doi oameni de stiinta de la Universitatea Victoria din Canada au investigat problema “armatelor platite” pentru a falsifica comentarii in China. Ei au creat un software, care a avut un succes de 85% la a le da de cap:


http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/27357/?p1=blogs


India Daily a postat afirmatii clare ca China nu este singurul grup ce “inunda” Internetul in acest mod - de aici numele de “Armata de Apa a Internetului” (eng. “Internet Water Army”, n.t.):

http://indiadaily.com/editorial/22740.asp


Internet Water Army este un grup, care actioneaza ca mercenarii platiti, pentru a inunda Internet-ul cu comentarii, barfe sau altele, pentru a cladi sau demola credibilitatea unor articole, a unor informatii, pagini de pe Internet si altele.

Acesti oameni demoleaza clasamentele consumatorilor asupra produselor si serviciilor, creaza imagini false, creaza un fel de perceptie falsa, pentru a distruge adevarul.

Unii dau vina pe China ca fiind pioniera Internet Water Army. China poate ca foloseste acelasi sistem, insa lista de abuzuri este vasta. Ea este foarte comuna in lumea libera.

Corporatiile ii angajeaza, uniunile ii angajeaza, pana si partidele politice ii angajeaza.

Internet Water Army se inregistreaza pe o pagina de Internet, iar apoi produc un continut sub forma de fotografii, articole, adrese si inregistrari video, etc.]EI VOR ARGUMENTA CA ACEASTA ESTE “NOUA ORDINE MONDIALA”, DE CARE TOATA LUMEA SE TEME


DW: [Ei vor argumenta cu putere] ca daca acest grup [asiatic] reuseste cu adevarat, el este Noua Ordine Mondiala, ca el este Illuminati, el este fascismul, legea martiala, taberele FEMA (initiale preluate direct din limba engleza, n.t.) si toate lucrurile de care au incercat sa ii inspaimante pe oameni.

Deci cum lupti contra a toate acestea?


EI NU VOR MAI FI CAPABILI SA ISI PERMITA SA CREEZE PROPAGANDA


BF: Realitatea situatiei este mai puternica decat propaganda.

Ei pot sa ii spuna cum doresc. Ei spun “Ei bine, acum avem ”

Pot sa vorbeasca cat doresc. Ei spun “Ei bine, acum am un quintilion de dolari. Vezi, sunt in calculatorul meu”.

Apoi vor merge sa ii foloseasca. Vezi ce se petrece! Vezi cat de departe ajungi cu aceasta!

Bush a incercat sa scape in Paraguay, iar ei l-au oprit.

Vezi ce se petrece atunci cand el isi recupereaza cardul sau negru, sau cum o fi si merge la un magazin, si i se spune “Ne pare rau. Nu puteti cumpara nimic.”

Acestia vor fi doar gunoaie in strada, odata ce banii le sunt inghetati. Si au fost inghetati.O MULTIME DE NEGOCIERI IN SPATELE SCENEI AU LOC ACUM


DW: Acum tu sustii ca nu exista un consens adevarat in cadrul Pentagon-ului, despre cand sa faca aceste asa zise arestari in masa.

BF: Eu nu stiu. Ceea ce stiu este ca acesti oameni de la Pentagon mi-au spus mereu ca asteapta sa fie declansat procesul.

Acum sunt multe de, “OK, ei bine, iata-l. Noi intelegem ca sistemul este putred si distrus, dar nu suntem chiar siguri ce vom face in continuare.”

Exista o multime de negocieri in spatele scenelor si discutii, care au loc.

Dupa cum stau lucrurile, din pacate se pare ca vor trebui sa ajunga intr-o stare mult mai haotica, pana ce mintile oamenilor sa fie suficient de concentrate, incat sa fie gata sa inceapa sa cladeasca noi sisteme, noi intelegeri de a imparti aceasta planeta.
O IMPARTIRE PE JUMATATE INTRE “EST” SI “VEST”


DW: [Ideea] de baza este dupa cum am spus ca principiu de operare, ca Vestul si civilizatia Asiatica au nevoie sa inceapa de la o intelegere 50-50, care sa sublinieze orice este ceea ce va fi cladit peste vechiul sistem.

Noi nu vrem ca, brusc, europenii si americanii sa primeasca ordine de la asiatici. Iar asiaticii sunt obositi sa li se spuna de catre europeni ce sa faca.

Trebuie sa avem un forum, unde sa ajungem la un consens. Amandoi suntem de acord, “Da, aceasta este o idee buna.”

Sa construim o colonie spatiala? “Da, aceasta este o idee buna.”UNDE SE INCADREAZA TARILE ISLAMICE IN TOATE ACESTEA?


DW: De care parte vor fi toate tarile islamice in acel 50/50?

BF: Tarile islamice sunt practic cu noi, cu exceptia catorva colonii, care sunt inca controlate de oameni ai cultelor (eng. cultists, n.t.), care pretind ca sunt musulmani.

In esenta, lor le este frica sa nu sfarseasca percum Khadafi, deci isi tin capetele plecate - dar ei sunt in esenta cu noi.

DW: Okay.AJUTAREA POPORULUI EVREU IN A INTELEGE CORUPTIA LIDERILOR LUI


BF: Ceea ce chiar trebuie sa facem acum este sa facem astfel incat poporul evreu sa inteleaga ca liderii lui, o multime dintre ei, faceau parte dintr-un cult nebunesc.

El nu ar trebui sa le permita acelor oameni sa vorbeasca in numele sau. Acestia sunt aceiasi oameni care au fost in spatele Holocaustului, stii?

DW: Corect. Atrocitatile sunt prea naucitoare, pentru mintile majoritatii oamenilor sa le poata macar cuprinde.

BF: Exact. Pe aceasta se si bazau. Este ceva prea mare pentru oameni sa poata concepe.

Dar totul se poate dovedi, stii?

DW: Asa este.CONFIRMAREA PROCESULUI CA AUTENTIC


DW: Un lucru pe care vreau sa ma asigur ca il clarificam, inainte de a incheia acest interviu este prezentarea acelui document legal.

Firma de avocatura care este citata pe document este Bleakley, Platt and Schmidt LLP, in White Plains, New York.

Principalul avocat din spatele lui este William H. Mulligan, Jr.

Am fost pe pagina lor de Internet. Ei sunt cu siguranta o firma autentica. Nu i-am cautat inca, dar intentionez sa il sun pe Mulligan si sa il intreb, doar spre a verifica, daca acest intreg proces este adevarat.

[DW: L-am sunat pe Mulligan si am vorbit cu el la telefon. Va rog sa nu il deranjati. El a eliberat o declaratie oficiala, inregistrata, prin intermediul colegului meu Kimberly Jaeger, confirmand ca procesul este autentic, dupa cum veti auzi la sfarsitul MP3-ului cu interviul nostru]
ACEST DOCUMENT AR TREBUI SA AJUTE LA CONVINGEREA CELOR SCEPTICI


DW: Este un document hipercomplex. Este plin de numere, referinte, cu nume.

Sunt inca ultima gara de primire a tone de comentarii pline de ura ale oamenilor, indreptate asupra ta.

[DW: Bloggeri platiti... Cruciatii Armatei de Apa... va iubim ! Ganditi-va la ceea ce faceti si ce sustineti, voi trebuind sa traiti aici de asemenea !]

Sper ca acest document face multe in a domoli acele griji - deoarece el este foarte cuprinzator.
OAMENII DIN SPATELE PROCESULUI NU SUNT SINGURII CARE FAC ACEASTA


BF: Tu trebuie sa iti amintesti [aceasta].

Oamenii din spatele acestui proces sunt un important grup din Vest, care sustine o miscare spre un sistem international mai sanatos - dar ei nu sunt singurul grup de aceasta natura care exista.

O multime de oameni stiu ca ceva trebuie facut.ESTE HAOS - OAMENII NU STIU CE SA FACA IN CONTINUARE


BF: Dupa cum spuneam, e o situatie chiar acum.

Intelegerea mea este ca haosul este cel mai bun cuvant pentru a descrie ce se petrece acum in cercurile de conducere ale lumii Vestice.

As include chiar si Japonia aici. Este multa confuzie. Oamenii nu stiu ce sa faca in continuare.ACEASTA TREBUIE SA DEVINA O DEZBATERE DESCHISA, PUBLICA


BF: Este important sa avem multe dezbateri publice si dezvaluire a adevarului, pentru ca oamenii sa ia decizii informate.

Cred ca acest aspect nu mai trebuie tinut in spatele usilor inchise. Cred ca ar trebui sa fie accesibil publicului.

Daca oamenii considera ca am anumite lucruri in directia carora ei considera ca ma insel sau sunt nebun, sunt bucuros sa le raspund.

Nu are nici un rost sa raspund la calomnii, dar daca exista argumente reale in ele, le voi da ascultare bucuros.UNELE DINTRE DOCUMENTELE LEGALE ISI AU SURSA IN WIKIPEDIADW: Atunci cand mi-am dat sarguinta asupra acestui document, cea mai mare grija a mea, pe care am publicat-o pe forumul tau, se afla in sectiunea 33, exista o serie de opt propozitii cu privire la Forumul Economic Mondial.

Atunci cand ma ingrijoram daca acest document era legal, am cautat Forumul Economic Mondial pe Wikipedia.

Propozitiile de pe Wikipedia erau aproape aceleasi cu cele din documentul legal.

BF: Desigur! Tipul care scria documentul legal spune, “In regula. Noi stim ca Forumul Economic mondial, Davos [este implicat], deoarece exista o caseta cu inregistrarea conversatiei cu Giancarlo Bruno, care este capul serviciilor financiare la Forumul Economic Mondial, [care se discuta].”

