Friday, December 30, 2011

Dutch: Transcriptie van het interview van Kerry Cassidy met David Wilcock op Whistleblower Radio op 14 dec. 2011

21 December 2011 Posted by Steve Beckow

David Wilcock 5


http://the2012scenario.com/2011/12/transcript-of-david-wilcock-interview-on-whistleblower-radio/#more-85800

Ellen heeft een transcriptie gemaakt van Kerry Cassidy’ s interview met David Wilcock op Project Camelot Whistleblower(Klokkenluider) radio op 14 dec. 2011, volgend op bedreigingen die gemaakt werden tegen David’s leven. Ik vindt het zelf makkelijker om een transcriptie te lezen dezer dagen dan een video te bekijken of naar een audio tape te luisteren, dus ik ben zeer dankbaar dat Ellen deze intensieve taak heeft uitgevoerd.


Opnieuw herhaal ik dat ik ervaren heb waar David hier misschien doorheen gaat, waar het lichaam de geest overneemt en een huilen veroorzaakt zoals bij David gebeurde. Omdat ik net zo’n geval had, haast ik me er bij te voegen dat het schijnbare aangeven van het lichaam dat bij zo’n soort omstandigheid de beheersing heeft, naar mijn opinie niet moet worden uitgelegd als angst en niet iets is waar iemand bewuste controle over heeft.

Het spijt me voor de lengte van deze post maar het onderwerp ervan is denk ik belangrijk voor ons om te weten en om er toegang tot te hebben. Dezelfde bron van de fondsen die betrokken zijn bij het proces is de bron voor de fondsen van het Bridge Project. (Brug Project). Dit is een weinig bekende groep van Aarde verbondenen.Kerry Cassidy (een vrouw) interviewt David Wilcock

Kerry Cassidy: Hoe gaat het met iedereen vanavond? Dit is Kerry Cassidy van Project Camelot, Whistleblower (Klokkenluider) Radio. En wij gaan - nou, een heel ongewoon en dynamische uitzending beleven vanavond. We hebben twee gasten, de gast van mijn programma, dat is Maxine Taylor – ze is astroloog en schrijver van, ik meen twee boeken tot nu toe. En ze gaat jullie daar meer over vertellen. Dan is ook David Wilcock in het programma die zojuist een doodsbedreiging heeft gekregen. En we gaan het audio publiek vragen om hem met wit licht en met bescherming te omgeven We zijn nu met zeer belangrijke mensen en … wacht even. Dit is Kerry Cassidy. Hebben we David Wilcock en Maxine Taylor aan de lijn? Zijn ze er bij en kunnen ze meedoen?

David Wilcock: Ik ben er.

Cassidy: Okay, hallo David. Jij bent er.

Wilcock: Ja. huhmm.

Cassidy: Okay, laat me dit even herhalen. David Wilcock heeft een doodsbedreiging gekregen. En ik heb hem op de laatste minuut gevraagd om in de uitzending te komen nadat ik er net zelf van had gehoord. We hebben contact gelegd met de noodzakelijke mensen om hem te beschermen en dat gaan die doen. Maar ik vraag ook het luisterpubliek om hem te omgeven met wit licht en bescherming, en als je manieren hebt om hier beter mee om te gaan, vanuit andere opzichten, doe dat dan. En dus, ga verder David en vertel je verhaal en laten we er mee afrekenen.

Wilcock: All right. Het is allemaal…. Het ..

Cassidy: Het is in orde. Laten we gewoon stap voor stap verder gaan. En ik wil eigenlijk zeggen, dat jij, door veel, veel mensen geliefd wordt, daarbuiten. En ik heb met een heel belangrijk iemand contact gelegd die kan [onverstaanbaar…] op elke manier. En maak je geen zorgen. Wat er gedaan kan worden zal gedaan worden namens jou. En ik moet zeggen, ik heb de toekomst gezien en het zal goed met je gaan.

Wilcock: Nou, dat waardeer ik. Ja, dus ik ben met dat Fulford verhaal bezig geweest. En ik heb informatie vrijgegeven over iets dat veel meer geheim is dan UFO’s. En ik ben geweest…. ik werd gebeld vandaag … nadat ik dit online had gezet en deze persoon werd door twee andere mensen gebeld. En een van hen zei: “Ken jij David Wilcock?” Zo begon hij het gesprek. En weet je, hij zei dat…. Beide mensen zeiden in de grond hetzelfde en dat was dat ik deel twee vanavond ook moest uitbrengen. Ze gingen niet in detail maar mij werd gezegd dat als ik gemarteld werd, dat dit gelukkig voor me zou zijn en dat ik het waarschijnlijk niet zou redden, maar als ik door de volgende drie dagen zou komen, dat ik dan waarschijnlijk in orde zou zijn. Maar dat ik veiliger zou zijn als ik deze informatie vanavond zou uitbrengen omdat ik moest denken dat als iemand zou komen en met me praten of me een geweer-of-geld spel zou geven(een keuze tussen geld of je leven), waarmee ze me zouden proberen òm te kopen, of me met de dood bedreigen en misschien met een ‘narco-hypnose’of zoiets, een soort mind-controle dingen… ik weet het niet maar dat is in de grond alles dat ik heb voordat dat team vanavond kwam. Dus ik voelde me… het spijt me dat ik huil

Cassidy: Nee, David, je weet dat we mèt jou zijn en werkelijk, echt, het is in orde. Weet je, je wordt door ongelooflijk licht omringd en dat weet je. Okay? Je wordt zo geliefd. Ik kan het aantal daar buiten niet eens tellen. Het woord verspreidt zich. Geloof me, deze situatie wordt in zoveel verschillende richtingen door mensen behandeld. En ik wil gewoon dat je volhoudt en dat je bij ons blijft en met ons praat, niet alleen hierover maar wat het verhaal is dat je naar buiten moet brengen. Je hebt nu hier een forum, er zijn radio stations… ik weet zeker dat simultane stations nu ook hier aan ons verbonden zijn. Als je iemand kent die een ander kent die een radio zender heeft, vraag ze om deze stroom …. te…

[gesnik op de achtergrond]

Cass: David? Het komt helemaal in orde. Wat er hier toe doet is dat je je bijeen raapt en dat je in staat bent om ons het verhaal te vertellen.

Wilcock: Okay.

Cass: Want dit zal je juist beschermen. De waarheid …

Wilcock: Okay.

Cass: Als het eenmaal naar buiten komt kunnen ze je niks meer doen. Dan zit het in het publieke domein. Dus laten we het naar buiten brengen.

Wilc: Okay. All right. Ik breng het verkort. Fulford heeft nooit – okay, denk ik – de context. Dit is wat ik nu weet. Ik ben in contact geweest met Benjamin Fulford. Hij kwam dit veld binnen in 2007, zoals we weten. En wat hij uiteindelijk heeft gezegd is dat er een alliantie is van 117 landen (naties) en dat die naties met elkaar verbonden zijn tegen de Illuminati, die, als jullie dat niet weten, het geheime politieke leiderschap is van de G5 landen – en niet veel anders meer. Zij regeerden veel andere landen door volmacht. Zij lieten stroman dictators regeren in het Midden Oosten en in Afrika en die landen willen nu hun eigen soevereiniteit terug. En het puntje van de speer is, wat zij gepland hebben om deze hele zaak open te blazen, is een proces.

Fulford heeft over dit proces op zijn website al minstens anderhalf jaar gepraat. De website werd gepubliceerd, het stond op een bestand – Fulford zei dat het zou worden ge’filed’ op 15 november; maar het werd op 23 november ge’filed’. Het is 111 pagina’s lang. Het is ongelooflijke ingewikkeld. Ik downloade het toen het voor het eerst verscheen. Ik dacht dat het onzin was toen het voor het eerst kwam omdat zij Wikipedia citeerden over het Wereld Economische Forum te Davos. Ik schreef een lang stuk naar Benjamin Fulford’s website en zei dat ik dacht dat die hele zaak onzin was.

Daarna maakten mensen die verantwoordelijk waren en dat proces in een bestand zetten, persoonlijk contact met me. We kregen een relatie die heel uitgebreid werd en vaak plaats vond. Zij zonden me meer dan 500 foto’s. Ze zonden me dozijnen documenten. Deze documenten hebben duidelijk een premie op mijn hoofd gezet. Ik heb nu het boek Maklumat gezien, het boek met codes. Ik heb de exacte documentatie gezien wat die mensen naar beneden brengt. Het is in mijn bezit. Ik zal dat spoedig, heel spoedig naar andere mensen sturen die de Wilcock File al hebben.

Jullie mensen weten wie je bent, het zijn. Onderzoek de file niet. Ga alleen over naar de distributie van categorie één als er iets met mij gebeurt. Als je kijkt in de onthullende folder daar staan criteria in. Geef categorie twee niet vrij behalve als de criteria van de onthullende folder gezien zijn. Minstens drie van de punten uit die folder moeten gezien zijn voordat jullie categorie twee vrijgeven. Maar categorie een zal alleen gebeuren als ik gedood wordt, okay? Als jullie in drie of vier dagen niet van me gehoord hebben, begin er dan mee en breng het naar buiten.

Hier zet ik bij, dat als ik een code-zin naar buiten breng, zoals jullie mensen dat weten, want die staat in de onthullende folder, en die code- zin zegt dat als je mijn volgende update ziet, dan moet je plan één gaan distribueren. En dat is alles dat in die folder staat. Okay. Dus dit is wat we moeten doen. Dit is het plan dat ik nu neerzet. Ik heb nooit verwacht dat ik dit zou moeten gebruiken. Kerry, je weet het, ik zei je, ik heb alles opgenomen – dit is verraad – maar ik nam alles op dat er gebeurde toen ik aan de telefoon was met Henry Deacon. Ik vertelde hem dit toen hij daar was. Dat is deel van wat er in die file staat. Er staan nog heel veel andere sappige dingen in die file.

Laat me dit niet doen, alsjeblieft?

Ik bedoel, okay. Ik moet nu rustig worden. Dus, deze mensen – hier komt het verhaal. Adam Smith, De Wereld van Naties, in 1700 of zo, schreef dit document waarin hij zei dat als landen goud hebben, dat ze een risico zijn voor de wereld. Dit is de basis van waar alles dat volgt in het verhaal, vandaan komt – Adam Smith, De Wereld van Naties. Het argument was dat de mensen die goud hebben, dit uit een land konden halen en dat naar een ander land konden brengen. De nationale soevereiniteit van een land is daarom in gevaar als ze goud hebben. En een land dat een goud standaard heeft of van een ander kostbaar metaal, is een gevaar voor de rest van de wereld. Ze worden een nadeel voor de rest van de wereld.

Het argument was dat het goud van de markt weggehouden moest worden, weggehouden van de internationale markt. Dit is het grootste geheim. Het goud moest geconfisqueerd worden zodat – oorspronkelijk was het idee dat weelde geschapen moest worden in verhouding tot de hoeveelheid weelde dat de mensen van die natie scheppen. Met andere woorden, het land verstrekt de goedkeuring van valuta met het oog op de weelde die door hun natie wordt geschapen.