Deci avem dovezi, dovezi criminalistice, ca ele sunt conectate.

Dar atunci [spunem] OK, deci ce este, oricum, Forumul Economic Mondial?

Deci avocatul merge pe Wikipedia copiind si lipind cele opt propozitii. Desigur. Aceasta fac oamenii. Chiar si avocatii ce scriu documente legale.
CLARIFICAREA DISPUTEI “BIROULUI DE CONTROL INTERNATIONAL AL TREZORERIEI”


DW: O alta greseala pe care am facut-o publica, pe care doresc sa o indrept, cu permisiunea voastra, era ca in acel document, se facea referire la Biroul International de Control al Trezoreriei (BICT).

Nu citisem documentul suficient de atent, atunci cand mi-am scris comentariile, pentru a vedea ca in documentul legal, legalitatea acestui BICT/ Biroul International de Control al Trezoreriei si a presupusele sale documente ONU sunt contestate. Cu alte cuvinte, ei ataca BICT/Biroul International de Control al Trezoreriei.

Atunci cand te uiti la pagina de Internet a BICT/Biroul International de Control al Trezoreriei, este dureros de amatoare. M-a facut sa trebuiasca sa imi reincarc browser-ul in modul pe 32 de biti. Imaginile video erau facute in Power Point. Exista o multime de greseli gramaticale pe pagina respectiva de Internet. Este o gluma!

BF: Da. Este o gluma. Personajul RC Dam, pe care aparent il baga in fata ca pe cineva care este stapan, este un tip cambogian... care acum este fugitiv. A fugit. Oamenii nu stiu unde se afla.

El a fost adus de CIA. El era un om de fatada.
O FRAUDA FINANCIARA LA NIVEL INALT, CARE IMPLICA FIJI


DW: Daca vei cauta BICT, Biroul International de Control al Trezoreriei / Office of International Treasury Control pe Wikipedia, vei citi despre aceasta frauda masiva, pe care acesti tipi - care pozeaza ca BICT/Biroul International de Control al Trezoreriei, care dupa cum se pretinde chipurile, era omoloaga sub banca mondiala - a insuflat o frauda asupra Fiji.

Ei, chipurile, urmau sa finanteze Fiji cu miliarde de dolari - ceea ce evident nu a ajuns sa se petreaca.

Un sacal de rand ar fi trebuit sa aiba un curaj nebun, sa incerce sa delapideze o intreaga tara la acest mod!

BF: Acesti tipi probabil ca au realizat ca oamenii care chiar controleaza sistemul financiar, ei insisi isi bazau sistemul pe frauda. Deci ei urmareau sa ia o parte din prada.

Asta inteleg eu. Ceea ce doresc sa subliniez, este ca desi Keenan si Scott au puterea de imputerniciti la acest moment, ei nu ar trebui sa fie pusi sa conduca planeta.

[DW: Aceasta nu este ceea ce doresc sau chiar nu asteapta, bazandu-ma pe discutiile mele cu ei.]
117 NATIUNI AU FOST DE ACORD SA INSTITUIE UN NOU SISTEM IN ACORDURILE DE LA MONACO


BF: Avem nevoie de o discutie deschisa, care sa implice multi oameni. Aceasta discutie va urma sa se tina la forumul celor 117 natiuni, Acordurile de la Monaco, care au fost de acord sa instituie un nou sistem financiar.

Avem nevoie sa facem ca natiunile G5 si tarile lor satelite, sa participe in aceste discutii, pentru ca astfel sa venim cat mai repede cu putinta cu noi structuri globale, care sa inlocuiasca pe cele corupte si putrede: ONU, Banca Mondiala, BIS (initiale preluate din limba engleza) si IMF (initiale preluate din limba engleza), cu ceva mai multi reprezentanti pentru oamenii de pe Pamant.

Nu ma refer la un guvern global. Ma refer la un set de reguli comune pentru planeta, pe care cu totii traim si pe care o impartim, alaturi de aerul pe care il respiram si oceanele pe care le folosim. Nu ma refer la o retea de control de tipul sau chiar Noua Ordine Mondiala. S-a inteles?

DW: Absolut!CUM RAMANE CU TRIBUNALUL MALAYSIAN AL CRIMELOR DE RAZBOI?


DW: Acum este tribunalul malaysian al crimelor de razboi, care i-a gasit pe Bush si pe Blair, ca fiind vinovati de crime de razboi; este legat in orice fel de aceasta alianta a celor 117 natiuni?

BF: Nu. El este doar un alt semn ca umanitatea s-a trezit si ca ea este obosita sa fie controlata de aceasta cabala criminala.

Dar, nici un consens nu a rezultat, care sa dea o directie cum sa se actioneze in continuare.MULTA SUSTINERE PENTRU O NOUA AGENTIE DE PLANING ECONOMICBF: Totusi, pot sa spun aceasta. Exista multa sustinere pentru ideea mea de a uni agentiile internationale de planing economic, care sa faca actiuni cum ar fi inverzirea desertului si repopularea oceanelor cu pesti si oprirea distrugerii mediului inconjurator.

Nu ca un guvern mondial, ci pur si simplu ca un grup, care sa se ocupe de proiecte mari, pe termen lung si la scara larga, pentru binele oamenilor si a organismelor vii de pe aceasta planeta.

DW: Si eu cred ca o multime de oameni in aceste grupuri nu doresc sa lucreze pentru tipii rai. Ei doresc sa isi pastreze onoarea.

BF: Exact! Ei cu totii doresc sa salveze planeta, deci hai sa o facem!

Asculta, trebuie sa inchid, dar iti multumesc ca ai discutat cu mine.

DW: Chiar apreciez aceasta, Ben. Acesta a fost un interviu pe cinste. Rugaciunile si sustinerea mea sunt alaturi de voi.
ACTUL LEGAL NORMATIV SPUNEA CA “BICT/Biroul International de Control al Trezoreriei” ERA RAUDULOS... SI DA VINA PE O.N.U.DW: A mai fost un lucru pe care as vrea sa il abordez pe scurt, legat de Biroul International de Control al Trezoreriei. Si acesta este ca am facut o denaturare in mod public.

Cand am revenit si am citit documentul, el sustine clar ca era o organizatie fraudulenta, ca ONU este de vina deoarece ei au permis acestei organizatii sa prospere, fara sa le fi refuzat vreodata asa zisa chipurile statut de sucursala a lor.

BF: Aceasta se petrece deoarece Ban Ki-Moon insusi, seful ONU, foloseste documente false, chiar in timp ce noi purtam aceasta discutie, pentru a incerca sa preia controlul tarilor africane - la fel ei incearca sa foloseasca aceleasi documente false sa preia controlul asupra Europei!

DW: Dumnezeul meu.

BF: Okay? El citeaza pe cele “sapte familii” ca autoritate a sa. Cele sapte familii sunt cele care au fondat Comisia Rezervei Federale.

Iar ei nu au nici o autoritate! Ei sunt o gramada de escroci si gangsteri. Iar noi trebuie sa dam la o parte derbedeii. Nu-i Asa?

DW: Iti multumesc foarte mult, Ben.
SFARSITUL SARACIEI, OPRIREA DISTRUGERII MEDIULUI INCONJURATOR SI CREAREA UNUI VIITOR DE TIP STAR TREK!BF: Nu doresc sa inchei intr-o nota pesimista. Ceea ce trebuie cu advarat sa facem este sa sfarsim saracia, sa oprim distrugerea mediului inconjurator si sa cream un minunat viitor pentru planeta si pentru speciile de pe ea.

DW: Ei bine, suntem cu totii alaturi de tine si asteptam cu interes urmatorul update. Iti multumesc atat de mult, Ben.

BF: Iti multumesc foarte mult.

DW: In regula. Ai grija de tine.


[SFARSITUL INTERVIULUI]
PARTEA A DOUA VINE IN CURANDCeea ce tocmai ati citit este chiar uluitor... dar se dovedeste sa fie decat inceputul povestii.

Am fost capabil acum sa obtin de la Fulford cu mult mai multe informatii, decat am reusit vreodata. Totusi, odata ce am luat contact cu persoanele implicate in acest proces, am aflat ca este cu mult mai mult implicat in proces, decat Fulford a mentionat pana aici.

In partea a doua voi oferi o privire de ansamblu asupra istoriei a cum si de ce aceste vaste avutii au fost confiscate si tinute de Rezerva Federala si de catre Banca Internationala de Plasamente (eng. Bank of International Settlements, n.t.)... incepand in 1921 cu calatoria Regelui Hirohito in Marea Britanie.

Acest interviu a fost cu adevarat doar incepututl -- si ce m-a intarziat atat de mult in a ajunge sa postez toate acestea a fost procesul de a pune toate adresele cu informatii aditionale. Am decis sa il impart in doua parti, pentru ca voi sa nu mai trebuiasca sa mai asteptati.PROGRAMUL S-A ACCELERAT DE LA ULTIMUL INTERVIUEste de asemenea cazul sa citez putin din doua dintre cele mai recente blog-uri ale lui Fulford -- ultimele actiuni ale Statelor Unite au adus mai aproape fereastra in care “arestarile in masa” vor putea sa inceapa :

Senatul SUA si Obama asumandu-si dreptul de a ucide si de a incarcera cetateni americani fara proces a fost o greseala fatala (5 decembrie):

http://benjaminfulford.net/2011/12/05/the-us-senate-and-obama-claiming-the-right-to-murder-and-imprison-americans-without-trial-was-a-fatal-mistake/

Se aude ca Pentagonul, agentiile si militarii sunt la limita de a avea actiuni violente impotriva presedintelui Obama si a senatorilor, care si-au asumat dreptul de a omori si/sau de a incarcera pe perioade nelimitate de timp cetateni americani, fara proces.

[DW: ”Actiuni violente” poate suna putin cam prea puternic si tot la ceea ce se refera aici fiind arestari sub amenintarea armelor (eng. arrests at gunpoint, n.t.) -- probabil fara sa fie necesar sa se traga vreun foc de arma]

Cabala criminala din Washington D.C. si de pe Wall Street pot sa pretinda ca pun bazele unei dictaturi fasciste/totalitare in SUA inca pentru o vreme, insa nici un grup militar armat serios nu ii va sustine.

Acelasi lucru este valabil in Europa, unde Lojele Francmasonice P2 si Bilderberger-ii vor face o miscare spre un control fascist in aceasta saptamana si vor pare ca se afla in ofensiva -- dar vor da gres in cele din urma.

Ideea este ca acesti fascisti pur si simplu nu au cu ce sa acopere numerele pe care le intoduc in calculatoarele lor financiare, cu care sa mituiasca oamenii si sa angajeze baieti artagosi.

Ei sunt matematic sortiti esecului.

Starea de constienta din partea populatiei, care gandeste, din tarile Vestice a atins masa critica. Grupul care sta cu creierele spalate in fata TV-lor este irelevanta, iar continuturile programelor de control mental prin TV va fi schimbat, odata ce politia si armata vor curata criminalii, care acum ocupa mass media corporationista.

Oricine, care inca mai crede ca mai ca exista o uncie de adevar in marea masa a mass mediei corportioniste, trebuie sa se intrebe de ce aceste organizatii nu scriu despre adevarul referitor la 9/11 sau despre uciderea a 2 milioane de irachieni sau despre mitele vaste, pe care oficialii guvernului corporationist de la varf din Washington D.C. le-au primit.

Ei trebuie sa intrebe de ce oamenii sunt tarati intr-o agenda de razboi impotriva Iranului, care se vrea un precursor al celui de-Al Treilea Razboi Mondial.

Mai mult decat orice altceva, ei trebuie sa se intrebe, de ce asa zisele guverne din Vest nu fac nici un fel de planuri serioase pentru planeta, altele decat acelea de proliferare a razboiului.

In prag de revolutie iminenta, senatorii, care au votat uciderea si incarcerarea americanilor fara proces, se confrunta in birourile lor cu alegatori furiosi. Armata i-a spus lui Obama sa dispara, acesta fiind motivul pentru care el a si plecat in Hawaii…12 DECEMBRIE -- CHIAR SI MAI MULTE INFORMATII


Mai devreme astazi, in timp ce eu scriam acest material, Fulford tocmai a postat urmatorul sau update, in povestea sa fascinanta, mereu schimbatoare. Aici este o mica parte extrasa din blog-ul sau, pe care se percepe o taxa de accesare:

Cabala se zbate cu disperare sa creeze un guvern mondial fascist, pe masura ce mai multe investigatii ale crimelor savarsite isi restrang cercul de suspecti asupra lor:

http://benjaminfulford.net/2011/12/12/cabal-struggles-desperately-to-create-fascist-world-government-as-multiple-criminal-investigations-zero-in-on-them/

Cabala fascista cunoascuta ca Bilderberger-ii, CFR(initiale preluate din limba engleza), comitetul celor 300, etc…, incearca cu disperare si fara speranta sa porneasca cel de Al Treilea Razboi Mondial si sa instaureze un guvern mondial fascist, intr-o tentativa de a reduce la tacere investigatiile referitoare la crime, care se aproprie spre ei din toate directiile.

Eforturile lor vor esua, deoarece Pentagonul si alte agentii in SUA (cu exceptia Gestapo-ului national (eng. Homeland, n.t.)) se pregatesc sa ii inlature de la putere, conform CIA si alte surse.

De exeplu, investigatii multiple indica in directia presedintelui President Obama, inclusiv una referitoare la declararea ilegala a razboiului impotriva Libiei. O numarare printre reprezentantii SUA arata ca voturile necesare pentru a fi pus sub acuzare exista, spun oficialii americani care se ocupa de aplicarea legii.

In plus, dovezi de luare de mita si alte forme de manipulare a guvernului sunt adunate impotriva lui George Soros, printre altii. De asemenea multe se petrec in dedesubturile si la suprafata Europei, Japoniei si a Orientului Mijlociu…

In SUA, dupa cum s-a mentionat saptamana trecuta, regimul Obama si-a revendicat dreptul de a ucide si de a incarcera cetatenii americani fara nici un fel de proces, adica el a declarat ca SUA sa fie o dictatura fascista. Din nou, la suprafata se pare ca planurile pentru un guvern mondial fascist se desfasoara fara probleme.

Din fericire pentru restul rasei umane, acapararea puterii in acest mod fascist este cu adevarat doar un semn de disperare…

Problema este ca aproape intreaga structura din Washington D.C. este corupta si compromisa, insa oamenii din Pentagon si agentiile sunt de asemenea obisnuite sa primeasca ordine, incat ei nu stiu ce sa faca atunci cand liderii lor nu mai au un comportament corespunzator.

De exemplu, exista acum suficiente voturi in Congresul si Senatul SUA pentru a-l pune sub acuzare pe Obama, dar problema este ca nimeni nu poate sa fie de acord cu un inlocuitor.

Diversele investigatii de coruptie impotriva regimului Obama pot sa il inlature [si cea mai mare parte a cadrului de coruptie din spatele scenelor] de la putere, insa nimeni nu stie ce sa faca in continuare.

Singurul raspuns este ca armata sa asigure un guvern temporar condus de Joint chiefs of Staff (sefii reuniti ai statului major?, n.t.), pana ce gunoiul poate sa fie inlaturat din Washington D.C. si de pe Wall Street. Cei din alarma sustin ca armatele nu sunt bune pentru guvernare. Totusi, ei sunt utili pentru a curata mizeria -- si sa restaureze ordinea constitutionala.

Armata SUA se ingrijoreaza de asemenea si sa isi primeasca leafa, insa bancherii noului sistem financiar au promis deja o finantare generoasa pentru a asigura restaurarea fortei economice a SUA -- si o tranzitie gradata a complexului militar industrial in ceva ce poate sa fie autonom si util pentru planeta.NU LASATI CA TOATE ACESTEA SA VA INSPAIMANTE


Treizeci de ani de cercetare in cele mai ascunse mistere ale stiintei si ale Universului, au condus la crearea capodoperei mele/magnum opus a mea, lucrarea enciclopedica Source Field Investigation / Investigarea Campului Sursa, care a debutat ca un bestseller New York Times in luna august.

In aceasta lucrare, eu revelez dovezi zdrobitoare ca viata pe Pamant este ghidata de o constiinta universala, pe care eu o numesc Campul Sursa -- autorul ultim al spatiului, al timpului, a materiei, a energiei si a vietii biologice.

Aceasta nu mai este o discutie speculativa, “woo woo”, “New Age” -- ea isi are radacini ferme intr-o mare bogatie de dovezi stiintifice, care nu au fost niciodata pe deplin intelese.

Universul nu este un gol “mort”, neganditor si nesimtitor. El este vast, vibrant si plin de viata -- scris direct la nivel quantic.

In aceasta carte, eu revelez faptul ca duzine de culturi antice de pe glob au dat profetii despre sosirea Varstei de Aur a pacii si prosperitatii. Punctul focal pentru cand aceasta va veni era anul 2012.

Indiferent de ce altceva poate sa se petreaca sau nu in jurul acestei perioade, este remarcabil de vazut doveziile la nivel mondial a acestei rasculari in masa, internationale impotriva Puterilor care Au Fost, ce coincid, aflandu-se intr-o sincronicitate atat de armonioasa cu profetii vechi de mii de ani.


NOI SUNTEM GHIDATI INTR-UN VIITOR GLORIOS -- DE CATRE O INTELIGENTA UNIVERSALAUnii oameni inteleg. Campul Sursa vrea sa va aduca la cunostinta ca el exista. Multi oameni au trimis marturii despre sincronicitati incredibile, care incep sa aiba loc in vietile lor, odata ce au aflat despre toate acestea.

Daca radeti acum, aceasta este doar pentru ca nu vi s-a petrecut inca voua aceasta. Sau, cel mai probabil, “confirmarile” au ajuns la voi, insa voi pur si simplu le-ati respins.

Noi cu totii crestem intr-un sistem educational, care cere “sa avem dreptate”, si care ne pedepseste cu note proaste si ne trateaza ca “ratati”, daca “ne inselam”. Din aceasta cauza, noi cu totii avem o conditionare puternica sa evitam rusinea.

Acum detinem stiinta necesara pentru a dovedi, ca toate acestea nu sunt prostii ridicule. Acest caz ramane perfect in picioare fara a adauga pe Fulford / Familia Dragon / materialul Keenan -- dar eu vad toate acestea ca pe o vasta, interconectata tapiserie.

Atatia oameni traiesc in frica si in teroare pentru viitor. Noi acum detinem stiinta necesara sa dovedim ca lucrurile merg spre bine si de fapt ele trebuie sa devina mai bune -- aceasta este scris in modul in care Universul a fost creat, aceasta fiind un aspect fundamental al evenimentelor prin care trecem.

Eu cred ca suntem ghidati in mod inteligent printr-o trezire planetara in aceste vremuri -- si pe masura ce ne indreptam spre 2012, se pare ca decaderea publica a Vechii Ordini Mondiale, va fi un element cheie a acestui proces.PROCURATI-VA PROPRIA COPIE!


Puteti sa va procurati o copie a cartii Investigararea Campului Sursa / The Source Field Investigations astazi pe Amazon, Barnes and Noble, IndieBound sau in libraria din apropierea voastra (afirmatie valabila in SUA, n.t.) -- in varianta editata, carte audio sau in format electronic (ebook). Pretul online este tinut sub 20 de dolari, de catre editor ca si oferta speciala de Craciun.