Het probleem is dat als je een gouden standaard hebt en je hebt mensen die geboren worden en ze maken meer dingen en ze scheppen nog meer weelde, dan is er niet meer extra goud en zo gaat de prijs van geld omhoog, wat betekent dat als mensen geld hebben, dat het waardeloos wordt en steeds minder waard is en het verwoest het land. Dus, uiteindelijk moet je de goudstandaard elimineren om dat te voorkomen met het oog op een inflatie zoals je in de Weimar Republiek zag in Duitsland, waar mensen geld in een kruiwagen moesten laden om een brood te kopen.

En dit plan ging verder met het Britse Rijk dat heimelijk geregeerd werd door de Rothschilds die werkten met een volmacht terwijl ze wisten dat 85 pct van het goud van de wereld in Azië zat. De reden waarom dat in Azië zat was dat de mensen van de wereld, inclusief het Romeinse Rijk en de Spanjaarden veel later, al het goud van de wereld hadden gepakt en ze gebruikten dat als goud om dingen te betalen die uit China kwamen, uit Azië, Indonesië, inclusief dingen zoals specerijen die heel exotisch waren en nergens anders verkrijgbaar, keramiek, en fijne zijde met prachtige patronen en kleuren, fijn porselein en aardewerk, die verfijnde vazen waar goudblad op geschilderd was met draken en dergelijke. Mensen wilden dit spul. Het was een veel betere kwaliteit dan iets anders in de wereld, en ze betaalden ervoor met goud. Op een of andere manier, omdat China werkelijk goed spul had, eindigden die(China dus) met het meeste geld op de wereld. Is dit duidelijk zover, Kerry?

Cassidy: Nou, dit lijk op geschiedenis…

Wilcock: Okay.

Cassidy: … weet je, een soort geschiedenis. Maar op dit moment denk ik dat de mensen in verwarring raken door waarom dit op jou gecentreerd wordt.

Wilcock: Okay. Het blijkt zo te zijn dat de Rothschilds/Britse Koninkrijk Japan binnenvielen en Japan gebruikten om China in te gaan. Keizer Hirohito ging in 1920 naar Londen en zij creëerden daar de ‘Bank Internationale Vestigingen’. Een geheim wapen werd in deze tijd gemaakt. Aan Fulford werd deze informatie gegeven. Hij heeft duidelijk geen 95 % van de informatie die deze mensen hem hebben gegeven, gebruikt. Ik weet niet waarom. Maar toen werd het aan mij gegeven en ik probeer dit nu zo snel mogelijk aan jullie te door te geven.

In 1921 werd dus de Bank of International Settlements gecreëerd. Ze maakten een plan, een heel geheim plan waarbij al het goud in de wereld werd geconfisqueerd en in het geheim in bewaring werd gegeven. Dat gebeurde. Het gebeurde door Hirohito en zijn Japanse leger met een plan dat Gouden Lelie (Golden Lily) werd genoemd, waarbij ze China binnenvielen en ze plunderden het goud uit China. Eerst kwamen ze binnen met bandieten. De bandieten beroofden hen van het goud, ze doodden mensen. Toen kwam het Japanse leger binnen en zei: “Oh, jullie hebben een probleem met boeven. We zullen jullie redden.” Terwijl dit in feite twee kanten van dezelfde medaille was. Het goud werd op diverse plaatsen opgeslagen.

Nou, hier komt het belangrijke deel. Er zijn twee miljoen tonnen goud in bewaring gehouden door de Bank van International Settlements. In het geheim hebben de landen van de wereld dit geld in deposit. De hoeveelheid geld in feitelijke termen van de puntwaarde (=punt/loco/accurate waarde) van goud, gebaseerd op mijn berekening van de loco prijs van goud zoals vier dagen geleden, is de hoeveelheid geld die zij feitelijk hebben: elf miljoen triljoen dollars. (vertaler: weet dit niet precies 10 tot de 12de of 10 tot de 18de. In ieder geval heel veul ) Alles waarover je verteld werd dat hoe schaars goud is, is niet waar. Dit is het grootste geheim. Dit is waardoor mensen in hun broek schijten en zij willen niet dat ik hierover praat, omdat niemand verwacht dat dit in de openbaarheid zou komen.

En dat is nou precies wat er gebeurt. Dat is het geheim. Dat is het verhaal. Het verhaal is dat door de bedreiging die voerde tot de Tweede Wereldoorlog, veel van het goud in de wereld werd geplunderd. Het werd in de VS gestolen omdat ze het illegaal maakten voor eigen goud. Als je goud had, namen ze dat uit jouw safe deposit kluis. De Joden werden beroofd van hun goud. Ze hadden veel goud in Europa. Dit is..

Muziek begon voor de pauze….. Wilc: dus we praten daar meer over na de pauze, denk ik.

Daarna: Cassidy: Okay, dit is Project Camelot Whistleblower Radio. We hebben een heel bijzondere uitzending vandaag. Ik heb Maxine Taylor hier, geloof ik, die nog op de lijn zit met ons. En zij is een astroloog maar ze is ook intuïtief. En dus denk ik dat het niet slecht is dat ze hier bij is, alhoewel we niet in staat zijn om te praten over wat we gepland hadden. We hebben nu David Wilcock, die een doodsbedreiging heeft gekregen. En dat is heel serieus. Van wat ik heb begrepen – David, ben je nog bij me?

Wilcock: Ja.

Cassidy: Je hebt…. op Divinecosmos.com heb je deel één geschreven van een communiqué aan mensen over de situatie wat betreft een proces en over goud. En –

Wilc: Dat is juist.

Cassidy:… hij heeft de situatie uitgelegd. Door wat hij schreef, wat ik begrijp, en door een verbinding met Benjamin Fulford, heeft hij een zeer serieuze doodsbedreiging gekregen. We zijn bezig om iemand anders in de show te brengen die zich over deze zaak zal uitlaten vanuit, laten we zeggen, een meer strategisch gezichtspunt. En die persoon zullen we kennen als Anonymus, als hij in de uitzending komt.

Oky, David, wil je nu verdergaan om de situatie te beschrijven?

Wilcock: Okay. Ik… de laatste drie weken waren verbijsterend. Deze mensen hebben me in hun trust verwelkomd. In 1938 was er goud – zeven reusachtige VS slagschepen waarde aan goud dat werd bewaard door de Aziaten, wat naar de VS werd verscheept, en dat heimelijk in bewaring werd gegeven bij de Federale Reserve. En obligaties werden uitgevaardigd als ruil voor dit geld. Er werd een plan verondersteld in Bretton Woods, wat is – de Bretton Woods Overeenkomst van 1944, en dat is dat na de Tweede Wereld Oorlog, die hele goud confiscatie compleet was. Een insider vertelde me dat hij door een voorziening(opbergplaats.vertaler) heen toerde waarin, als je de hal doorloopt, die rond anderhalve km lang is, er deuren zijn aan iedere kant van die hal en elk van die deuren voert naar een kamer met de grootte van een basketball sportcentrum waarin onbewerkte goudstaven liggen, in blokken, opgestapeld van de vloer tot het plafond.

Mij werd door weer een ander verteld dat goud feitelijk overvloediger is dan zand. Ik bedoel dat is natuurlijk een soort grap. Maar het punt is dat als je naar Wikipedia gaat, er gezegd wordt dat er ongeveer 120.000 ton goud is wat officieel is erkend in de wereld. Maar het feitelijke aantal is echt meer dan 2 miljoen ton. Als je uitrekent wat 2 miljoen ton aan waarde is in de huidige locoprijs, is dat elf miljoen triljoen dollars.

Dat is de gangbare munt – dit is het feitelijke parallel dat in het geheim alles ondersteunt aan valuta’s in de wereld. Het is maar een illusie dat het allemaal fiat luchtbelletjesgeld is dat door niets wordt ondersteund. De landen van de wereld hadden dat parallel nodig om te weten of ze de economie stelsels konden vertrouwen. Er is goud in Fort Knox, er is goud in andere schatkamers, maar dat is verontschuldigend laag vergeleken bij de hoeveelheid die er werkelijk is. Het is alleen maar een rookgordijn show voor het publiek.

Maar kennelijk heeft dit plan hen toegestaan – en waar ze mee eindigden te doen is, dat zij alle weelde van de wereld confisqueerden zodat niemand het ooit meer kon opstaan tegen dat fiat luchtbelletjesgeld waarbij ze alleen maar getallen op hun computer intikten en die getallen verschenen dan als geld.

Dus, dat is dus waar we mee te maken hebben. dit is hoe het werd gedaan. Het is duidelijk het grootste geheim dat er is. En ze willen niet dat men er over praat, maar het schijnt dat, weet je, … er is…. Het goud wordt in ondergrondse voorzieningen bewaard. Het wordt bewaard… er zijn gezonken schepen op de bodem van de Marianas Trog en nog ergens helemaal door zuidoost Azië heen, waar dit goud bewaard wordt. Er is een schatkamer op het eiland Taiwan, onder het eiland, dat door arbeiders met de hand werd gegraven. Het is 40 bij 50 mijlen breed (60 bij 75 km) en is zeven terrassen diep. Schijnbaar is de helft van deze hele kamer aan een kant met goud gevuld en kostbare schatten van China zitten aan de andere kant.

Sedert 1920 tot aan 1930 zond China voortdurend ieder schip met deze gouden schat volgeladen naar Taiwan. Hier omheen zit een zeer extreme lading geheimhouding. Dit is geen publiek domein. Vergelijkbaar met UFO’s, nou daarover is heel makkelijk informatie te verkrijgen. Ik heb die onderwerpen bestudeerd sedert 1996 op het internet. Ik heb toegang gekregen naar insiders sedert 2001, toen ik naar Dr. Steven Greer’s Onthullings Project in Washington, D.C. ging op 10 mei, een gesloten uitvoerende ‘executive verkorte briefing’ aan leden van het Congres.

Daar had ik hiervoor nog nooit van gehoord, maar sedert dien vond ik documentatie die je kunt lezen. Er is een website, die heet deepblacklies.co.uk. die is geschreven door een man David Guyatt. Als je naar zijn website gaat – het is wat gecompliceerd, en je moet dus een pc hebben, maar je kunt feitelijk gratis vijf verschillende boeken downloaden die hij schreef. Die boeken bevatten absoluut overweldigende documenten van het Commitee van 300, van de Trilaterale Commissie, van de UBS Bank in Zwitserland. Ze laten je de codes zien, ze tonen de documentatie. Het is een open geheim.

Ik wist niet dat dit bestond. Het is net alsof je moet weten welke vragen je moet stellen voordat je deuren kunt openen. En toen ik dus eenmaal wist welke vragen ik moest stellen, sprak ik bepaalde insiders en dezen gaven me meer informatie. En ik ging verder en publiceerde een artikel dat het proces onthulde dat Fulford en de mensen waar Fulford contact mee legde, aan het opslaan zijn, aan het registreren. .