Cu aceasta informatie noua, pe care am impartasit-o ca si context, povestea devine chiar si mai incitanta... si extrem de avangardista.

Actiunea voastra de a cumpara aceasta carte si alte produse de pe acest site, ne ofera finantarea critica necesara pentru a continua aceasta campanie de a transforma planeta. Pentru aceasta, va onorez si va multumesc pentru sustinerea voastra.

Eu v-as recomanda de asemenea sa vedeti si postarea noastra din urma, daca nu ati vazut-o deja -- deoarece in ea am expus o inregistrare video de 20 de minute de o mare valoare, care este ticsita cu materiale asupra cresterii personale, care va poate ajuta in aceste vremuri in schimbare!UN UPDATE ASUPRA UNEI MICI SINCRONICITATI


Pe la 1:44 AM, am revenit si am recitit acest intreg document, cautand pentru orice lucruri minore, care sa aiba nevoie sa fie indreptate. Am gasit un loc in care spatiul dintre paragrafe avea nevoie sa fie corectat -- si sunt pe cale sa il postez acum.

Exact 1777 de citiri au fost realizate asupra acestui articol -- doar de cand l-am postat -- si aceste numere continua sa apara, ca o cale pentru Campul Sursa sa isi transmita mesajele :

Aceasta nu va ajunge sa convinga pe toata lumea, dar a fost interesant -- deci am considerat sa o mentionez!

http://divinecosmos.com/podcasts/Wilcock_Fulford_2011-12-02.mp3

O CANTITATE COVARSITOARE DE INFORMATII

Am lucrat cu sarguinta la acest caz, in fiecare zi, pentru peste trei saptamani acum -- care in viata mea curenta par ca sunt eternitate, date fiind toate celelalte “bile” cu care jonglez.

Cantitatea de informatii de asimilate si corelate, si complexitatea punerii pieselor laolalta este ametitoare. 

M-am aflat intr-un contact prelungit cu Neil Keenan, principalul reclamant al acestui caz, cat si cu Keith Scott, care este mentionat in plangere. Scott este un expert in lumea cu totul secreta a schimburilor intre bancile centrale -- si este cat se poate de constient de vastele bogatii, pe care le detin si care sunt pastreaza sub cel mai strict secret.

Keenan nu a lucrat nicioadata pentru nici un guvern ori agentie clandestina. El este un om de afaceri, care in cele din urma a intrat in contact cu Familia Dragon -- fostul partid de guvernamant in China, inainte de sosirea Comunismului -- si i-a castigat increderea.

Am urmarit personal acum peste 300 de poze diferite si duzine de documente separate, pe care Keenan mi le-a trimis, referitoare la acest caz -- inclusiv acum infama Carte a lui Maklumat (eng. Book of Maklumat, n.t.). Ele sunt extrem de complexe -- si extrem de convingatoare. Toate acestea au aparut dupa ce am avut un interviu cu Fulford, care sunteti pe cale sa il auziti... si sa il cititi.

Aceasta intreaga poveste este adevarata. Devastator de adevarata.

Ea este cea mai mare cu adevarat problema, pe care Puterile care Au Fost au avut-o vreodata. Aceasta inseamna de asemenea ca ea este o extrem de buna veste pentru toti ceilalti.


O MULTIME DE CONFIRMARI

In cazul unei remarcabile confirmari personale, i-am trimis un email lui Keenan, cu o descriere din partea celui mai adanc plasat om din interior al meu, despre cutiile care contineau acele obligatiuni si cum aratau ele cu adevarat. Nici una dintre aceste informatii nu a fost postata vreodata online.

La mai putin de 15 minute mai tarziu, Keenan mi-a trimis o duzina de poze, care corespundeau cu precizie descrieii pe care tocami i-o trimisesem. Am fost absolut uluit. Nu exista nici o posibilitate prin care el ar fi putut falsifica asa ceva, in cincisprezece minute.

Inca nu este clar daca voi elibera vreodata vreuna dintre aceste poze. Ultimul lucru pe care l-as vrea, este sa aduc detrimente cazului in orice fel, si aceasta ar putea de asemenea incalca legile internationale -- oferind astfel opozitiei, care imi este loiala, o posibilitate usoara de a ma ataca. 

Totusi, noi avem macar o fotografie, care este in regula sa o impartasim. Aici, din nou, se afla poza eliberata de mass media italiana, dupa ce aceste obligatiuni au fost retinute:


Haideti sa nu mai pierdem vremea. Aici este adresa de descarcare a 98Mb, MP3 de calitate, a uluitorului interviu de 98 de minute... urmat de transcriere, pe care am incarcat-o cu adrese pe care le puteti verifica voi insiva :

http://divinecosmos.com/podcasts/Wilcock_Fulford_2011-12-02.mp3


INTRODUCERE

DW: Salut. Acesta este David Wilcock si ma aflu aici cu Benjamin Fulford. Acesta este un alt blog audio Divine Cosmos.

Il intervievez pe Benjamin Fulford astazi, care in zona mea de timp de aici din California ar fi 28 noiembrie 2011, o zi de luni -- pentru Ben este deja marti.

Motivul pentru care facem acest interviu este ca Ben a vorbit, de o foarte lunga perioada de timp acum, despre o contra insurgenta impotriva a ceea ce cu placere numesc Vechea Ordine Mondiala, care este un amestec de personaje internationale.

[Aceasta contra insurgenta] a inceput ca o societate secreta asiatica.


BUNA CREDINTA A LUI BENJAMIN FULFORD

DW: Pentru aceia dintre voi care nu cunoasteti deja, as vrea sa stabilesc caracterul de buna credinta [al lui Fulford], pentru a nu parea ca el isi canta singur in struna aici.

Ben a fost seful biroului asiatic pentru revista Forbes. El are o lunga istorie de profesionalism, jurnalism academic acreditat.

Dupa cum puteti afla din multe alte interviuri pe care le-a facut, o parte dintre care se afla pe pagina mea de Internet, el a intrat in contact cu o lume a intrigilor, atunci cand a urmat calea banilor, care paraseau economia japoneza.

El a observat stimularea economica, care ar fi putut fi generata pentru lume, daca ea (aceasta suma, n.t.) ar fi fost folosita pentru orice scop pozitiv - si se parea ca o multime de bani dispareau.

Aceasta investigatie i-a adus amenintari cu moartea si a fost acaparat intr-o societate secreta asiatica, ca o contragreutate impotriva tipilor din Vechea Ordine Mondiala.


VANZANDU-SI SUFLETUL

DW: [Vechea Ordine Mondiala] a incercat de asemenea sa il mituiasca - am uitat, Ben, era vorba despre pozitia de ambasador pe care doreau sa ti-o ofere, sau ceva de acest gen?

BF: Ei mi-au oferit la un moment dat slujba de ministru de finante al Japoniei.

DW: Ministru de finante al Japoniei. Corect.

BF: Ei de asemenea, credeti dau nu, mi-au oferit General Electric si General Motors.

DW: Adevarat !

BF: Da.

DW: In calitate de CEO (Chief Executive Officer/director executiv), sau ceva de genul ?

BF: Da, si banuiesc ca pozitia de sef actionar (eng. chief shareholder, n.t.).

Problema, desigur, era ca trebuia sa merg inainte si sa consimt planul lor de a ucide patru miliarde de oameni. Este situatia clasica “de a-i vinde sufletul diavolului”.

DW: Corect. Ei doar trebuie sa mai usureze incarcatura si sa scape de o parte din surplus. Asa le place lor sa se refere la aceasta actiune.

BF: Ei bine, ei dorec sa pastreze mediul si sa scape de “consumatorii nefolositori”.

DW: Exact.


FULFORD NU A IESIT IN FATA PANA CE NU A AVUT PROTECTIE

DW: Deci iata, omule, eu am fost pe Internet din 1996. Am avut propriile mele iesiri publice incepand cu 1998. Te-am urmarit inca de cand ai iesit.

Am luat cunostinta imediat - cred ca ai iesit in 2007 - este corect, ceva de genul?

BF: Da, trebuie sa fi fost prezent la acea data. Am studiat o multime de lucruri inainte de asta, dar nu am simtit ca eram in siguranta iesind in public, deoarece stiam ca ei m-ar fi ucis.

Nu am fost capabil sa ies, pana ce nu am primit protectie, pentru a spune aceste lucruri.

DW: Corect.


MAI MULT DE TREIZECI DE TITLURI DE CARTI PUBLICATE SI PESTE UN MILION DE CARTI VANDUTE

DW: Si este corect ca in Japonia, tu esti un autor de best seller (?,n.t.). Cate carti ai scos si cate exemplare ai vandut?

BF: Nu stiu. Mai mult de 30 de titluri de carti si nu stiu, poate un milion in total. Nu am pastrat evidenta.

DW: 30 de titluri este ceva substantial.

Esti pe deplin bilingv. Nimeni nu se poate indoi de aceasta. Exista o multime de inregistrari, pe care ei le pot urmari cu tine vorbind limba japoneza fluent.

DE CE AI FI ALES PENTRU CEVA DE ACEST GEN?

DW: Am vazut nenumarate expuneri a fiecarui tip de comentariu negativ, pe care cineva l-ar putea avea la adresa ta.

Cel mai frecvent este acela in care respectivii nu pot cuprinde aceasta poveste. Ei cred ca ea este prea putin plauzibil ca aceste societati secrete asiatice sa te contacteze.

Vad ca esti biligv si esti un jurnalist financiar credibil, care apoi a devenit un autor de best seller. Esti chiar renumit pentru acestea, dupa cum spui, ai 30 de carti in Japonia.

Nu exista nici un alt gaijin - acesta este cuvantul pe care il folosesc pentru a desemna un strain - nu exista nici un alt gaijin in Japonia, nici un alt tip alb acolo, de care sa stiu, care sa faca ceea ce faci tu.

Deci pe cine altcineva sa fi ales pentru asa ceva - care sa incerce sa faca o punte cu Lumea Vestica ?


FULFORD PUTEA SA SCAPE CU UN JURNALISM MAI TAIOS

BF: Sigur, priveste. Ceea ce trebuie sa realizezi este ca exista cateva motive, pentru care am cazut a in aceasta nisa specifica.

Unul este ca am scris o multime de lucruri, care daca ar fi fost scrise de un jurnalist japonez, el ar fi sfarsit prin a fi ucis pentru aceasta.

DW: Oh da ?

BF: Dar deoarece eram un strain lucrand pentru Forbes, eram in afara perimetrului lor de actiune.

DW: Acestea sunt aspecte, care ar fi zdruncinat unele paturi din guvern sau lucruri care ar fi insultat Imparatul ? Despre ce vorbim aici ?


GUVERNUL COLONIAL SECRET, CARE CONDUCE JAPONIA

BF: Ma refer aici in esenta la guvernul colonial secret.

DW: Corect. [DW: Mai tarziu in interviu, Fulford a spus ca Japonia era in mod secret condusa de catre Rothschild-zi – inca de la Restaurarea Meiji, din 1868.]

BF: Ei s-au folosit de o retea de nord coreeni si gangsteri pentru a mitui pe japonezi. Ei au folosit mita si crimele, pentru a transforma aceasta tara intr-o colonie, care sa fie o tara independenta doar la suprafata.

DW: Acum vreau sa revenim la aceasta, dar pe scurt...

BF: [discutie suprapusa] OK, dar lasa-ma doar sa-ti spun cum am ajuns sa fiu implicat, intr-un rezumat foarte scurt.

DW: OK.


A SCRIS CARTI, CARE AU DAT IN VILEAG 9/11, INCEPAND CU 2006

BF: Practic am inceput sa scriu carti in japoneza...

DW: Si aceasta se petrecea in ce an, cu aproximatie?

BF: Banuiesc ca cele care au inceput sa faca valuri au venit in preajma anului 2006. Eu practic spuneam ca aspectele legate de 9/11, erau nedescoperite de catre multi cercetatori din Vest.

DW: Deci aceasta se petrecea inainte ca tu sa fi aparut pe Rense ori oriunde in Vest?

BF: Da.

DW: OK.


EXPUNEREA ‘SARS’ CA O ARMA BIOLOGICA, CE AVEA CA TINTA POPULATIA ASIATICA

BF: Apoi am avut o carte scoasa in limba japoneza, care indica faptul ca SARS era o arma biologica proiectata sa ucida persoane non-caucaziene.

DW: Pentu cei care nu isi amintesc, SARS era gripa aviara.

BF: Am citat din documentele scrise de Neocons, cum ar fi Proiectul pentru Un Nou Secol American.

Documentul indica foarte clar, ca exista un grup de elitisti vestici, care planuiau sa inceapa cel de-Al Treilea Razboi Mondial si sa reduca populatia lumii.


EL A RECOMANDAT CA (ASIATICII, n.t.) SA NU MAI TRIMITA BANI

BF: [Eu de asemenea am sustinut ca] asiaticii ar putea opri aceasta, prin a nu le mai da bani - deoarece ei aveau nevoie de banii japonezi si chinezi, pentru a finanta acest proiect nebun.

Un ordin a aparut in lumea interlopa japoneza de a ma ucide.

DW: Aceasta este de asteptat, daca incepi sa iti pui degetele [in locuri in care nu-si au locul...]


PROTECTIA I-A FOST OFERITA - SI A AFLAT DESPRE FRANCMASONI

BF: Politia Secreta Sud Coreeana a spus apoi chinezilor - iar chinezii au trimis o societate secreta, spre a-mi oferi protectie.

Asa am ajuns sa fiu implicat intr-o lume, despre care nu am stiut vreodata pana atunci ca exista.

Daca ai fi vorbit cu mine despre Francmasoni inainte, ai fi obtinut din partea mea o chicoteala nervoasa si o ridicare din umeri, si cam atat.

DW: Este un salut ciudat, si ei dau bani in scopuri caritabile si asa mai departe. Corect.


“CHINEZII” AU ASCULTAT CONVERSATIILE SECRETE DE LA BOHEMIAN GROVE

BF: Un alt lucru este ca insusi chinezii au ascultat conversatiile secrete de la Bohemian Grove.

Ei erau pe deplin constienti de acest plan de a porni cel de-Al Treilea Razboi Mondial, iar ei urmareau sa il opreasca.

Atunci cand au realizat ca eu urmam sa fiu pus pe lista celor ce urmau sa fie ucisi, pentru ca am urmarit sa ii avertizez de ceva, despre care ei deja stiau, asa am inceput sa fiu implicat.


CE VREI SA SPUI PRIN “CHINEZI”? MAI EXACT?

DW: OK, un lucru. Pe masura ce vorbesc cu tine, de asemenea raspund la faptul ca atunci cand am publicat articole in trecut, noi primeam doua sau trei sute de comentarii scrise la ele.

Sunt capabil sa citesc ceea ce fiecare a spus si sa vad ce feedback au primit. Urmaresc sa vorbesc, nu doar pentru mine, dar si pentru colectiv.

Unul dintre blocurile, de care ne impiedicam si care eu cred ca l-am intalnit in alte interviuri este ca oamenii nu stiu cu claritate la ce te referi cand spui “chinezi”, ei in mod firesc crezand ca faci referire la acest guvern represiv.

El arde casele oamenilor in Tibet. Restrictioneaza YouTube. El restrictioneaza libertatea. El nu lasa oamenii sa marsaluiasca in Piata Tianmen.

El este practic doar acest monstru, care distruge drepturile umane.


ESTE O SOCIETATE SECRETA ASIATICA

BF: OK. Cred ca am facut o greseala atunci cand am spus chinezi.

DW: In regula.

BF: Ar fi trebuit sa spun Asia. Aceasta transcende China. Implica Indonezia, Filipine, Thailanda, Japonia, Taiwan si Coreea.

De fapt ajunge pana la grupul de natiuni ne-aliniate - un grup de 77 de natiuni, care include locuri precum Yugoslavia.

A fost gresit din partea mea sa ii numesc chinezi. Reprezinta de fapt o societate secreta asiatica, nu o societate secreta chineza.


CARE ESTE RELATIA DINTRE CHINA SI ACEASTA SOCIETATE?

DW: OK. Care ar fi relatia dintre aceasta societate secreta asiatica si actualul guvern comunist chinez din China?

BF: Fie ca credeti sau nu, vechile familii regale din Asia au decis ca comunismul ar fi cea mai buna cale de a moderniza China.

In spatele si de-asupra guvernului comunist din China si guvernului din Taiwan, vei gasi un vechi grup de familii, a caror legaturi merg cu mult timp in urma si dincolo de structurile politice temporare.


FAMILIA DRAGON

DW: Corecteaza-ma daca gresesc, dar China a fost numita dupa imparatul Qin, care era din Familia Dragon. Aceea a fost prima dinastie a Chinei, corect?

BF: Da.

DW: Deci acesti oameni, el este cel care a format Soldatii de Teracota, unde el a luat fiecare soldat si fiecare cal in armata lui si a facut sculpturi de piatre din ei.

Sunt tot felul de lucruri interesante despre cum aceasta familie Dragon a aparut. Ei practic au sters toata istoria din China dinaintea lor , care este acum reconstruita de anumiti savanti.

Societatile secrete asiatice par sa fie de natura dinastica. Ei au fost practic in spatele scenelor in cea mai mare masura. Ei au comasat o mare cantitate de bogatii.

Aceasta face parte din ceea in ce ne aflam acum. Despre aceasta discutam. Corect?


SOCIETATI AFLATE IN COMPETITIE? ESTUL SI VESTUL

BF: Trebuie sa iti reamintesti ca exista unele grupuri aflate in competitie.

Practic ai un lucru similar in Asia, dupa cum exista si in Vest. Ai societati secrete, care sunt legate de dinastii de sange antice.

In Vest ar fi Rothschild-zii, familiile regale Britanice, Francmasonii si Loja P2.

In Asia ar fi Familiile Dragon, as banui. Acestea ar reuni toate femiliile dinastice sau gruparile de clan, bazate pe legaturi familiare.

Dar, in Vest aveai un grup diferit. Este confuz, deoarece exista cateva grupuri care se autointituleaza Illuminati.


UNELE GRUPURI S-AU OPUS REGULEI LINIILOR DE SANGE

Exista un grup, care m-a contactat si ei mi-au dovedit ca erau conectati cu anumite agentii, precum si cu cecuri de contrabanda cu droguri.

Ei sustin ca au inceput revolutiile franceze, americane si rusesti si ca ei se opuneau regulei liniilor de sange.

[DW: Eu deja ii spusesem lui Ben ca acestea pareau ca fractiuni rivale din acelasi grup, care urmareau sa se reinventeze. El a spus ca nu este ca si cum s-ar fi alaturat lor sau le-ar fi sustinut - pur si simplu este vorba doar de a asculta ceea ce au de spus.]

In acelasi mod, Asiaticii au o societate secreta, care de asemenea se bazeaza pe meritocratie. Ei de asemenea se opun regulei liniilor de sange.

Triadele chinezesti, grupurile yakuza si diferite alte grupari secrete in Asia au reguli stricte impotriva nepotismelor.

Fiul unei bande nu ar putea niciodata sa preia conducerea bandei tatalui sau.

Acestea se leaga de societatile artelor martiale si de asemenea de camerele de comert.