In het proces omhelst de lijst van gedaagden de Verenigde Staten, de Italiaanse Eerste Minister, het hoofd van het Wereld Economisch Forum – dit zijn hele grote kopstukken. Het proces gaat om triljoen dollars. En dit proces is de top van de speer, die de wig drijft die uiteindelijk naar de nederlaag zal voeren van wat ik liefdevol noem de ‘Oude Wereld Orde’. En dat voert allemaal terug naar China die zeven slagschepen aan goudwaarde naar de VS verschepen. De Federale Reserve gaf hen er obligaties als onderpand voor. Het geld werd toen in deposit gezet en gebruikt om het wereld economisch systeem te onderschrijven beginnen in 1944 met/bij Bretton Woods.

Hen werd beloofd…. als resultaat dat ze dit deden, werd aan de Aziaten beloofd dat het geld zou gebruikt worden voor de verbetering van de wereld, voor de ontwikkeling van Azië en Afrika, en rond 1954 realiseerden ze zich dat dit niet aan het gebeuren was. Ze kwamen in opstand. Ze wilden verandering. Die verandering leidde uiteindelijk naar een plan waarbij John Fitzgerald Kennedy en President Suharto van Indonesië betrokken waren. Kennedy voerde een executive bevel uit, dat was 11110 waarbij hij in staat zou zijn om silver-backed (door zilver ondersteunde)valuta onder zijn eigen bevel uit te vaardigen, wat de Federale Reserve uitschakelde. En dat zou een kostbaar op metaal gebaseerde valuta hebben geschapen. Drie dagen nadat hij dit deed werd hij vermoord.

De Aziaten hadden niet de militaire macht om nog een andere effectieve oppositie uit te voeren. Ze wachtten letterlijk ongeveer 30 jaren totdat de Oorkonde die in 1944 bij Bretton Woods was begonnen, afliep. Deze liep af in 1994. Zij eisten een verandering van het Federale Reserve Stelsel en van het hele systeem van de wereld economieën. De mensen die het Federale Reserve systeem runden zeiden nee.

Dit leidde weer tot een ander vervolg dat in 1998 naar buiten kwam, waarin China probeerde het goud te herclaimen dat, en ze noemden het nu, van hen gestolen was in 1938. Dit was een 60 jaren termijn dat afliep. Het proces werd verloren. Met andere woorden: De Federale Reserve verloor het proces in een geheime zitting in Den Haag bij de Verenigde Naties. En als resultaat dat ze hun proces waren verloren hadden ze een schikking gekregen en hen werd verteld dat ze het geld op 12 september 2001 moesten retourneren. Het geld werd bewaard onder Gebouw 7 in het World Trade Center, en duidelijk, de dag voor 12 september, kijk wat er gebeurde.

[David zit hier fout. Het was een van de torens, of WTC Een of WTC Twee. David maakte dezelfde fout toen hij Fulford interviewde en Fulford corrigeerde hem toen.]

We weten nu, we hoorden dat er een goud overkluizing zat onder Gebouw 7. [Dit dus het verkeerde gebouw], dat die geleegd was, maar nu in de context van Fulford en wat die mensen me vertelden, was het waarom dat gebeurde. Okay. Niets anders gebeurde er totdat er weer een volgend proces geplaatst werd tegen de Federale Reserve. Ze kwamen erdoor. Ze verzonden goud, behalve toen het goud door de Chinezen werd aangenomen, bleek het dat het wolfraam was. Er was een goudlaag overheen gebracht aan de buitenkant. Het leek op goud. Het was waardeloos.

Sedert die tijd veranderden de Chinezen hun strategie. Dit gaat niet echt over de regerende partij van China. Het zijn ook niet de communisten. Het is een getuigengroep die onder Chiang Kai-shek stond die de Kuomintang heette. Zij vluchtten naar Taiwan en Indonesië, de Philipijnen en nog ergens heen. Dus dat moeten we even duidelijk maken.

Dus, in ieder geval om naar het verhaal terug te keren, omdat ik dit zo snel mogelijk moet doen als ik kan, ze verloren het, de Federale Reserve verloor dit. Ze gaven het goud over aan de Kuomintang, het goud was nep, de Kuomintang antwoordden door een internationale alliantie te organiseren die de ineenstorting van de dollar en vele Amerikaanse corporaties veroorzaakte. Dat was de financiële ineenstorting van 2008, ze creëerden de TARP rommel waarmee zij iedereen afkochten. Niemand verwachtte dat ze dat zouden gaan doen. Het nam hen bij verrassing dat ze zoveel geld konden creëren uit dunne lucht. Het vertraagde de plannen.

Het volgende deel van de plannen hield de Oktober Verrassing van China in. Ga naar mijn website, divinecosmos.com, daar kun je alles erover lezen. Maar wat nu hier gebeurde is dat er ook een plan is dat het proces erbij betrekt. Er zitten 117 naties achter. In feite is dat aantal nu omhoog gegaan naar 122, van wat ik hoorde. En, jullie weten dat wàt ze mij ook aandoen, dat gaat dit niet veranderen.

Dus, jullie kerels blaffen hier tegen de verkeerde boom. Als jullie mij bedreigen, maak je het alleen maar erger voor jezelf, omdat jullie …. maken…

Cassidy: Okay, David? Deze persoon en diverse andere mensen die geïnteresseerd zijn om jou te beschermen moeten precies weten hoe die bedreiging naar jou toe kwam.

Wilcock: Zij weten waarschijnlijk wie die insider is. Deze insider belde me per telefoon, eerder op de dag. Deze persoon vertelde me dat hij gebeld was door twee verschillende mensen. Beiden zeiden dat het heel verstandig zou zijn om deel twee vanavond ook uit te zenden, dat het veel veiliger voor me zou zijn als ik dat vanavond zou doen, dat het morgen te laat zou zijn. Mij was verteld dat als ik gemarteld zou worden dat ik geluk zou hebben. ….

Cassidy: Okay, maar als je dit vrijgeeft, word je dan niet gemarteld? Is het idee, dat als je het vrijgeeft….

Wilcock: Yeah, mij werd verteld dat het veel veiliger zou zijn als ik het vanavond wel zou vrijgeven.

Cassidy: En doe je dat nou… nu je bij deze radio uitzending bent, heb je het plan om dit vanavond te doen?

Wilcock: Yeah, ik bedoel, ik geef jullie nu de kern ervan en het enige andere wat is overgebleven, wat ik nog niet heb gezegd is, vragen en antwoorden met mensen die bij dit proces zijn betrokken. Maar ik heb in de grond… zo snel als dat mogelijk was, ik heb de hele zaak voor jullie nu beknopt gemaakt. Dat is eigenlijk alles dat er is.

Cassidy: Okay. Sluit de informatie van de Witte Hoed hierbij aan?

Wilcock: Yeah, ik bedoel, er zitten hier veel gevolgtrekkingen aan vast. Er zijn veel mensen die iets dergelijks vertellen. Ik bedoel dat is wat de mensen die in leiderschapsposities zitten van de G 5 landen, doodsbang maakt omdat ze niet weten waar dit naar toe gaat. Ze houden niet van het feit, weet je, de mensen zullen heel erg boos zijn (pissed off) als ze ontdekken dat de economieën volledig ge’hacked’ zijn, dat niets van die economie ineenstorting had hoeven te gebeuren, en dat de hele wereldse weelde werd geconfisceerd (verbeurd verklaard) om in staat te zijn hen toe te staan, wat eigenlijk een positief iets was en een positief ding geweest zou zijn als er correct voldaan was, en dat was om gewoon geld te verstrekken dat gebaseerd was op de hoeveelheid weelde dat de naties aan het genereren zijn. Maar waar het op uitdraaide is dat belachelijke zwarte-scherm zaak waarbij ze gewoon nummers intypen in een computer.

De enige manier waarop ze dit konden doen, de enige manier waarop ze controle konden uitoefenen over een planeet en zoveel geld konden creëren uit dunne lucht als ze wilden, is door alle feitelijke goud verbeurd te verklaren dat er werkelijk bestond. DAT is het grootste geheim. Dat is het geheim dat mij al die tijd gekost heeft om te ontdekken dat ik misschien mijn leven heb gegeven om dat te leren.

Cassidy: Nou, okay, maar… Ik begrijp hier dat ze helemaal niet alles hebben, als iets ervan onder… letterlijk dan… onder water ligt bij de Philipijnen, een deel ervan.

Wilcock: Nou, het is allemaal geregistreerd. Dat is het wat jullie moeten begrijpen. Dit geld is allemaal – het is allemaal gedocumenteerd….

Cassidy: Okay, maar de Witte Hoeden zijn hierbij betrokken geraakt en dat is, weet je… Hun blogspot, ik vergeet het, het is iets zoals darkcabalblogspot of zoiets punt.com. Maar in ieder geval als je hier meer over wilt lezen vanuit dat perspectief. Okay, we gaan een pauze in. We hebben iemand die hier aan de lijn komt. David, ken ik die getuige?

Wilcock: Ja.

Cassidy: Okay, dank je.

[Muziek komt en er is pauze]

Cassidy: en we zijn live met David Wilcock in een zeer ernstige situatie waarbij hij vandaag diverse doodsbedreigingen heeft gekregen als gevolg van een artikel dat hij schreef. Deel een is nu op het web op divinecosmos.com, en hij zal deel twee vanavond ook vrijgeven. Maar we praten nu ook over de radio om iets van de hitte van hem weg te nemen. We gaan nu iemand brengen die over de wereld werkt met een sensitieve capaciteit, die van de situatie op de hoogte werd gebracht. Hij heeft het vermogen om de juiste mensen betrokken te laten worden om zeker te stellen dat David wordt beschermd, laten we dat zo zeggen. Maar deze persoon zal anoniem blijven. Er zullen er zijn die niet bekend zijn met de situatie, dus David gaat mogelijk iets herhalen van wat hij reeds heeft beschreven als deze persoon in de uitzending komt.

Maxine, ben jij nog steeds bij ons?

Maxine Taylor: Ja, dat ben ik. En ik voel me geëerd en ben gespannen hier te zijn. Ik bewonder David. Ik interviewde hem. En ik heb zijn horoscoop voor me liggen, terwijl hij praat..

Cassidy: Okay. Dank je. En als we op een bepaald moment jou in dit gesprek kunnen brengen, dan zullen we dat doen. Je bent echt een schat. We zullen het goed voor je maken. Ik wist dat je gevoelig voor deze situatie was en jou hier hebben om de ruimte vast te houden was echt, echt prachtig… Dus, laten we nu met de situatie hier doorgaan.

David: Wat je moet doen is even langs de situatie gaan voor onze beller. Beller, ben je op de radio nu? We hebben Anonymus hier. Ben je live?

Anonymus: Praat je tegen mij?

Cassidy: Hallo daar. Dank je zeer om in de oproep te komen. Ik begrijp dat je werkt met een sensitieve capaciteit, dat je pas bekend gemaakt werd met de situatie van David Wilcock, dat je bezorgd bent en we verwelkomen je aanwezigheid hier vanavond bij de radio met ons.

David is blij om al je vragen te beantwoorden en gaat met jou nog even langs alles. David, zeg even hallo tegen Anonymus.

Wilcock: Hallo daar.

Anonymus: Hallo daar, David. Ik begrijp dat je een paar problemen aan de hand hebt.

Wilcock: Ja. Het is geen goeie dag geweest.

Anonymus: Nou, kun je me vertellen wat er je overkomen is, jongen? (lad, zei hij)

Wilcock: Ik heb dat verhaal van Benjamin Fulford al een hele tijd gevolgd. Hij heeft nu al twee jaren gepraat over een proces dat geregistreerd zou worden, dat teruggaat naar de Chinese Kuomintang, die goud hadden dat ze naar de Federale Reserve stuurden in 1938 op zeven slagschepen. Obligaties werden uitgevaardigd tegen dat goud. Dit is allemaal geheim gehouden. Het is deel van een groot proces van goud dat bewaard is als parallel tegen de economieën van de wereld. Het is feitelijk geen fiat bubble money. (vertaler kent dit niet en vertaalt het als goedkeuring voor luchtbelletjes geld.) ze worden geheim ondersteund door goud (als onderpand) Heel weinig, heel, heel weinig mensen weten hiervan. Jij weet het waarschijnlijk wel, maar de meeste mensen niet.

De Kuomintang proberen dat goud terug naar huis (naar China dus) te brengen of minstens om een eerlijke vertegenwoordiging ervan te krijgen. Kennelijk heeft dit heel veel beroering veroorzaakt, dat ze dat doen. En dit proces heeft, denk ik, zelfs toen het in een bestand zat, dit is officieel, het staat genoteerd op pacer.gov, en het werd verborgen door Courthouse News Service, duidelijk waren de mensen die mij bedreigden heel, heel boos dat ik dit verhaal samenbracht over het proces om dit verloren Chinese goud te herclaimen.

Ze bedreigden Benjamin Fulford, duidelijk. Hij verdween anderhalve dag. Er was een tv show waar hij bij moest zijn. De mensen op de show zeiden live in de uitzending, dat hij door een CIA groep was gevangen genomen en tegen zijn wil in een hotel zat. Toen kwam Fulford een dag later te voorschijn, belt die man van het proces waar ik nu mee in contact ben en zei: “Oh, nee. Ik ben in orde, ik ging gewoon een dag naar de bergen en ik had plezier met mijn vrouw, en toen ik thuis kwam, ging ik slapen.” Terwijl daarentegen Chodoin Daikaku, die man die kennelijk het hoofd is van groepen in krijgskunst, karate en aikido in Japan, de volgende dag op de tv show kwam en zei dat hij in feite onderhandelde voor Fulfords vrijlating, dat was heel erg onprettig.

En dus zette ik dit allemaal op mijn website, inclusief de video’s om het te documenteren. Die volgende morgen kreeg ik dat telefoontje dat zei dat als ik deel twee van mijn artikel wou uitbrengen, ik dat beter vanavond kon doen omdat er misschien geen morgen meer voor mij zou zijn. Dat is de situatie waar ik nu in zit.

Anonymus: Nou, dan kun je het beste deel twee nu uitbrengen, dan.

Wilcock: Zo gauw als deze show voorbij is, ga ik on line en doe ik dat.

Anonymus: Laten we ze dan maar niet teleurstellen. Zorg ervoor dat je niks weglaat. Zet alles erin. Zet alles erin. Laat de wereld dit weten.

Wilcock: Okay.

Anonymus: En wij gaan er op letten, eh?

Wilcock: Ik denk dat het tijd is, ik denk het is tijd.

Anonymus: We zullen er op letten en zullen zien. Was die laddie die jou belde, was hij vriendelijk genoeg om jou een telefoonnummer te geven, zodat je met hem kon praten?

Wilcock: Yeah. Ik bedoel, de insider die mij belde, die kan ik bellen wanneer ik ook wil. Hij werd door twee andere mensen gebeld, een van hen zei: “Vind jij David Wilcock goed?” En toen weet je, “Nou, je wilt misschien met hem praten nu je nog de kans hebt.”

Anonymus: Nou, David, wij houden van je. En wij zullen echt ongelukkig zijn als er iets met jou gebeurde.

David: Dat waardeer ik.

Anonymus: Ik hoop dat ik dit duidelijk kan maken aan alle kijkers, en al de mensen daarbuiten die luisteren in alle gemeenschappen die we kennen.

Cassidy: Zou het helpen als David hier in de Skype een telefoonnummer typt, waar je dit contact kan bereiken?

Anonymus: Nou, het scheelt me dat ik het niet in een telefoonboek hoef op te zoeken, meissie.

[Gelach]

Cassidy: Okay, Dus David, als je die informatie in kunt typen. Ik denk dat dit zeer behulpzaam zal zijn.

Wilcock: Okay.

Cassidy: Ik heb een theorie hierover en ik denk dat deze persoon ‘stand by’ kan staan. Als ze niet helpen, als er een manier is voor je om dat mogelijk te maken, of als iemand anders die bij je is dat kon doen, dat zou geweldig zijn.

Wilcock: Nou, deze persoon komt niet op de radio, maar ik zal je het je sturen…

Cassidy: Dat kan ik helemaal begrijpen.

Anonymus: Oh, nee, nee. Dat lijkt op… Ik wil hier echt geen humanitair werk bij hebben. En ik denk ook niet dat er iets zal gebeuren. Dus maak je daar niet te veel zorg om.

Wilcock: Dat waardeer ik. En ik weet dat als jij gaat mopperen, dat er dan een paar mensen in de war raken.

Anonymus: Ah, ik heb een hekel om mopperig te worden! Het is Kersttijd weet je.

Wilcock: Okay. Ik ga…

Anonymus: [wie wil er nou mopperen?]

Cassidy: Dus dit is gewoon voor de mensen die op de… dit is een privé telefoonnummer. Het moet niet in de uitzending komen …

Wilcock: Ja, alsjeblieft.

Cassidy: … en deze persoon moet onder geen enkele omstandigheid gebeld worden, anders dan door onze zeer beroemde gast die op een geheime locatie zit ergens in de grote wereld.

Wilcock: Yeah. Alsjeblieft, bel, maak contact. En als het waar is dat dit…

Anonymus: Laat me je dit duidelijk maken, voor al onze kijkers. En dit weet jij niet, David. Het goud waar jij over praat is maar een kleine hoeveelheid goud. Het is niet zoveel goud als je de hoeveelheid goud beschouwt waar wij mee te maken hebben. We hebben te maken met grote hoeveelheden, ver buiten dat waar jij wat van denkt te weten. Het goud is zo uitgestrekt en zo groot dat het werkelijke een probleem is hoe je dat allemaal laag (ongezien?)kunt houden, om dat stil te houden. Maar dat geeft niet. De lange dagen van al die schietboot-diplomatie zijn allang voorbij en de lage rang kerels die proberen te denken dat ze iets kunnen, hebben er op geen enkele manier mee te maken.

En als een van die kleine mannetjes die met hun publieke dienstbaantjes nog een klein probleem willen creëren, oh, laten we er dan een groot ‘fucking’ probleem van maken. Ik ben hier een beetje [?] met de taal. Ik ben te lang in het veld geweest. Maar we weten ook waar ze allemaal wonen. We weten waar al hun families zitten. We weten waar iedereen is.

Cassidy: Dat is heel belangrijk. Ik denkt dat dit herhaling nodig heeft. Dus, beller, omdat je stem wat zwak is… David…

Anonymus: Nou, ik ben een heel eind weg, meissie. Als je alleen maar wist hoe ver weg. Laat me je vertellen, ik ben een lange… ik ben zo ver weg, je zou het niet eens geloven.

Cassidy: Maar David, kun je dit voor het publiek herhalen? Ik ga je dat laten herhalen, dat zij weten waar deze mensen zitten, ze kennen hun woningen, hun huizen, hun gezinnen, ze kennen alle details?

Wilcock: Yeah. Ik kan de beller heel goed horen. Ik hoop dat de luisteraars dat ook kunnen. Als dat niet zo is, kunnen we misschien hierna iets doen, na de live show en de niveaus (geluid) omhoog brengen zodat iedereen in staat zal zijn dat te horen.

Het is waar dat ik gesproken heb met mensen van het hele spectrum, op de hoogste niveaus van ieder deel van deze doofpot situatie. Waar deze beller ons van op de hoogte heeft gebracht is dat er nog veel meer goud is dan waar ik zojuist op heb gewezen, in deze show. Het probleem is dat we dit moeten weghouden bij het werkelijk beschadigen van het menselijk leven op deze planeet, omdat als mensen dit wisten, dan zou dat een tijdje echt veel pijn veroorzaken.

Ik denk dat er een verandering moet lomen. Ik denk dat dit proces publiek gemaakt moet worden. Maar ik ben er niet zeker van, weet je, ik ben geen expert, ik ben geen econoom, ik wilde er alleen een verhaal over schrijven. Ik ben de president niet, ik regeer niet over het land. Alles wat ik doe is erover schrijven, en …. Weet je…. Ik ben… wat hij zei was dat…

Cassidy: Laat mij dat zeggen, beller… en dit is voor de anonieme beller waar we ons naar richten, maar is het niet zo dat veel goud in ieder geval van de wereld wordt weggenomen, terwijl we spreken?

Anonymus: Nou, het wordt overal geplaatst, weet je. Het is overal. Het zit niet op een plek.

Cassidy: Okay.

Anonymus: Je zou toch niet al je eieren in een mandje zetten, wel?

Muziek komt op…

Cassidy: Okay, we gaan… sorry, maar we moeten pauzeren, hier kunnen we niet kiezen. We komen direct terug. We komen direct terug met het zich ontwikkelende verhaal met David Wilcock, onze anonieme beller en Maxine Taylor die ‘stand by’ is. Dank jullie zeer.

[pauze]

Cassidy: Okay, dit is Kerry Cassidy, Project Camelot, Klokkenluider Radio. We hebben op dit moment een soort zich ontwikkelend verhaal met betrekking tot David Wilcock die doodsbedreigingen heeft gekregen door een artikel dat hij schreef op divine cosmos.com, en ik dring er bij iedereen op aan om die website te bekijken. We zijn bezig met – mijn webmaster Tommy Hansen zit in Noorwegen, en daar is het midden in de nacht maar hij is on line gekomen en hij werkt eraan om een PDF te maken zodat dit te downloaden is. We hebben al beloftes van onze luisteraars dat zij het artikel willen downloaden om het om zich heen te verspreiden over het net en mogelijk op andere plaatsen. Dus daar werken we nu aan.

We hebben hier Maxine Taylor op de lijn die schrijver is en astroloog en zij is ‘stand by’. Zij was mijn oorspronkelijke gast en zij is heel aardig. Maxine wil je hallo zeggen tegen iedereen?

Taylor: Oh, absoluut. David, het is zo prachtig om je stem weer te horen. Ik ben zo gespannen voor jou. En lieve, ik heb al naar je horoscoop gekeken. Je bent veilig.