Nu exista nici o linie clara intre camerele decomert si gangsterii ilegali, care sunt fugariti de catre politie. Este o zona gri. Gri deschis si gri inchis, stii?

Atat in Vest, cat si in Est, ai societati meritocrate secrete si societati bazate pe liniile de sange. OK ?SOCIETATILE ASIATICE SECRETE PRACTICA RAUL?

DW: Ai putea sa enumeri pe scurt pentru noi... o multime de oameni au PTSD (initialele in limba engleza, n.t.) in ascultarea lucrurilor precum sunt Illuminati.

Imediat ce spui asemenea lucruri, paranoia iese in fata, impreuna cu frica si anxietatea.

Deci atunci cand spui ca acestea sunt dinastii ale liniilor de sange in Asia - ca acestea sunt societati secrete - acestea sacrifica bebelusi ? Beau ele sangele oamenilor ? Fac ele ritualuri satanice ?

[DW: Aceasta este o intrebare la care eu deja cunosteam raspunsul si doar doream ca el sa oclarifice. El a sustinut in mod repetat ca societatile secrete asiatice se opun cu putere acestor practici oculte si doresc sa ajute la crearea unei lumi mai bune.]

La ce ne referim aici in termeni de: cine sunt acesti oameni, ce cred ei, care este filozofia lor, ce vor?

Doresc ei sa preia stapanirea asupra planetei? Lupta ei impotriva Illuminati-lor, pentru a controla planeta?

Care este agenda lor?EI DORESC UN SISTEM MAI CORECT, CARE NU ESTE DOMINAT DE CATRE VEST

BF: Ei considera ca controlul viitorului planetei nu ar mai trebui controlat de catre o mica elita vestica.

Ei ar prefera ca controlul sa cada sub comanda oamenilor de pe planeta.

Exista un grup, desigur, de oameni sovinistici, care spun ca China ar trebui sa conduca lumea - in China.

Dar, consensul general, in Asia ca un intreg, este ca ar trebui sa existe egalitate pentru toti oamenii in lume - nu doar pentru un chinez sau un khazarian - familiile controlatoare de afaceri, care conduc planeta.

Ceea ce spun in mod public, cred, este cu adevarat ceea ce ei asteapta pentru moment - ceea ce este o lume multi polara, nu una controlata de un singur grup.


CUM AI OBTINUT TOATA ACEASTA INFORMATIE - SI DE LA CINE?

DW: OK. Alta intrebare, care cred ca ar putea sa mai domoleasca pe sceptici. Sunt o multime si sunt foarte nepoliticosi.

Ar putea sa existe posibilitatea ca un singur punct sa fie neadevarat in ceea ce tu ne spui?

Este posibil ca toate acele aspecte, pe care mi le-ai spus despre societatile secrete chineze sa fie rezultatul intalnirii tale cu unul sau doi tipi, iar ei sa iti spuna aceste povestiri elaborate?

Tu chemi pe respectivul barbat prin telefon la cateva zile si iti da informatii noi si asta este (?, n.t.).


FULFORD A INTALNIT PE MULTI DINTRE CEI MAI PUTERNICI OAMENI IN ASIA

BF: Asculta. Eu am fost un jurnalist. Am fost un jurnalist aici pentru mai mult de 25 de ani. Am intalnit pe majoritatea prim ministrilor Japoniei de dupa razboi.

DW: Wow!

BF: I-am intalnit pe ministrii de finante, conducatorii corporatiilor celor mai mari din Asia. Aminteste-ti, am fost seful biroului pe zona Asia-Pacific, pentru cea mai mare revista de afaceri.

DW: Dar ce inseamna cu adevarat aceasta? Cum ajungi sa te intalnesti cu prim ministrul? De ce ar vorbi cu tine?

BF: Eu as merge in Taiwan, as merge in China, as merge in Rusia, as merge in Vietnam, as merge in Australia si m-as intalni cu conducatorii marilor corporatii, care ar dori sa isi publice companiile lor.

DW: [discutie suprapusa] Urmareai sa vinzi reclame?


SURSELE SALE DE INFORMATII SUNT DE ORDINUL SUTELOR

BF: [discutie suprapusa] Ceea ce urmaresc sa spun este ca din moment ce am abandonat acea slujba, eu literalmente... sursele mele sunt de ordinul sutelor.

Eu cunosc sefii Triadelor, gruparile Yakuza. Cunosc conducatorii fortelor de informatii militare Japoneze (eng. Japanese military intelligence, n.t.) si fortele politienesti de aici.

Cunosc conducatorii societatilor de arte martiale. Am vorbit cu membrii politburo in China.

Deci nu, nu este vorba despre discutiile mele izolate cu unul sau doi manipulanti, care sa imi serveasca mie dezinformatii.

Totusi, nu este adevarat ca acestia arunca tot felul de dezinformatii in calea mea, pentru a incerca astfel sa imi ruineze credibilitatea.

[DW: Fulford spune ca UNELE dintre multele lui surse au facut aceasta, nu toate. El a trebuit sa curete buruienile dintre multele sale contacte, pe care le-a avut de-a lungul timpului. El a spus public ca daca descopera orice sursa care il minte, el va rupe contractul imediat dupa aceea.]


INCERCAND SA CONVINGA COMPLEXUL MILITAR-INDUSTRIAL

BF: La sfarsitul zilei, ceea ce oamenii trebuie sa realizeze este ca eu nu trebuie sa dovedesc aceste lucruri publicului larg. Acum noi urmarim sa convingem pe cei care se afla la conducerea Pentagonului, a CIA, a NSA, a KGB-ului si a Francmasonilor.

Cu alte cuvinte, urmarim sa convingem oamenii care controleaza complexul militar industrial si pe politicieni, ca exista un plan mai bun, care este acum pregatit.

Imi pare rau, dar o multime de oameni au creierele spalate de catre televiziune, incat ceea ce trebuie sa faci este sa schimbi ce se difuzeaza la TV, pentru a le schimba modul de gandire.

DW: Sigur.

BF: Am oferit casete cu inregistrari, fotografii, inregistrari video si diverse alte dovezi politiei si agentiilor de investigatii.

Deci nu mai este nevoie sa imi sustin declaratiile, la acest moment. Desi, daca exista un criticism legitim, eu sunt bucuros sa ii raspund.


CINE ESTE PERSONAJUL CU VOCEA GRAVA SI BASTON?

DW: Oh, inteleg aceasta. Doresc sa o edific o intrebare aici.

Atunci cand vedem inregistrarile tale video din Japonia, pe cel putin trei inregistrari, din cate stiu eu, apari cu un barbat, care pare sa aiba - are cu el un baston si el pare sa aiba o voce oarecum grava.

Deci cine este personajul si care este legatura sa? Majoritatea oamenilor nu vorbesc japoneza si ei nu au nici o idee despre ce se petrece.

BF: Numele sau este Chodoin Daikaku. El controleaza lumea societatilor artelor martiale. El este conducatorul asociatiilor de karate si aikido.

Exista cateva (societati, n.t.), cum ar fi cele de judo si cele de arte martiale chinezesti, in care el nu este lider, dar el cunoaste persoanele care le conduc.

Deci el este o persoana foarte importanta. El nu este un oarecare.

DW: OK. Atunci cand spui ca el controleaza asociatiile de karate ...

BF: Ei bine, el este liderul organizatiilor.


APROXIMATIV 50 DE MILIOANE DE OAMENI STUDIAZA ARTELE MARTIALE JAPONEZE

DW: OK. Deci despre cate scoli si despre cate persoane discutam, cu care el ar putea actiona ?

BF: Eu cred ca sunt aproximativ 50 de milioane de oameni in intreaga lume, care studiaza artele martiale japoneze. Ei au scoli de karate in Mexic, in Iran, peste tot.

DW: Absolut.

BF: Vorbim aici despre organizatii foarte mari.

DW: Nu ar putea oricine sa deschida o scoala de karate fara acreditare? Sau vrei sa spui ca exista o acreditare, iar el este conducatorul acelei agentii de acreditare?

BF: Daca ei au deschis o scoala de karate, ei probabil detin o centura neagra. Ei au obtinut-o mergand la unul dintre maestrii afiliati acestei organizatii.

DW: Inteleg. Deci exista un fel de autoritate centrala, la care trebuie sa apelezi, daca vrei sa deschizi o scoala de karate.

BF: Daca doresti sa obtii o centura, tu trebuie sa studiezi la una dintre aceste scoli acreditate. Da.


AI PUTEA FI RECUNOSCUT, DACA ESTI COMPETITIV

DW: Inteleg. Deci nimeni nu poate doar sa agate un semn si sa spuna “Aici este o scoala de karate si iata centura ta neagra”, si ai fi luat in serios,daca ai dori sa mergi la un campionat de Arte Martiale si chiar ai intra in competitie?

BF: Este o meritocratie. Daca iti pui o centura neagra si daca participi la aceste campionate, reusind sa ii invingi pe ceilalti competitori, ei [societatile de arte martiale] te vor recunoaste!

DW: [Rasete]

BF: [Rasete]

DW: [Rasete] OK.

[DW: Ceea ce Ben sustine aici este ca multe dintre aceste scoli de arte martiale si campionatele mondiale au un grup central, care le organizeaza si tine toata evidenta. Daikaku este conducatorul celui mai mare grup dintre acestea.]