Wilcock: [?] Zoals Pluto die over mijn Midhemel gaat of zoiets?

Taylor: Nee, lieve, niet zoiets. Niet zoiets. Je heb enkele fantastische aspecten, en als je wilt, kun je me bellen als je uit de uitzending bent, en dan vertel ik je wat ik zie. Omdat je horoscoop privé is en ik wil dat niet in het publiek met je delen zonder toestemming. Maar ik zal je zeggen wat ik zie. Dus praat door.

Wilcock: Yeah, die eclips die we in het weekend hadden, was zo intens voor me, om persoonlijke redenen die niks te maken hebben met dit artikel … ik denk een beetje wel… maar ik ben zo door een enorme emotionele reiniging gegaan, en ik had… die avond van de eclips was ik òp in bed, de hele nacht. Ik was koud, ik was bijna… ik was zo koud… ik beefde in bed, gewoon door die emotionele lading waar ik doorheen ging. En om dit allemaal te horen en om midden in, wat feitelijk heel krachtig en positieve healings voor me waren, bedreigd te worden, dat was iets… dat liet me niet op mijn hoede zijn. Ik denk, nou gewoonlijk denk ik dat ik best moedig ben om te doen wat ik doe en ik wil niet worden geïntimideerd, maar ik was het zojuist op jullie show helemaal kwijt, dus…

Cassidy: Nou, ik, .. het is in orde en weet je, dit soort … eerlijk… zo’n afbeelding waar we in zitten is cruciaal voor mensen om allereerst eerlijk tegen elkaar te zijn en te begrijpen dat mensen dit soort dingen doen, als we ons zelf laten horen. En we moeten samen gaan staan om elkaar te beschermen. En wit licht om ons heen zetten en om elkaar, wit licht en bescherming.

We hebben Anonymus op de lijn die ook stand by staat. Anonymus ben je daar?

Anonymus: Ik ben er nog steeds.

Cassidy: Okay, Anonymus. We zijn heel dankbaar dat je bij ons bent. We willen graag praten over deze zich ontwikkelende geschiedenis. Ik wil je een vraag stellen omdat ik begrijp dat op een bepaalde manier die bedreigingen – die ik in het verleden ook heb gekregen – een soort van psychologische werking hebben, meer dan iets anders. Denk je dat dit een psy-operatie is?

Anonymus: Ik denk dat het gewoon herrieschoppers zijn. (troublemakers)

Cassidy: Jij denkt dat het gewoon troublemakers zijn?

Anonymus: Tja, ze vinden het niet leuk. Dit ruïneert de reputatie van hun firma.

Cassidy: [onverstaanbaar en lacht] ik moest… yeah… dat is een goeie, om de reputatie van de Illuminati te verwoesten, maar ik denk dat ze daar juist aan werken! Kun je dat wat toelichten, beller?

Anonymus: Ja, nou, we hebben een eenvoudig regeltje. Als jullie mensen altijd de waarheid vertellen, het niet mooier maken, de waarheid vertellen en elkaar’s privacy niet compromitteren of hun adressen, hun gezinnen, dan ben je zo veilig als of je in een bank zit.

Cassidy: dus David heeft geen adressen gelekt of zoiets.

Wilcock: Yeah. Ik bedoel, deel twee was bedoeld om vanavond vrijgegeven te worden, wat ik al geregeld had met de jongens die het document herbekeken en om veilig te stellen dat ze geen bezwaren hadden. Ze schreven me feitelijk, ik heb hier een email, hier, en die lees ik voor. Kijken of ik die terugvind. Yeah: daar staat: “Dear David, mijn enige voorstel is om de namen te verwijderen van blanco, blanco, en het deel weg te halen waar je de namen van mensen hebt verteld die praten tegen blanco,..”

[gepraat door elkaar heen, onverstaanbaar]

Anonymus: Nou, ik denk dat ik dat net zei, nietwaar?

Wilcock: Ja, dat is wat hij dus zei, hij zei…

Anonymus: Nou, hij geeft dus hetzelfde advies.

Wilcock: “Deze mensen moeten leven met de mensen waar wij tegen vechten, en ik denk dat het een breuk van vertrouwen is om hun namen te laten uitlekken. Meer dan dat, een getal, dat nu een naam inhoudt, naam en naam, geeft ons nu informatie direct van binnenuit de hoogste niveaus van de kliek(cabal). We moeten die niet vrijgeven omdat dit hun nuttig zijn voor ons zou tenietdoen. Net als wij willen zij verandering maar ze moeten werken met degenen waartegen wij vechten. Het enige andere dat ik vraag is…etc.”

Anonymus: David, David, mijn jongen. Dat is helemaal goed. Ik ben niet echt een goeie getallenman met dit soort dingen. Maar laat me je dit zeggen. Ik weet dat al jouw luisteraars kunnen weten dat er vele meer dan tientallen miljoenen tonnen van kostbare metalen rond die plekken zitten dan jullie je ooit kunnen voorstellen. Waar jij over praat is een zandemmer vol nonsens. Het maakt niet uit. Het is een beetje. Het is onbelangrijk, en al die kleine kereltjes die zo ver onder op de ladder staan die zoemen er omheen als mieren om de beste broodkruimels te vangen die van de tafel vallen.

Cassidy: Okay, dus wat de beller staat te vertellen, als ik de beller begrijp – en je kunt me corrigeren als ik fout zit – je zegt in de grond dat de bedreigingen die komen van een onderste laag komen, is dat juist?

Anonymus: Het zijn allemaal gekken zo ver als het mij betreft.

Cassidy: Okay, dus, het is belangrijk om te weten dat we over verschillende niveaus praten. En nog even dit er is nu een PDF gemaakt van jouw artikel door Tommy Hansen..

Wilcock: Oh, geweldig.

Cassidy: Dat wordt nu gemonteerd in ons forum, waar mensen naar toe kunnen gaan, naar Camelotforum.com. Ik neem aan dat Tommy die ook luistert, bij deze radio show een draadje legt en voor de situatie waar mensen allerlei soorten post kunnen brengen en dingen kunnen worden gezegd en zo. Maar we willen dat David dat draadje ook kan bekijken en de PDF daar kan plaatsen zodat mensen toegang krijgen om dat te downloaden als ze dat moeten.

Maar eigenlijk ga ik terug naar de beller, dus, beller, wat je dus zegt is dat er goud zát is, dat de mensen die feitelijk staan te dreigen betreffende bepaald goud, er eigenlijk helemaal naast zitten, zoiets.

Anonymus: Helemaal, ja. Deze kleine … zijtakjes en die kleine cellen die onafhankelijk groeien, gaan allemaal over een tijd. Maar als ze te merkbaar voor ons worden, dan komen we en praten we met ze. Dus ze zouden moeten nadenken wie ze bedreigd hebben. Je hoort wel eens van een grote vis die kleine vissen eet en dan komt er een haai en die eet dan de grote vis. Nou, ze zouden een heerlijk maaltje voor ons worden.

Cassidy: [lacht] Okay, nou dit soort van…

Anonymus: En ik zit niet in jullie public relations afdeling, het spijt me mevrouw. Ik zit niet in jullie publieke relaties. Ik weet niet hoe ik zachtjes of liefjes moet praten om de juiste dingen te zeggen. Ik bedoel, ik accepteer de telefoon omdat het een wederzijdse vriend is.

Cassidy: Zeker. En wij, nou, wij willen je daarvoor bedanken. Ik denk dat de luisteraars, wie er ook staat te luisteren daar buiten of die deze radio show bekijkt, zich goed bewust zullen zijn dat we een soort van groot kanon meegebracht hebben om aan onze kant te spreken. Er zijn soms mensen daarbuiten, denk je niet, beller, die David Wilcock zien als hun familie. Zou je dat niet zo zeggen?

Anonymus: Laat me dit zeggen. Zo ver als ik geadviseerd wordt, als iemand deze jongen of enkele anderen lastig valt die rondgaan om de boodschappen te vertellen die ze brengen, zullen we hartig ( pissed off ) boos worden en dan zullen er niet een of twee hoofdpijn krijgen. Ik kan je verzekeren, landen zullen hoofdpijn krijgen. En de mensen daar buiten die luisteren zullen weten waar ik over praat. We doen niet aan enen en tweeën.

Cassidy: Okay. Dus, dus…

Anonymus: We doen in hele gemeenschappen.

Cassidy: Okay, nou, weet je, ik wil dit soort praat niet al te veel aanmoedigen, maar ik wil wel…

Anonymus: Ma’am, (m’vrouw) Het spijt me. Maar je praat over dingen die aan het moeilijkste stukje van de zaak zitten. Er is niets in dit aardige woofy, soffy stuff (ongeveer: blaffende stomme zaakje) waar jullie mensen het over hebben. Wij zijn heel serieus. Niemand moet er zich mee bemoeien behalve als ze verkeerde dingen doen. Zo lang als ze de regels niet breken, die eenvoudig zijn – vertel de waarheid en compromitteer niemand van de andere mannetjes hun privacy – eenvoudiger kan niet. Niet te moeilijk om te volgen, hè?

Cassidy: Dus, David, weet je, je zou nu gerustgesteld moeten zijn… en ik wil gewoon zeggen, ik kom uit jouw buurt weet je, ik ben eigenlijk hier als je me nodig hebt hoe dan ook, hoe het eruit ziet of niet, zoals je weet. En ik kan er heel snel zijn als het nodig is. En je bent ook welkom in mijn huis, altijd.

Wilcock: Ja, ik bedoel…

Cassidy: jij en je geliefden zijn welkom in mijn huis.

Wilcock: Dank je.

Cassidy: En .. en ik wil gewoon…

Anonymus: En David, en David, my boy … sorry dat ik je in de rede val, m’vrouw… maar ik moet nu wat gaan sneeuw skiën en mensen ontmoeten, de meest dierbare vrienden van me in Azië. We gaan een heerlijk weekje samen weg. Dus, ik praat nu over je om veilig te stellen dat ik weet dat je in orde bent en de leiders van die landen zullen ook werkelijk geïnteresseerd zijn te weten dat je in orde bent en dat je vrijelijk, wat je ook maar wilt, kunt publiceren, zo lang als het de waarheid is. We zullen helemaal van slag zijn als we jouw publicaties niet gaan zien. Ik wil dat je alles uitzendt, alles waar je over denkt te doen, my boy. Gooi het allemaal naar buiten.

Wilcock: Okay, Eerlijk Kerry, ik stond op het punt om te vluchten. Ik ging mijn auto in…

Anonymus: Vlucht niet! Ga heerlijk eten. Jij bent een van die mensen die het heerlijk vindt om rond Los Angelos te dineren, ergens rond het strand. Ga dat doen.

Wilcock: Okay.

Anonymus: Ga dat doen en als je ook maar enige twijfel hebt, zet je 20 of 30 kleine USB sticks, geef er 20 aan je vrienden die je vertrouwt en zet nog 20 over de hele wereld uit bij mensen die je niet eens kent, en geef ze aan iemand om alles uit te delen naar iedereen toe. En op die manier fuck je ze allemaal.

Wilcock: Dat is al gedaan.

Anonymus: Goed! Excellent.

Wilcock: Dat is een uitstekend voorstel!

Anonymus: Dat is in orde. Nou, jij fuckt ze allemaal, omdat we van dit gedoe niks nodig hebben.

Wilcock: Je hebt het niet gehoord, maar ik heb al instructies gegeven aan alle Wilcock filehouders, inclusief het feit dat jullie heel spoedig een update gaan krijgen met nieuwe informatie. Geef de informatie niet vrij behalve als je daar toestemming voor krijgt, en dat zijn dan de codezinnetjes die ik jullie gaf die in mijn artikel zullen staan.

Anonymus: Oh..?? Doe dat voor hen allemaal. Begrijp dat wij hier niets van hoeven te hebben. We hoeven geen onderzoek te doen. Wij hebben middelen en manieren om te weten wat er in ieders informatie zit, in ieders computer. Wij hebben niets nodig. We doen het op een andere manier. We hoeven helemaal geen stoffelijk materiaal.. Geen mechanistisch spul, zoals jullie dat begrijpen.

Wilcock: Nou, ja, ik bedoel… ik .. dit was mijn manier om op te slaan, reservekopieën, dus..

Anonymus: Ja doe dat maar, omdat mensen jou lastig vallen, in feite zijn dit echte mensen, en geen gekken, ze zijn een niets.. Ze bestaan niet. Ze zijn geen papieren weefsel waardig.

Wilcock: Nou, het telefoontje dat ik kreeg was serieus genoeg, het was als een hartaanval, maar ik kan je ook zeggen dat jij dat bent. En…

Anonymus: Oh, David, wij zijn het soort volk dat jou niet volgt na je hartaanval. Als je dood bent gegaan, zoon, dan zijn we ook aan de andere kant om je weer lastig te vallen.

[Gelach]

Cassidy: Yeah, dus…

Anonymus: Dus wees er van verzekerd dat we hen ook net zo goed kunnen lastig vallen na de dood van hun lichaam. En praat niet over marteling in dit leven, praat over marteling in levens die duizenden generaties verder gaan.

Wilcock: Nou, ik waardeer dat, weet je…

Anonumus: Begrijp je wel wat ik zeg? Begrijp je de diepte van waaruit en waarover we praten?

Wilcock: Ja, doe ik.

Anonymus: En dit telefoontje komt van zo ver buiten nooit-nooit, dat kun je niet eens beseffen.

Cassidy: Okay. Nou, nou beller, dank je zeer…

Anonymus: Oh, dank U m’vrouw

Cassidy: Wat ik graag wil doen is, als je het niet erg vindt, dat je teruggaat om de belangrijke stukken te sorteren van waar de informatie overgaat en hoe je hierbij kan bijdragen.

David, voor zo ver het feit dat er goud hier is, het is van de wereld af genomen, er is hier heel veel van op aarde en het is heel aantrekkelijk voor veel bezoekers die niet van de wereld zijn, zoals wij die kennen. En kun jij vertellen waarom dit focus op het goud, in deze tijd, met deze specifieke groep, weet je waarom die daar zo op gefixeerd zijn?

Wilcock: Praat je nu over het idee dat goud van de planeet wordt weggehaald?

Cassidy: Nee, ik vraag de anonieme beller of hij weet waarom deze specifieke groep die jou bedreigt zo gefixeerd is op bepaald goud.

Wilcock: Kerry, ik kan je zeggen waarom en hij kan er in komen…

Cassidy: All right.

Wilcock: Wat als…. Nee, dat wil ik niet zeggen. Laten we zeggen dat de omvang van verandering.. Ik zette mij zelf opzettelijk aan de punt van de speer.

Wat er vervolgens gaat gebeuren als resultaat van dit proces dat openbaar wordt en waarom het zo belangrijk is dat mensen dit woord verspreiden is dat er enkele mensen zijn die veel schade hebben aangericht. Er zijn nog veel meer mensen waarvan Anonymus die groep vertegenwoordigt, waarin hij, alhoewel hij praat op de manier waar waarschijnlijk de meeste luisteraars pijn in de buik van krijgen, er is nog een groter aantal mensen die niet willen benadelen en die heel boos zijn over het feit dat dit kleine aantal mensen iedereen in de regering, iedereen die werkt voor de krijgsmacht, iedereen in corporaties, iedereen die in de geld business werkt, er heel lelijk uit laat zien.

Er is een klein aantal mensen dat de problemen veroorzaakt. Dit proces is bedoeld om degenen te stoppen om in staat te zijn te doen wat ze doen. Daarom heb ik vrijwillig mijn kont op de lijn gezet door naar buiten te komen, want wat er gebeurt nadat we dat volk kwijt zijn.. en ik zeg niet, dood ze, ik zeg gewoon om hen een eerlijk proces te geven, en ik denk ook niet dat ze de doodstraf krijgen, weet je. En sommigen van hen die sleutel figuren zijn kunnen zelfs voor amnestie pleiten.

Maar daar kijken we hier naar. We kijken naar een geopolitieke verandering van massale proportie die een ongelooflijke golf van welzijn voor de planeet zal ontketenen. Als dit economisch stelsel veranderd is, zal het welzijn voor de algemene mens dramatisch toenemen. (met sprongen vooruitgaan). En dit is wat we moeten doen. We moeten dit doen om Onthulling te verkrijgen, we moeten dit doen om ons opnieuw te verbinden met onze galactische familie en we moeten dit doen om de gouden periode te erven die ons beloofd is in zoveel verschillende antieke profetieën.

Cassidy: Okay, dank je David. Okay, dank je beller Anonymus, kun je wat zeggen over wat David net vertelde? Omdat ik denk dat je hierover een ander oogpunt hebt? Wil je iets over deze regels zeggen?

Anonymus: Oh, niet te veel meer. Hij gaf enkele mooie idealen. En we hopen allemaal dat dit op die maner gaat werken. Maar het is moeilijk, als je een omelet maakt moet je soms wat eieren breken. Maar hij is juist over een ding: het maakt niet uit in welk land je zit, waar je vandaan komt, 99 % van alle mensen die ambtenaar zijn, alle mensen en alle volk dat in de burger dienst werkt zijn oprecht liefhebbende mensen. Dat zijn werkelijk liefdevolle mensen. En wij zorgen voor die mensen. We willen dat alle families gelukkig worden. Maar er zijn niet veel rottende eieren nodig of rottende appelen om de korf of een of twee dozijn eieren te bederven. Er is altijd een die stinkt en die de rotting veroorzaakt. Dat is een probleem.

Cassidy: Okay. Beller, wil je iets vertellen over de situatie met de bankiers wat er in Zwitserland bezig is, in ieder geval. Ben je geïnteresseerd om te praten over wat er over de wereld gebeurt met het geld, en omdat op te sporen? We komen direct terug na de volgende pauze. Dank jullie zeer voor je luisteren. Dit is Kerry Cassidy, Project Camelot, met David Wilcock, Maxine Taylor en Anonymus.

[pauze]

Cassidy: Okay, dit is Kerry Cassidy, Project Camelot, Klokkenluider Radio, en we zijn live met een heel interessante situatie die zich ontwikkelt terwijl ik spreek. David Wilcock ontving verscheiden doodsbedreigingen vanavond en we gaan in ieder geval de lucht in, dus de serendipiteit van het moment liet ons openbaar gaan met de situatie. En David is bij ons, David Wilcock is bij ons. We hebben ook een beller vanuit een geheime locatie op de planeet die hoffelijk bij de uitzending is gekomen om een bepaalde groep te vertegenwoordigen. En Anonymus, ben je nog bij ons?

Anonymus: Aye.

Cassidy: Hallo Anonymus. En ik weet dat je Ierse accent soms wat moeilijk te verstaan is, dus soms herhaal ik wat je zegt. Ik hoop dat je niet beledigd bent daardoor. Ik wil alleen dat de mensen je begrijpen.

Anonymus: [iets onverstaanbaars]

Cassidy: Okay, Anonymus, wat betreft deze situatie … en ik wil ook nog zeggen dat Maxine Taylor die mijn oorspronkelijke gast was en zij is astroloog en scherpzinnig observeerder van het menselijk gedrag en ze is intuïtief, daar wil ik ook van zeggen dat ze ook stand by is en haar ondersteuning aanbiedt. En zij is met ons op de lijn.

Dus, Anonymus, kun je iets zeggen over de situatie met betrekking tot wat er bezig is over de wereld, of er soms waarschuwende opmerkingen of iets nodig zijn die je aan de mensen wilt geven? Het is maar zelden dat je in een uitzending komt onder deze omstandigheden of dat iemand van jouw groep in de lucht komt. Is er een soort boodschap die je aan mensen wilt geven over deze moeilijke tijden waarin we zitten?

Anonymus: Er is niets specifieks dat ik nu kan zeggen. Alles dat ik kan zeggen is dat er veel problemen voor ons liggen, het zal niet makkelijk worden, maar als jullie je positief opstellen en bij je familie blijft – let op je familie, je familie is alles! Dat is de weg naar voren. We zullen overleven. Over 20 jaren zullen we in een andere wereld zitten, op een andere plek, met andere gevoelens en andere waardes. Het zal zo anders zijn dat het moeilijk zal zijn om te begrijpen. Veel van die schurken zullen dan weg zijn, verdwenen, eens en voor altijd. Maar het zal veel generaties kosten om op dit punt te komen, en helemaal om de schurken kwijt te raken. Dat kost werelden van tijd.

Cassidy: Okay. En er zijn veel witte hoeden bij jullie, inclusief jijzelf, die daar buiten het goede gevecht strijden en die achter de schermen gaan, het duister ingaan, zoals ik dat noem, om met de situatie hier om te gaan. Maar vechten ze namens ons? Is dat waar?

Anonymus: Ja dat is zeer waar.

Cassidy: Dank je. En we waarderen dit. David, kunnen we een paar stappen teruggaan als je het niet erg vindt…

Wilcock: Zeker.

Cassidy: … en beschrijf de situatie opnieuw voor mensen die zich nu op ons afstemmen, met betrekking tot Benjamin Fulford en hoe je voelt over zijn arrestatie… ik neem aan dat het een arrestatie was, of een CIA bezetting, overname, van zijn huis, of wat dan ook, huisarrest noemen ze het.. hoe dat in de grond een soort dooreen geweven iets is met dat wat er met jou aan de gang is?