Tradutor: Sorin

16 comments:

 1. Bine ați venit la toate posturile de cult iluminat unde toate dorințele inimii voastre sunt acordate și puterea asupra tuturor lucrurilor din lume, este bine știut faptul că biserica iluminată constă din multi miliardari și are putere, bogăție, bogății și fiți o persoană faimoasă în lume. Alătură-te cultului iluminat astăzi online și obține o sumă instantanee de 300 de milioane de dolari cu o casă gratuită oriunde ai alege să locuiești în lume și primești, de asemenea, 100.000.000 de dolari lunar ca salariu ... Dacă ești interesat, te rog să completezi următoarele informații la acest e-mail. mai jos (lordlugard246@gmail.com} .. BENEFICII DATE NOULUI MEMBRI care ÎNSCRIEȚI ILLUMINATI. O recompensă în numerar de 300.000.000 USD USD O AUTO VÂNĂTORĂ SUCCESĂ, evaluată la 120.000 USD USD O casă de vis cumpărată în țara dvs. la alegere (plătit integral) către destinația ta de vis vis. Un an pachet de membru Golf Un tratament VIP în toate aeroporturile din lume O schimbare totală a stilului de viață Acces la Bohemian Grove Plată lunară de 70.000.000 USD în contul dvs. bancar în fiecare lună, în calitate de membru, rezervat o lună. cu primii 5 lideri mondiali și primele 5 celebrități din lume. Spune-ne puțin despre tine ... Fără joc murdar, fără sacrificii și fără rău, cult al păcii, obiectiv mare Illuminati e-mail-ne [lordluga rd246@gmail.com]

  ReplyDelete
 2. Herpes genital de 4 ani acum am reușit să scap de el cu medicamente pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

  ReplyDelete
 3. Bună ziua tuturor că am navigat pe internet și am văzut o mulțime de posturi greșite
  cu privire la SOCIETATEA ILUMINATĂ, m-am simțit rău în acest sens, vreau să vă las
  știu puține lucruri despre societatea ILLUMINATI. În primul rând, mă alătur ILLUMINATI
  HOOD prin ajutorul unui agent pe care cineva m-a prezentat online, după
  ani de hotărâre de a fi membru. fiind membru al ILLUMINATI
  averea ta este garanție, vei fi protejat, faima, influența puterii
  de ex., toate acestea vă vor oferi. un lucru pe care vreau să îl corectez este că
  ILLUMINATI nu plătesc membrilor niciun salariu, dacă sunteți inițiat
  îți va da sămânța bogăției și te va binecuvânta cu înțelepciune, putere,
  influența e.t.c trebuie să ai succes. Semința de avere este singura
  bani pe care societatea ILLUMINATI îi acordă membrilor lor, cu acest lucru puteți începe
  orice cu banii și vei avea succes. Un alt lucru este că
  societatea are binecuvântare specială pentru politicieni și super stele. Fiind un
  Membru ILLUMINATI este o decizie personală, societatea nu forțează sau cerșește
  oamenii să li se alăture. m-am alăturat pentru că vreau, niciun corp nu mă forțează și sunt
  foarte fericit că sunt membru astăzi pentru că au contribuit foarte mult la ai mei
  viața făcându-mă unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din lume. Daca esti
  interesat să se alăture societății ILLUMINATI, agent de contact SIR Lord Albert, în acest sens
   trimiteți-i un e-mail la @ theilluminatisociety999 @ gmail.com sau dumneavoastră
  îl poate și WhatsApp pe acest +971581862509 el a fost
  unul care mă ajută. acesta este puținul ajutor pe care vi-l pot oferi.

  ReplyDelete
 4. Salutări de la Marea ordine a Iluminismului pentru statul Unit și pentru întreaga lume, aceasta este o oportunitate deschisă de a se alătura părtășia celor iluminați în cazul în care vă puteți revendica visele pierdute, și, de asemenea, în cazul în care puteți vedea lumina bogăției și a fericirii fără nici un sacrificiu de sânge. Și vom plăti, de asemenea, suma de $550.000 pentru a obține toți membrii noi atunci când se alăture fraternitate și, de asemenea, la o casa de alegerea lor și locația cu investiții, împreună cu această oportunitate în viață pentru ei să fie celebru.

  BENEFICII ACORDATE NOILOR MEMBRI CARE SE ALĂTURĂ ILUMINATULUI.
  1. recompensa în numerar de $550.000.
  2. un nou elegant Dream CAR evaluate la USD $150.000 USD
  3. o casă de vis achiziționate în țara de alegerea ta.
  O lună de consultare cu cele mai bune 5 din lume.
  Liderii și 5 celebrități cele mai importante din lume. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați adresa de e-mail anterioară = illuminatiworldwideorder@gmail.com sau wahtsapp noastre + 15184145254

  ReplyDelete
 5. Salutări de la Marea ordine de iluminare pentru Statele Unite și pentru întreaga lume, este o oportunitate deschisă de a adera la comunitatea de luminat în cazul în care vă puteți recupera visele pierdute, și, de asemenea, în cazul în care puteți vedea lumina de avere și de fericire, fără nici o blo OD sacrificiu. Și plătim, de asemenea, suma de $550.000 pentru a obține toți membrii noi atunci când se alăture fraternitate și, de asemenea, la o casa de alegerea lor și locația cu investițiile cu această oportunitate în viață pentru ei să fie celebru.

  FUNDAL PENTRU NOI MEMBRI CARE SE ALĂTURE ÎN LUMINI.
  1. recompensa în numerar de $550.000.
  2. un nou RAC elegant Dream evaluate la 150.000 USD
  3. o casa de vis cumparat in tara de alegerea ta.
  O lună de consultare cu cele mai bune 5 din lume.
  Liderii și cele mai importante 5 celebrități din lume. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați adresa de e-mail anterioară-illuminatiworldwideorder@gmail.com sau wahtsapp noastre + 15184145254

  ReplyDelete
 6. Salutări de la Marea ordine de iluminare pentru Statele Unite și pentru întreaga lume, este o oportunitate deschisă de a adera la comunitatea de luminat în cazul în care vă puteți recupera visele pierdute, și, de asemenea, în cazul în care puteți vedea lumina de avere și de fericire, fără nici o blo OD sacrificiu. Și plătim, de asemenea, suma de $550.000 pentru a obține toți membrii noi atunci când se alăture fraternitate și, de asemenea, la o casa de alegerea lor și locația cu investițiile cu această oportunitate în viață pentru ei să fie celebru.

  FUNDAL PENTRU NOI MEMBRI CARE SE ALĂTURE ÎN LUMINI.
  1. recompensa în numerar de $550.000.
  2. un nou RAC elegant Dream evaluate la 150.000 USD
  3. o casa de vis cumparat in tara de alegerea ta.
  O lună de consultare cu cele mai bune 5 din lume.
  Liderii și cele mai importante 5 celebrități din lume. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați adresa de e-mail anterioară-illuminatiworldwideorder@gmail.com sau wahtsapp noastre + 15184145254

  ReplyDelete
 7. Salutări de la Marea ordine de iluminare pentru Statele Unite și pentru întreaga lume, aceasta este o oportunitate deschisă de a adera la comuniunea de luminat în cazul în care vă puteți recupera visele pierdute, și, de asemenea, în cazul în care puteți vedea lumina de avere și de fericire, fără nici un sacrificiu de sânge. Și plătim, de asemenea, suma de $550.000 pentru a obține toți membrii noi atunci când se alăture fraternitate și, de asemenea, la o casa de alegerea lor și locația cu investițiile cu această oportunitate în viață pentru ei să fie celebru.

  FUNDAL PENTRU NOI MEMBRI CARE SE ALĂTURE ÎN LUMINI.
  1. recompensa în numerar de $550.000.
  2. un nou RAC elegant Dream evaluate la 150.000 USD
  3. o casa de vis cumparat in tara de alegerea ta.
  O lună de consultare cu cele mai bune 5 din lume.
  Liderii și cele mai importante 5 celebrități din lume. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați adresa de e-mail anterioară-illuminatiworldwideorder@gmail.com sau wahtsapp noastre + 15184145254

  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  ReplyDelete
 8. Bine ați venit la MAREA FRANȚĂ.
    Vrei să fii membru al Illuminati ca frăție care te va face bogat și celebru în lume și va avea puterea de a controla oamenii care se află în vârful lumii. Ești om de afaceri sau femeie, artist, om politic, muzician, student, vrei să fii bogat, celebru, puternic în viață, să te alături cultului frăției Illuminati de azi și să obții o sumă instantanee și bogată. 2 milioane de dolari într-o săptămână și o casă gratuită. oriunde ai alege să trăiești în această lume și, de asemenea, primești 20.000.000 de dolari pe lună în salariu% 2026
    BENEFICII DATE NOULUI MEMBRI care ÎNTRĂ ÎN ILUMINATI.
    1. O recompensă în numerar de 800.000 USD
    2. O nouă mașină elegantă de vis, evaluată la 500.000 USD
    3. Casa de vis cumpărată din țara la alegere
    4. O lună de vacanță (plătită integral) până la destinația turistică a viselor tale.
    5.Un an de pachet de asociere de golf
    Tratamentul 6.V.I.P pe toate aeroporturile din lume 7. O schimbare totală a stilului de viață 8. Acces la Bohemian Grove
    9. Plata lunară de 99.000.000 USD în contul dvs. bancar în fiecare lună ca membru
    10. O lună a marcat o întâlnire cu primii 5 lideri mondiali și primele 5 vedete din lume.
    Dacă sunteți interesat să vă alăturați simbolului mâinii satanice a marii frăți de iluminat, contactați-ne acum prin e-mail colonburr3@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Bine ați venit la MAREA FRANȚĂ.

    Vrei să fii membru al Illuminati ca o frăție care te va face bogat și celebru în lume și va avea puterea de a controla oamenii care sunt în vârful lumii. Ești om de afaceri sau femeie, artist, om politic, muzician, student, vrei să fii bogat, celebru, puternic în viață, să te alăture astăzi cultului fraternității Illuminati și să obții o sumă instantanee și bogată de. 2 milioane de dolari într-o săptămână și o casă gratuită. oriunde ai alege să trăiești în această lume și, de asemenea, primești 20.000.000 de dolari pe lună în salariu% 2026

    BENEFICII DATE NOULUI MEMBRI ÎN ALĂDURI DE ILUMINIȚI.