Wilcock: Nou, de titel van mijn artikel dat al dit gedoe veroorzaakte is: The Trillion Dollar Lawsuit that Could End Financial Tyranny. Het proces van de triljoen dollars die de financiële tirannie kan beëindigen. Daarin doe ik verslag van iets dat andere mensen doen. De informatie die ik versla is reeds in het publieke domein. De informatie die ik gaf is over een proces dat gaat om triljoen dollars. Het zit in een dossier namens een geheime Aziatische groep die de Dragon (Draken) familie wordt genoemd en zij zijn de houders van grote sommen goud … ik denk dat Anonymus zou zeggen.. dat zit nog niet eens dichtbij de grote hoeveelheid goud dat er eigenlijk is, maar… in gebruikelijke termen kijken we naar veel meer goud dan officieel is gedocumenteerd in de schatkamers van de wereld, of in enig publieke…[fora? Forums?] (zal wel opslagplaats zijn)

De Dragon familie is in de grond bezitter van de historische rechten op dit goud. Het werd geconfisqueerd in de 20 er en 30 er jaren en als deel van de foundation van het huidige financiële stelsel onder Bretton Woods in 1944. De verbeurdverklaring van dat goud heeft, ik bedoel het staat allemaal in documenten, het is allemaal deel van het systeem. Het is deel van het geheime financiële stelsel dat de valuta’s van de wereld onderschrijft zodat de meeste mensen denken dat ze luchtbubbels geld drukken maar dat doen ze feitelijk niet. Het heeft parallellen. Het is gewoon zo dat deze Aziaten nu dat parallel willen terugkrijgen omdat ze de manier waarop het is gebruikt niet wensen.

En dat is de eigenlijke situatie die dit proces wil uitvoeren. Het is eigenlijk proberen om de geopolitiek orde te veranderen, het financiële systeem veranderen, de manier veranderen waarop alles loopt zodat er veel meer welzijn wordt vrijgemaakt voor de gemiddelde mens. Omdat er een kleine groep van mensen is die toegang heeft tot de print machine. Zij drukken geld af dat buiten de controle valt, ze hebben de hele wereld in een financiële wereld -ineenstorting gedreven. Niets hiervan hoeft te gebeuren. Het is allemaal bedrog. Het is allemaal gebaseerd op getallen in computers die geen werkelijke waarde hebben.

En wat er nu wordt geprobeerd om gedaan te krijgen is om het wereld financiële systeem opnieuw op te starten. En in de nasleep van deze opstarting zullen we ontdekken dat de grote nationale tekorten allemaal illusie waren. Het is allemaal illegaal verkregen en ze bestaan niet eens. Dus is het een soort van Orwelliaans idee oorlog is vrede, vrijheid is slavernij, onwetendheid is kracht. Als de media je vertellen dat er een globale economische ineenstorting is, is dat eigenlijk het beste dat ons ooit overkwam.

Dit proces is de tip van de speer die dit doet. En daarom zullen mensen die hierdoor worden aangeraakt – omdat ze hun drukpers zullen verliezen – die zullen daar heel erg door van slag zijn. Ze vaardigden bedreigingen uit maar mij. En wat er nu gebeurt is dat mensen die wij kennen en vertrouwen eigenlijk uit de anonimiteit stappen, ze zijn op de radio en zij zeggen dat als deze mensen proberen mij te benadelen, dat zij zelf benadeeld zullen worden en dat zal heel veel problemen geven.

Dus ik wil helemaal niet zien dat er iemand benadeeld wordt. Ik zou eigenlijk in mijn auto gaan en mijn huis uitvluchten nadat ik dit artikel had afgeschreven maar nu zet ik door. Ik zal thuis blijven, ik ga het fort verdedigen. En ik geloof niet dat me wat wordt aangedaan, maar ik moet die bedreigingen wel serieus nemen en daarom ben ik nu hier om aan deze radio show mee te doen, om mensen te waarschuwen wat er gebeurt voor mijn eigen bescherming en ten goede van de mensheid.

Cassidy: Absoluut, en ook voor de veiligheid van de mensen om je heen.

Wilcock: Ja.

Cassidy: Anonymus, heb je gehoord wat David zei over deze situatie. Kun je wat verklaringen geven die hij juist maakte met betrekking tot dit proces en hoe dit mensen kan beïnvloeden? Is het echt legitiem naar jouw mening?

Anonymus: Als ze jou willen volgen David, kan je overal heen rijden waar je maar wilt, ze zullen je vinden. Ze kunnen naar onderen kijken vanuit een satelliet en je bekijken van overal. Dat is geen oplossing, boy.

Wilcock: right.

Anonymus: De dingen waar jij over praat,…veel dingen zullen worden besproken bij de Aziatische situatie volgend jaar. Maar er zijn veel Dragons die geïnteresseerd zijn in phoenixen die oprijzen, de dochter van de phoenix keert terug en de mensen die luisteren die weten waar ik over praat. Ze zullen weten dat dit al meer dan 100 jaar vooruit gepland is. En dat de slechte jongens hun aframmelingen zullen krijgen. Het tot stand gebrachte getal 505 zal werkelijk veel van de wereld veel meer gevoelig maken. En zij zullen het weten als ik zeg hoe serieus ik werkelijk ben.

Het gaat terug naar overeenkomsten in 1943 uit de Tweede Wereld Oorlog met vele anderen die het tekenden, zoals je zei, de publieke versie van de Bretton Woods Overeenkomst.

Maar de dynastieën en de …[Chang Ling?..].. en de anderen waarvan ik een beetje de naam laat vallen, zij zullen allemaal weten dat die stomme kleine mannetjes niemand zouden lastig vallen. En jullie kunnen dit allemaal van mij aannemen, de mensen die dit horen, weten wat ik zeg. Ik denk dat het niets is om je bezorgd over te maken, eh? Het is allemaal al klaar, afgelopen, het is over.

Cassidy: Okay. Dus deze situatie met David nu is aangepakt. Is dat wat je zegt, beller?

Anonymus: Ik voel dat die gedaan is, afgelopen ermee, eh? Hij is een man die in staat moet zijn om zijn heldere weg te gaan en om plezier in zijn zaakjes te hebben.

Cassidy: Okay.

Anonymus: En het goud van deze wereld, het goud van deze wereld, m’vrouw, maak je geen zorg daarover, dat zal allemaal vanzelf geregeld worden. Dit is veel meer waardevol om in de industrie gebruikt te worden dan om ergens in een overkluizing te zitten.

Cassidy: Dat is zeker. Dat is zeker. Nou, goud kan voor heel veel gebruikt worden en ik denk dat dit een sleutel opmerking is hier. Wat misschien de niveaus onthult waar die mensen die de bedreigingen geuit hebben, werkelijk in zitten, omdat ze het ware gebruik niet begrijpen van dit metaal. Is dat zo, beller, kan je dat zo zeggen?

Anonymus: Er is veel wat we ze niet vertellen. Ik bedoel, vertel jij aan je hond wat er vóór op de straat gebeurt, als een ochtend straatkrant, of zo? Ik bedoel waar heb je het over? Laat hem los en zijn bot pakken en de krant voor je halen.

Cassidy: Oh, god.

[gelach] Okay. Nou…

Anonymus: Laten we even serieus zijn. We willen geen problemen maken met het goeie volk daarbuiten. We werken stilletjes achter de schermen. Die andere gekken, dat zijn gewoon kleine dommeriken die proberen om een paar miljoen hier en daar te gappen en die zijn niet waard om je daar zorgen over te maken. Begrijp dat de enige zorg hier is voor de bescherming van de menselijke gemeenschap als een geheel. Er is geen onderscheid tussen landen, ras of kleur. Het menselijke ras en het genoom(de genen) is alles. Vergeet al je nationaliteiten en al jullie culturen en al jullie vooroordelen, het is allemaal gecreëerd om je bezig te houden, om je in beslag te houden.

Cassidy: Eigenlijk, ja. Zeer wijze woorden die komen uit een geheime locatie op een onduidelijke plaats, heel, heel ver weg.

Okay, op dit moment Maxine Taylor, je kijkt naar David’s horoscoop. Ik wil je de kans geven om naar voren te komen. Kun je minstens je website hier geven en de boeken die je geschreven hebt zodat mensen begrijpen wie jij bent? En we gaan je zeker op de show hebben in de nabije toekomst. En dan gaan we weer naar David. Maar Maxine, als je bij ons bent?

Taylor: Yes, Kerry, ik ben met jullie. Kun je me goed horen?

Cassidy: Ja, dat kan ik.

Taylor: Het is een eer voor me om hier te zijn en om de ruimte vast te houden voor David met jou en anonymus. Mijn website is Maxine Taylor.com. Ik heb een boek geschreven, ik heb verschillende boeken geschreven. Een is een astrologie boek. Maar het boek waar we over gaan praten heet: Moving into Magic. (In de Magie Gaan) en dat is een heel krachtig boek, maar het schijnt een lief klein boekje. Het spreekt over hoe men zijn programma uit de jeugd loslaat, hoe men zijn passie vindt en je missie in het leven en dan doorgaat naar de magie – en dat is het zero point veld, dat is die bronenergie in ons. Maar als ik dieper in dat boek kijk, wat je dan zult zien is dat ik het schreef om je te helpen helder te denken, om helder te zien. En ik denk dat het dat is waarom ik met jou aan de telefoon zit, Anonymus, en David. Het is ontworpen om je te helpen jezelf te dé-programmeren zodat je niet voor de gek gehouden kan worden.

En ik heb dat nog nooit eerder gezegd op de radio, Kerry, ik zeg het nu in jouw show. David, jij krijgt er een kopie van, ik heb het ook naar jou gestuurd Kerry, jij hebt er een kopie van, ik zond het naar je toe. Dus, ik hoop…

Cassidy: Yeah en het is een heel wijs boekje. Dus dank je, dank je Maxine.

Taylor: Graag gedaan.

Cassidy: Okay. Op dit moment…

Anonymus: Ma’am, ma’am. (m’vrouw). Het spijt me dat ik me moet onderbreken, maar ik ben bezig te gaan.

David, vijf van mijn vertegenwoordigers zullen binnen zeven dagen in jouw land landen. Een van hen zal bij je komen en je bezoeken. Maak je er geen zorgen om. We zullen – we weten alles van je, waar we je kunnen vinden, wat je getal is, we weten wat de maat van je onderbroek is. Een van hen zal je vragen hoe het met je gaat. Je moet hen de waarheid vertellen, de hele waarheid. Als iemand jou lastig viel, of gisteren, dat iemand je heeft gepest, dan moet je hen de waarheid vertellen. Dat is alles.

Wilcock: Ik zal ze precies de waarheid vertellen.

Anonymus: En als je dat doet heb jij aan jouw verplichtingen voor ons voldaan. Zeg ze de waarheid.

Wilcock: Okay.

Anonymus: En dan weten zij er meer van en dan nemen wij dat vandaar over.

Wilcock: Okay. Dank je heel erg.

Cassidy: Okay, Anonymus. Dank je zo zeer.

Anonymus: All right. Het was fijn om met jullie allemaal te spreken.

Cassidy: Okay, we zullen weer contact met je hebben, en dank je dat je in deze tijd naar voren bent gekomen, en dank je voor de groep van witte hoeden die je vertegenwoordigt.

Anonymus: Nou, het spijt me als de tijd van de dag een beetje lang is. De afstand is wat langer dan wat jij verwacht, dus is er een vertraging in de tijd, achteruit en vooruit in de conversatie.