    1. O recompensă în numerar de 800.000 USD

    2. O nouă mașină elegantă de vis, evaluată la 500.000 USD

    3. Casa visurilor tale cumpărate în țara pe care o alegi

    4. O lună de vacanță (plătită integral) până la destinația turistică a viselor tale.

    5.Un an de pachet de parteneriate de golf

    Tratamentul 6.V.I.P pe toate aeroporturile din lume 7. O schimbare totală a stilului de viață 8.Accesul la Bohemian Grove

    9. Plata lunară de 99.000.000 USD în contul dvs. bancar în fiecare lună ca membru

    10. O lună a marcat o întâlnire cu cei mai buni lideri mondiali și 5 cele mai bune celebrități din lume.

    Dacă sunteți interesat să vă alăturați cu noi în simbolul satanic al marii frăți a iluminatilor, vă rugăm să ne contactați acum prin e-mail colonburr3@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Bună ziua, TOTUL AM FOST RĂSPECTAT PE INTERNET ȘI
  A VĂZUT O MULTE DE
  Cota greșită privind societatea iluminată, I
  FELT BAD DESPRE
  IT, VREAU SĂ VĂ ÎNVĂȚĂȚI Câteva lucruri despre acestea
  SOCIETATEA ILUMINATĂ.
  În primul rând, mă înscriu la societatea iluminată prin ajutorul
  A UNUI AGENT
  Cineva M-a INTRODUCAT LA ONLINE, DUPĂ ANI DE
  DETERMINAREA DE A FI A
  MEMBRU. FII MEMBRU AL ILUMINATII TĂI
  SĂNĂTATEA ESTE GARANȚIE, DUMNEZEU
  VOR FI PROTECTATE, FAME, INFLUENȚĂ DE PUTERE E.T.C TOATE
  ACESTE VOR
  VĂ DAU. UNEI CĂTRE VREAU SĂ CORECTEZĂ ESTE CE
  ILUMINATI NU PLATESC
  MEMBRAȚI ORICE SALAR, DACĂ V-AȚI INCEPUT NOU
  VA DORI
  SEMINTE DE SĂNĂTATE ȘI BINEȘTI-ȚI CU ÎNȚEȘTEREA, PUTEREA,
  INFLUENȚĂ E.T.C
  NEVOIE DE A FI SUCCESUL SEMINTA DE SĂNĂTATE ESTE
  DOAR BANI
  SOCIETATEA ILUMINATĂ I-A DAT MEMBRUL lor, CU ACEASTA
  TU POȚI SĂ ÎNCEPI
  ORICE CU BANII ȘI VOI FI
  DE SUCCES. O ALTĂ CE ESTE
  PENTRU CARE SOCIETATEA AU BUNURI SPECIALE PENTRU
  POLITICI ȘI SUPER
  STARS. A FII MEMBRU ILLUMINAT E UN PERSONAL
  DECIZIA, SOCIETATEA
  NU FORȚAȚI SA NUMAI OAMENI SĂ TE ÎNSCRETIȚI. M-AM ALĂTURAT
  DACĂ VREAU, NU
  CORPUL FORTEZĂ-MĂ ȘI SUNT FOARTE FOARTE FĂR MEMBRĂ
  ACUM, PENTRU CE AU
  S-A CONTRIBAT MULȚI LA VIAȚA MEA, FACându-MĂ UNUI
  LUCRAREA
  OMUL DE AFACERI DIN LUME. DACĂ ESTE INTERESAT
  ÎNSCRIEREA
  SOCIETATEA ILUMINATĂ SOLICITEAZĂ AGENTUL ALBERT SĂNĂTĂȚII
  . + 2348106524057 SAU WHATSAPP
   SAU CONTACT SCOTT WILSON ON +19135432628 SAU EMAIL HIM ON.ILLUMINATITEMPLEOFWEALTH99@GMAIL.COM. EL A FOST
  UNUL CE MĂ AJUTĂ. ACEST ESTE MULȚI AJUTOR CARE POT
  VĂ DAU.....

  ReplyDelete
 11. Ești om de afaceri, politician, muzică,
  student și vrea
  fii bogat, puternic și faimos în viață
  nevoie de putere
  pentru a-ți atinge visele îți poți atinge
  visează pentru a
  membru al Iluminatului. cu asta tu totul
  vise și
  dorințe ale inimii care pot fi realizate pe deplin dacă
  chiar vreau
  fiind membru al marilor nume ale
  Lumină-te atunci
  puteți contacta (illumenatirichtemple@gmail.com)
  Țările …………………………………………… Stat.
  sau
  apelați miss sarah on și puteți adăuga har la whatsapp +2348104857337 mulțumesc

  ReplyDelete
 12. Hello,
  We are a professional Cyber Tech credit team with a large ring around
  the globe infected with more than 3 million debit malware and
  skimmers, we get a blank ATM card and load them with a lot of money
  quickly and safely, with which one can withdraw Cash either in euros or
  Swiss franc from ATMs and can be used by any POS system
  Note: Our cards are Illegal but trust me its 100% safe
  Contact: Kelvin Ericksson
  Email: blankatmmaster5555@gmail.com
  WhatsApp Contact: +3197005034579
  web site: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/
  Harkers

  ReplyDelete
 13. ÎNSCRIEȚI-VĂ LA ILLUMINATI AZI ȘI DEVENIȚI BOGAT ȘI FAMOS. Ești om de afaceri sau de afaceri, pastor, politician, muzician, medic, fotbalist, student? Vrei să fii celebru, bogat și puternic? Alăturați-vă astăzi frăției Illuminati și lăsați-vă visele să devină realitate, deveniți membru astăzi și primiți imediat suma de 600.000 $ și 300.000 $ în fiecare săptămână. Deveniți cel mai bogat, cel mai faimos și mai puternic om din orașul dvs. și din lume. Alătură-te fratelui Illuminati unde nu trebuie să împărtășești sânge pentru a te îmbogăți. Beneficiul dvs. va fi trimis direct în portofelul blockchain după inițierea dvs., deci nu aveți de ce să vă speriați: Contactați-ne astăzi prin WhatsApp: +1 (513) 795 8209

  ReplyDelete
 14. Bună ziua, vizualizatorul meu este aici pentru a-mi împărtăși mărturia despre cum m-am alăturat în sfârșit frăției Illuminati și am devenit BOGAT, FAMOS ȘI PUTERNIC, am încercat tot posibilul să devin membru al capotei, dar am fost înșelătorie de mai multe ori, mărturie pe net, așa că am contactat agentul, mi-a fost atât de teamă că îmi va cere mulți bani înainte să mă pot alătura, dar spre marea mea surpriză mi-a cerut doar să cumpăr articolele pe care le-am făcut și astăzi sunt atât de fericit că spun lumii care sunt bogate și au reușit să construiască multe afaceri cu toate acestea, am suma de 20 de milioane de dolari în contul meu personal și sunt, de asemenea, cunoscut în întreaga lume cu afacerea pe care mi-a dat-o Illuminati și, de asemenea, am puterea de a face asta ceea ce vreau ...... Știu că atât de mulți oameni pot fi pe banda mea și caută ajutor aici este e-mailul lor oficial: rp3148128@gmail.com Whats-app: ++ 1 (513) 795-8209 ) FERIȚI-VĂ DE SCAMMERS ȘI TREBUIE SĂ FIȚI DUPĂ VÂRSTA DE 18 ANI.

  ReplyDelete
 15. Am fost suferă de herpes pentru ultimii 4 ani și 5 luni, și de atunci am fost luați serie de tratament, dar nu a existat nici o îmbunătățire până când am dat peste mărturii de Dr.ogala cu privire la modul în care el a fost vindecarea diferitelor persoane de la diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat, de asemenea. După conversația noastră mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor sale. Când am fost făcut luarea de medicamente pe bază de plante m-am dus pentru un control medical și spre cea mai mare surpriză mea am fost vindecat de herpes. Inima mea e plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau orice altă boală puteți contacta Dr.ogala astăzi pe această adresă de e-mail: Drogalaspells@gmail.com WhatsApp sau sunați-l la +2347049668119
  DE ASEMENEA, VĂ POATE AJUTA SĂ PROCESAȚI:

  1) DIABET ZAHARAT, 2) HIV-SIDA,
  3) INFECȚII URINARE,
  4) HEPATITA B, 5) IMPOTENȚĂ,
  6) BARENESS / INFERTILITATE
  7) DIAREE, 8) ASTM, 9) Dacă aveți nevoie de un copil

  Tratamentul cuprinzător al oricărui tip de boală e-mail prin: Drogala02@gmail.com ..
  Sunați la +2347049668119.

  ReplyDelete
 16. BINE AȚI VENIT LA ILUMINAȚII:
  Doriți să vă modernizați stilul de viață și să-l faceți mai mare în viață și să lăsați o viață mai bună, apoi veniți și ALĂTURAȚI-VĂ LA MAREA ILUMINATI NOUA ORGANIZARE DE ORDINE MONDIALĂ pentru a deveni membru al platformei Miliardari , etc, trimiteți-ne un e-mail la: iluminatisecretsofsuccess@gmail.com Fiecare membru nou va primi 20.000.000,00 USD ca beneficiu și 90.000.00 USD ca plată lunară pentru (șase) luni și un nou Mercedes Benz-AMG C63 S Coupé, dacă sunteți interesat Contactați acum pe WhatsApp: +33758465077 pentru proceduri.

  ReplyDelete