Cassidy: Absoluut. We horen je. Okay. Nog afscheidswoorden, Anonymus, voor de luisteraars buiten?

Anonymus: Vertel de luisteraars, al jouw luisteraars, dat er wat moeilijke tijden voor iedereen komen. Ik wil dat niet loochenen dat te zeggen. Maar na die tijd zullen de regenbogen voor iedereen schitteren. Iedereen op deze planeet zal schitteren in regenbogen. Omdat we helemaal niet al deze tijd en inspanningen hebben geleverd om dit prachtige ras te zien beschadigd en verwoest worden. Het menselijke ras zal nog doorgaan – in miljoen jaren zal het in een glorie zijn die jullie nu niet kunnen beseffen. Het zal er zijn.

Cassidy: Okay. We komen zo weer.

Anonymus: Goodbye voor jullie nu en dank jullie zeer. Dat God bij iedereen van jullie zij.

Casidy: Dank je, we komen zo terug. Dank je zeer Anonymus.

Wilcock: Dank je.

[pauze]

Cassidy: Dit is Kerry Cassidy, Project Camelot, Klokkenluider Radio. We zijn hier live met David Wilcock, en Maxine Taylor en we spraken zojuist met een anonieme beller die had in gebeld vanuit delen onbekend in de grotere wereld om boodschappen door te geven die zeer belangrijk zijn, en dat die doorgezonden worden naar bepaalde mensen die bedreigingen maken voor David’s leven. En wij willen hen danken om naar voren te komen. We hebben gehoord dat die boodschappen naar buiten gingen. David, zit jij op de lijn?

David: Yeah.

Cassidy: Okay. Wat ik voorstel is om je video af te zetten omdat het lijkt alsof je video ergens vast zit. Dit zal de stroom hier verhelpen, maakt dat het stabiel blijft. En zo blijf je bij ons voor het laatste deel van de show hier. We hebben nog minder dan 15 minuten te gaan.

Mij is verteld om jou te zeggen dat de situatie stabiel is, dat je je geen zorgen hoeft te maken, en dat de boodschappen bereikt zijn – dat ze naar de juiste plekken zijn gegaan. En dat dingen worden gemonitord(bekeken) Er komen mensen naar je toe, maken contact met je. Dus, na de show moet je een wederzijdse vriend van ons bellen, als je de kans krijgt, om hallo te zeggen en om hen te laten weten dat het goed met je gaat.

Maxine Taylor, ik neem aan dat je nog steeds bij ons bent?

Taylor: Ja, dat ben ik.

Cassidy: All right. Daarvoor dank.

Dus, David, nu we nog die laatste 15 minuten hebben, is er iets dat je nog wilt zeggen? We hebben een chat room, dat wil ik je nog laten weten. En ik kan tegen mensen zeggen dat de stromingen helemaal maximaal zijn. Mensen komen nu aan de lijn die willen luisteren naar de show en die de show niet konden horen. We betuigen onze spijt hierover. We gaan deze show nog eens uitzenden over een uur. Die zal naar buiten gaan – Amerikaaanse Vrijheid Radio werkt heel hard achter de schermen om dit voor iedereen beschikbaar te maken zodat die over de hele linie kan worden gedistribueerd. Maar we staan maximaal open. De stroom heeft zichzelf maximaal gemaakt (?) tijdens de show, en wij betuigen daar spijt over.

Dus, David, wil je nog een verkorte versie geven van wat hier heeft plaats gehad? En misschien is er iets dat je de mensen moet vertellen over wat je gaat schrijven in deel twee dat hier opnieuw moet worden herhaald, doe dat in deze tijd.

Wilcock: Nou, ik wil alleen iedereen bedanken die genoeg om me gaven om al die brieven te sturen die ik kreeg. Ik wist niet dat dit ooit kon gebeuren. Ik denk dat ik misschien mijn leven in zoveel vertrouwen leefde in de veiligheid die ik heb, dat ik nooit verwachtte dat ik een doodsbedreiging zou krijgen, zoals deze.

Kijk, ik weet dat er mensen zijn die waarschijnlijk gaan denken dat die hele zaak een ingewikkeld spelletje is dat we spelen of dat het gefingeerd is. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik voel me niet gemakkelijk om commentaar op mijn website te zetten van mensen die sarcastisch zijn of doen alsof het een grap is of dat ik dat zelf verzon. Ik hoorde er alleen van, ik weet niet, zoals net een uur voor deze radioshow begon, dus ik heb geen eens tijd gehad om er over dit alles na te denken.

Ik wilde alleen…. Bij dat onwaarschijnlijke gebeuren dat er iets met me gebeurt, wil ik alleen jullie die luisteren, vertellen dat ik van jullie houdt en dat ik altijd mijn best heb gedaan om je informatie te brengen die je zal helpen om een meer liefdevol mens te zijn. En ik houd van deze planeet, en ik houd van de mensen. En ik wil zien dat de wereld zich verbetert.

Ik voel echt dat we allemaal geleden hebben. En er is nog heel veel angst. En ik heb heel hard gewerkt om hoop te scheppen en om vertrouwen te scheppen en om ons allemaal te helpen een toekomst te creëren die we verdienen om te hebben. En ik verwachtte niet dat men zich zo met mij bemoeide. Ik geloof niet in angst en ik heb altijd gezegd dat ik liever stierf door handen van een moordenaar dan door iedere dag te sterven uit angst voor een moordaanslag.

Ik zal mijn best doen om mezelf bijeen te rapen om dit niet te … te maken…

Cassidy: David, David, laat mij even zeggen dat ik het woord heb begrepen dat de mensen die jou bedreigden de boodschap heel, heel luid hebben gekregen en heel, heel duidelijk….

Wilcock: Okay.

Cassidy: … van de mensen die de boodschap in onze show met jou brachten vandaag via Anonymus. En er zaten sommige sleutelzinnen in die niet mis te vatten waren voor degenen weet je, die er van weten, zogezegd, en dat er over jou gewaakt wordt en dat je veilig bent.

Wilcock: Okay.

Cassidy: Dus, dus, wil ik dat je niet opgeeft. Ik wil alleen dat de mensen begrijpen dat David Wilcock een buitengewoon moedig mens is en dat deze mensen waar we iedere dag mee te maken hebben een enorme hoeveelheid moed hebben. En moed komt uit het hart, okay? En dit is wat jullie horen. Jullie horen een emotionele reactie van iemand die een zeer actief hartcentrum heeft. En dus is het geen teken van zwakte. In tegendeel, het is juist een teken van kracht.

Als jullie een geweldig hart hebben, voel je diep van binnen en voel je diep aan beide kanten van het spectrum, over de hele linie. Dus ik wil dat mensen begrijpen dat dit aan het gebeuren is hier. Dit is live radio en dit is feitelijk het soort dingen waarmee we iedere dag leven….

Wilcock: Dat is waar.

Cassidy: … Project Camelot, Project Camelot en onze getuigen. Onze getuigen zijn er intens bij betrokken, tot aan deze dag, met wat wij doen, met wat verder gaat dan over ons Project Camelot en over – feitelijk staat het in David Wilcock’s boeken en David is een heel, heel dichtbij betrokken getuige geweest en is een mens die betrokken is bij project Camelot. En dus wil ik dat mensen begrijpen dat we naast elkaar staan en dat we een groep zijn, en dat de mensen die ze op video’s gezien hebben eigenlijk in veel gevallen deel van een zielenfamilie zijn. En dus, weet je, dat wilde ik alleen maar zeggen. We hebben nu niet veel tijd meer.

David, als er iets is bijvoorbeeld van gegevens die je moet zeggen… er zijn nog vier minuten om dat naar buiten te brengen. Dus, naast deze situatie, wat betreft gegevens, is er iets wat je nu en hier nog moet zeggen, zo dat de mensen dat nu moeten weten?

Wilcock: Ja, veel van die ondergrondse bases werden compleet weggevaagd. Dat begon op de dag waarop mijn boek uitkwam, een in Virginia en een in Colorado. Er is nog veel meer gebeurd sedert die tijd. Veel ervan gebeurde aan het eind van de maand september.

De twee dronen die overgenomen werden – een in Iran en nu nog een, gisteren, in de Seychellen – dat is een voortdurend deel van het buitenaardse initiatief. De buitenaardsen namen duidelijk deze drone over; die drone moest helemaal niet eens gevonden worden. De Iraniërs hebben hem nu. Hij is gehacked. Het werd aan hen gegeven door de buitenaardsen. De verwikkelingen ervan zijn heel erg groot en dit is weer een volgend artikel dat ik moet schrijven En dus vertel ik het nu.

Die drone heeft de meest ontwikkelde bestuur systemen van elke reverse-engineered technologie op Aarde. Het werd geheel gehacked en overgenomen door buitenaardsen. De mensen die daarin inzicht hebben, weten dit. Ze hebben hierover vergaderingen gehouden op de hoogste niveaus. Wat het betekent is dat ze geen verdediging hebben, dus moeten ze zich terugtrekken.

Er is niets wat je kunt gebruiken om mensen aan te vallen. Je kunt niet een alien(buitenaardse) invasie fingeren. Je bent dan compleet blootgelegd. En door mij te vervolgen, ga je zelf nog meer het hete water in. Dat hebben jullie op de show gehoord. Dus, ik wil niet dat me kwaad overkomt. Laat mij doen wat ik ga doen. Ik zal geen naam van iemand vermelden. Ik zal niets doen dat een ander persoon kwaad doet. Alles wat ik probeer te doen is praten over dit verhaal.

Maar de drone neerhalen is een zeer betekenisvol element van dit verhaal. De mensen die dit doen, proberen niet om de planeet binnen te vallen, ze proberen niet om de planeet te vernietigen. Zij deden het omdat ze niet willen dat jullie Iran bombarderen. Ze willen niet dat jullie de Derde Wereld Oorlog creëren in het Midden Oosten. Ze willen geen internationaal incident creëren.
Jullie zullen deze verandering moeten accepteren. Jullie zullen moeten accepteren om uit de macht te stappen. Jullie zullen de verandering moeten accepteren van het economische stelsel. Jullie hebben het publiek gehaat. Jullie willen niet dat mensen geld hebben wat ze nodig hebben om een prettig leven te leiden. Jullie moeten veranderen. Dit wordt van alle kanten naar jullie toe gedwongen.
Ik weet dat dit beangstigend is. Ik weet dat jullie me willen aanvallen en mijn leven bedreigen omdat jullie zelf bang zijn. En dit is iets dat iedereen moet verkrijgen. Dus, we zullen jullie amnestie geven, maar jullie moeten samenwerken.
[Muziek komt op] Dank jullie voor je luisteren. Ik waardeer dit interview werkelijk.

Cassidy: Dank jullie zeer. Dit is Project Camelot. Dank jullie. We zullen de show binnen een uur klaar hebben zodat je naar American Freedom Radio kunt luistern. En denk er om, geef dit door de hele wereld. Het is vitaal belangrijk om het naar buiten te brengen. Dank jullie.

Translator: Winny

No comments:

Post a Comment